Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tag Team w TNA, czyli to co niedawno dotknęło X'ów!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

mmg8cutoutbycrank.png

Temat jest bardzo prosty dla ludzi, którzy w ostatnich tygodniach oglądali TNA i orientują się jaka obecnie jest sytuacja w federacji z Tag Team'ami! Otóż w TNA w tej dywizji dzieje się ostatnimi czasy bardzo mało, otóż można powiedzieć, że obecnie składa się ona z osób, na które nie ma pomysłu, z osób, które się nie nadają, a przecież jeszcze niedawno tak nie było! Chyba jeszcze wszyscy pamietaja, że na niemal pół roku temu (tak mniej więcej) o te tytuły rywalizowało wiele stajni, wśród stajni było ciekawie i na kolejnych Impactach tak naprawdę zagadka pozostawało to, który Tag team zostanie pretendentami do pasów! Walczyli o nie Beer Money (juz nie ma), Motor City Machinguns (bodajze już nie ma, a obaj zawodnicy obecnie tak sie udzielaja w TNA jak ja), The Young Bucks (poszli do RoH), Ink. Inc., Mexican America! Wtedy było ciekawie, teraz co prawda niedawno mieliśmy walki Ink Inc. z Mexican America za panowania tych drugich, jednak obecna sytuacja jest jeszcze gorsza. Ink. Inc, czyli Tag team, ktory jest ze sobą długo, Tag Team, który wspólpracuje, ma wiele akcji razem i zachowuje się typowo jak partnerze to własciwie obecnie jedyny taki Team. reszta to zbieranina, Crimson i Morgan mieli walkę przeciwko sobie, po czym na następnym PPV wygrali razem pasy Tag Team! What the fuck?! Mexican America najprawdopodobniej rozpadlo się (bo w turnieju o pasy Tag Team, który jest kolejną parodia Anarquia walczył z kimś w Team'ie, a bynajmniej nie był to Hernandez, a ja dokaldnie nie pamietam czy dochdoziło do jakiegoś ich rozpadu xD), więc są tylko Ink. Inc., którzy po powrocie Toxxin mieli 1 walkę o pas, a teraz tak właściwie nie wiadomo czemu nie są wykorzystywani znowu (mogę sie mylić, bo Impcty ogladam po łebkach). Kolejnym absurdem, który chciałbym omówić jest turniej o miano pretendentów do tych pasów! Jest to istna parodia - Dlaczego? A dlatego, że tworzone są Tag Teamy m.in. jak ODB i Eric Young. TNA robi sobie z tego parodię, kolejny to Samoa Joe oraz Magnus. Co ma piernik do wiatraka? Ostatni mój aspekt to to, czy sądzicie, że dywizja Ttag Team jest w głębszym dołku niż była X-Division i czy w pewnym sensie odrodzenie tamtej dywizji moglo zaważyć na obnizeniu lotu tej dywizji (m.in. ponowne singlowe walki Shelley'a i Sabina rozwalajace MMG itp.). Pytan nie zadaję, bo raczej są one oczywiste, zapraszam do tematu. Wiem, że moze za mało nawiazałem w dyskusji do X'ów, ale się za bardzo rozpisałem...

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ink Inc nie występują ponieważ z tego co wiem to Neal nie chciał przejść do rozwojówki i niestety musiał się pożegnać z organizacją (jesli się mylę poprawcie mnie). co do samej sytuacji jaka obecnie panuje w tej dywizji to TNA rozwaliła wszystko co miała do rozwalenia Beer Money rozwalone, MCMG... nie wiem czy jeszcze ich zobaczymy bo strasznie o nich cicho, 3D nie ma, Brytoli Brak.... Ups sorka pomyłka są w tym śmiesznym turnieju lecz uwaga uwaga.... Przeciwko sobie. ten cały turniej to moim zdaniem jakaś niepotrzebna szopka o ile lubię Younga to już bardziej widziałbym go w tag teamie z kim kolwiek innym niż robienie z niego w dalszym ciągu pośmiewiska w takim stopniu, lecimy dalej Abyss i Stainer kolejne nieporozumienie, dwóch ludzi którzy mają z sobą na pieńku od jakiegoś czasu, team robiony na siłę pod storyline, Joe i Magnus, szczerze nie wiem co o nich myśleć z jednej strony obaj mają potencjał lecz te światy raczej nigdy na dobre się nie połonczą, no i mamy Kazarian'a oraz AJ'a drużyna która jako jedyna trzyma się kupy, i to pewnie pod nich jest robiony ten turniej, jeśli oni nie wygrają to stracę resztki nadziei w odbudowanie dywizji Tag Teamów w okresie tego roku. Co do naszych mistrzów wielu jest przeciwko nim, a ja z kolei uważam że wybrali mniejsze zło, Crimson jako nie pokonany musiał w końcu zdobyć jakiś pas, Morganowi jak dla mnie powinni już dawno dać najważniejszy pas federacji lecz nie o tym mowa, z braku laku lepsi tacy mistrzowie niż dalsze panowanie meksykańców którzy wywoływali u mnie ostre napady nerwicy. Czy dywizja jest w takim samym dołku jak X'owie jeszcze do nie dawna odpowiedź jest wg mnie jedna a mianowicie jest jeszcze gorzej, i jeśli nie zrobią kilku solidnych teamów to niestety ale pasy te będą warte tyle samo co w WWE.

sorki że tak dużo błedów ale jestem po robocie i ledwo co na oczy widzę.

sig.png