Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ziomal Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu bawię się trochę z grafiką i postanowiłem zrobić swoją galerię. Oczywiście nie będę wstawiał tych pierwszych, bo nie chce Was odstraszyć. :lol

Oto prace:

velvet2o.png

hbkscmv3.png

velvetavkopia.png

marysesigkopia.png

velvetavkopia.png

jeffsigkopia.png

punkavkopia.png

v1

nanisigkopia.png

v2

nanisigkopiakopia.png

Wiem, że to stek shitów, ale postanowiłem je wrzucić, by mnie oceniono i dano jakieś wskazówki.

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No, stary nie jest najgorzej, a Nani bardzo mnie się podoba, ogólnie nie jest źle i myślę, że jak troszkę popracujesz to będą z Ciebie ludzie. ;) Ćwicz!! :) Niektóre, jak te z Sky są jeszcze słabe, ale ten Nani no mnie się bardzo podoba. :P

Opublikowano

Kilka pracek nawet dobrych, ale niektóre są bardzo słabe.

HBK bardzo słaby zbyt bardzo prześwietlona noga.

Najlepszy chyba avek z Velvet i sygna z Nanim moim zdaniem.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio mam wenę na sygny z piłkarzami, sam nie wiem czemu. :P

messiandronaldosigkopia.png

Wiem, że napisy trochę zwaliłem..

ronaldosigkopia.png

To mi jakoś wyszło i moim zdaniem napis także.

Opublikowano

Prace dosyć fajne, ale musisz popracować. Praca pierwsza jak i druga za jasne co zepsuło cały efekt, a pomysł był lepszy. Z pierwszym Avkem z Sky oraz z sygnaturą na której jest Maryse są o wiele lepsze, a avek z Punk'em i sygna z Jeff'em - Fatalna. Od Avka kolejnego z Velvet już prace mi się podobają tylko ostatnia z Ronaldo trochę do mnie nie przemawia.

Opublikowano

Niektóre prace są słąbe a nie które nawet fajne. Do tych gorszych moim zdaniem należą np. Ten pierwszy avek z Velvet czy sygna z Shawnem i ADR. Ale za to trzeba cię pochwalić za prace z Nanim która jest bardzo dobra na początkującego czy nawet CM Punka. Ogólnie prace są dobre jak na amatora w grafice pracuj a będziesz dobrym grafikiem ;) .

Opublikowano
  • Autor

Do Punka wcale się nie przyłożyłem i wg mnie to totalnie nieudana praca. :P

Nówka sztuka z Tiffany (pewnie zaraz jakiś Tuptuś się dopierdzieli, że skradłem jego pomysł, ale miałem wenę na takiego avka, więc go zrobiłem)

tiffanyavkopia.png

No i 2 avki z Megan Fox dla kumpla na inne forum (wiem, trochę niewymiarowe, ale takie chciał..)

meganavv2kopia.png

meganavv1kopia.png

Opublikowano

Bardzo ładne pracki. Zrobiłbyś mi sygnaturkę z Kelly Kelly oraz avatarek z Messim ? Wszystko pozostawiam dla twojego pomysłu :) A teraz ocenię. Wszystkie pracki bardzo mi się podobają. Nawet verty które nie zawsze wychodzą tak dobrze. Ostatnie dwa avatarki wydają mi się jakieś spłaszczone. Dobrze dobierasz wszystkie filtry itp. :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Opublikowano
Bardzo ładne pracki.

=))

Sorry Ziomal ale większość pracek ssie na maksa. Na tych avkach co Ty w ogóle zrobiłeś :?: Każda praca to jest to samo. Tło, render (ew. stock), kropeczki i ssący napis. Ćwicz, ćwicz a może coś z Ciebie będzie ale na razie to lipa ;)

Opublikowano
  • Autor
Tło, render (ew. stock), kropeczki i ssący napis.

Akurat na ostatnich dwóch prackach nie ma tylko stocka i kropeczek, bo jest na nich kilka filtrów, więc nie gadaj. A co do napisów, to wiem, że zasysają :lol

Opublikowano

Kiepskie kadrowanie, wkład minimalny do bólu, kiepskie kolory, oświetlenie.

Opublikowano
  • Autor

Avka zrobiłem, nad sygną popracuje jutro.

messiavnapis.png

messiavbeznapisukopia.png

Mam nadzieję, że będzie się podobało. :)

Opublikowano

Praca z Messim jest fajna i może się podobać. Widać postępy od poprzednich prac.

Opublikowano

No dzięki wielkie za Messiego. Postawię Ci piwo. Bardzo ładny napis w tym avku :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Opublikowano
  • Autor

Tamtego posta już nie mogłem edytować, więc piszę nowego.

kellysigkopia.png

Jakoś nie miałem pomysłu na to, ale coś mnie naszło i wyszło. Chociaż 'w praniu' widziało mi się to lepiej. :/

Mam nadzieję, że się spodoba. :)