Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

Mam małe pytanko.


_NeO_WgW_

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  6
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  23.05.2007
  • Status:  Offline

Czy w gierce WWE RAW mozna jakos zmienic guziki przypisane ciosom? Tzn nie chodzi mi o to ze przy tworzeniu swojego zawodnika ustawiamy sobie co czym robimy tylko czy mozna zmienic to zeby np tarantule robilo sie ktoras strzalka + A a nie S+A jak jest ustawione w grze ... bo troche mnie to denerwuje jak chce kolesia pojechac jakims malym bonusem i zamiast robic cios przypisany do S+A to mi robi ten przypisany do S , bo A nie lapie na czas ... rzadko mi wychodza te ciosy dlatego moze jakis edytor czy cus by sie przydalo ;P
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • _NeO_WgW_

    3

  • pitbulljames

    1

  • KIL

    1

  • Undertaker_4don

    1

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  1 648
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  31.10.2006
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie da rady. wyćwicz palce
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  874
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  01.11.2006
  • Status:  Offline

bo troche mnie to denerwuje jak chce kolesia pojechac jakims malym bonusem i zamiast robic cios przypisany do S+A to mi robi ten przypisany do S , bo A nie lapie na czas ... rzadko mi wychodza te ciosy dlatego moze jakis edytor czy cus by sie przydalo

Chodzi ci o finisher jak tak to przeciwnik musi być zamulony (kiwać się na nogach) najlepiej uderzyć go pare razy pięścią ( jak się nie mylę przycisk D) i wtedy gdy pasek pulsuje na srebrno łapiemy go S i potem wciskamy S+A i Finisher gotowy

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  6
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  23.05.2007
  • Status:  Offline

No to to wiem , juz doszedlem , nie wiedzialem ze zeby zrobic finishera musi sie pasek mrygac , ale przez przypadek na to wpadlem i wszystko paca jak nalezy , mimo wszystko dzia ;D

 

I nie koniecznie musi byc zamulony , moze tez w rogu na linach wisiec :P

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  332
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  07.05.2006
  • Status:  Offline

nie opłaca się robić tam finihserow bo zwykle wrestler po finisherze odrazu wstaje :D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  6
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  23.05.2007
  • Status:  Offline

Czy ja wiem , najpierw trzeba go dobrze zmeczyc , to wtedy troche polezy , a poza tym finishery fajnie wygladaja , to z czasu mozna sobie urozmaicic :D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...