Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE żąda Ciebie! Byś wypowiedział się w tym temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

k***a zroboliscie ta ankietę po to by się kłócić czy poznać opinie graczy na ten temat? Jeśli i tak zamierzacie postawić na swoim to po co szopka z ankieta? Jeśli to ma być na zasadzie "macie wybór, ale jak zasługujecie inaczej to odchodzimy" to dajcie sobie od razu siana...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

20

• perfect1674326002

11

• Tuptuś

7

• Vejder

7

Top użytkownicy w tym temacie

Zacznę od tego i będę szczery, że jednak do PPV jakie były wcześniej przykładowo High Stakes jeszcze dużo brakuje.

Więc widzisz, że pisałem o tym w komentarzu.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Oh Really?! A gdzie to że brakuje troche do poziomu CD i ST?! Jak dobrze wiedzę to tam gdzie niegdzie (prawie wszędzie) albo wypowiadał się bez avataroviec albo było napisane "Najlepsze w historii COLLISION"! COLLISION! NIE NAJLEPSZA W HISTORI TYGODNIÓWKA WCE! Także Sebek nie wciskaj nam tutaj kitu bo to już żałosne jest ;). Tak jak powiedział Pile, że i tak albo postawicie na swoim albo odejdziecie, więc ta ankieta jest zbędna. Trzeba było zabierac WCE nie pytając nikogo. Tyle na ten temat.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Tak jak powiedział Pile, że i tak albo postawicie na swoim albo odejdziecie, więc ta ankieta jest zbędna. Trzeba było zabierac WCE nie pytając nikogo. Tyle na ten temat.

JA, nie oznacza MY.

Więc widzisz, że pisałem o tym w komentarzu.

Tak, ale nie do tego się odnosiłem. Narzekacie jak to jest źle, ale oceny już są pozytywne :roll:

Oh Really?! A gdzie to że brakuje troche do poziomu CD i ST?!

Znów.

Jak dobrze wiedzę to tam gdzie niegdzie (prawie wszędzie) albo wypowiadał się bez avataroviec albo było napisane "Najlepsze w historii COLLISION"! COLLISION! NIE NAJLEPSZA W HISTORI TYGODNIÓWKA WCE! Także Sebek nie wciskaj nam tutaj kitu bo to już żałosne jest

Bezavatarowiec razem z tego co mi wiadomo. No i, takim jak Luks może być przykro, że tak ich nazywasz ;/

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ehh i po co ten jad?? Sebu nie chcesz już bookerować WCE w takiej postaci jak jest? Spokko nikt ci nie każe przecież robić niczego na siłę... Chcesz pisać walki gdzieś indziej, sprawi ci to większą satysfakcję? Wporządku masz do tego prawo, tutaj co najwyżej rozpisze się nowe nabory na bookera i jakoś ludzie dają radę. Chciałbym tylko poznać opinie innych czy też odchodzą czy też jeszcze coś są w stanie z siebie wykrzesać? Tyle mówicie jak to nie będzie tam łatwiej, przyjemniej i w ogóle zajebiaszczo, a ja mam jeszcze jedno pytanko... No może dwa... Po pierwsze, Jaka jest dla ciebie/ was różnica pisać walki dla prawdziwych zawodników czy też dla "Franka Kimono"... Gdy się nim znudzisz to napiszesz mu..." Stary zmień Gimnick bo nie mam na ciebie już pomysłu, wypalam się, jeśli tego nie zrobisz to odchodzę"?? To po raz a teraz po dwa, O jakiej przejrzystości i ułatwieniu dla was oraz dla graczy mówicie? Przecież na forum jest osobny dział WCE tak? to co tutaj nie możecie ogarnąć a tam to zrobicie? niby czemu? Ponieważ będzie was więcej? To już mówiłem starczy nabór na nowego/ nowych bookerów i jakoś to będzie... co do Bezavatarowców jak to Sebu nazwałeś to czy ty przypadkiem nie obrażasz kilku osób?? Nie pomyliło ci się coś?? Sam nie miałem do niedawna Avatara, czy to dla ciebie jakiś wyznacznik wartości czy coś w tym stylu bo już się gubię... Dalej "Najlepsze w histori Collision" I inne teksty tego typu powinny być miłym połechtaniem twojego wybujałego Ego bo ile to Collision tra?? Od początku wakacji?? nikt tu nie mówił raczej o ST czy też CD a to że jest trochę gorzej to jakoś nie przemawiato do mnie jako powód by zamknąć fedkę, spuścić kupę czasu do kibla i powiedzieć "Pfff its only a Game"

sig.png

Ehh i po co ten jad?? Sebu nie chcesz już bookerować WCE w takiej postaci jak jest? Spokko nikt ci nie każe przecież robić niczego na siłę... Chcesz pisać walki gdzieś indziej

Nie chcę pisać walk gdzieś indziej, nie wiem skąd bierzecie te pomysły ;)

Jaka jest dla ciebie/ was różnica pisać walki dla prawdziwych zawodników czy też dla "Franka Kimono"... Gdy się nim znudzisz to napiszesz mu..." Stary zmień Gimnick bo nie mam na ciebie już pomysłu, wypalam się, jeśli tego nie zrobisz to odchodzę"??

Bardzo duża, nie wiem jak inni bookerzy, ale ja jestem już ZNUDZONY, dużo bardziej wolałbym napisać walkę Franka Kimono niż Randy'ego Ortona z pięcioma akcjami na krzyż.

o już mówiłem starczy nabór na nowego/ nowych bookerów i jakoś to będzie... co do Bezavatarowców jak to Sebu nazwałeś to czy ty przypadkiem nie obrażasz kilku osób?? Nie pomyliło ci się coś??

Bezavatarowiec - inaczej - no name, nie osoba bez avatara :roll:

Rated-R Superstar !

No ok, A nie możecie rozbudować np Ortonowi moveset? to chyba nie problem, nie musi przecież to być dokładny odpowiednik tego co prezentuje w WWE, popatrz mamy teraz tak długą przerwę można to wykorzystać w Newsach, coś pokombinować...

sig.png

To po raz a teraz po dwa, O jakiej przejrzystości i ułatwieniu dla was oraz dla graczy mówicie? Przecież na forum jest osobny dział WCE tak? to co tutaj nie możecie ogarnąć a tam to zrobicie? niby czemu?

Absolutna racja. Masz tu dział, nie mozesz w nim zarzadać tylu poddzialów ile byłoby na stronie? Możesz! Jaka niby była by tam przejrzystość, skoro to wszytsko mozna wprowadzić na forum?

Jaka jest dla ciebie/ was różnica pisać walki dla prawdziwych zawodników czy też dla "Franka Kimono"... Gdy się nim znudzisz to napiszesz mu..." Stary zmień Gimnick bo nie mam na ciebie już pomysłu, wypalam się, jeśli tego nie zrobisz to odchodzę"??

Bardzo duża, nie wiem jak inni bookerzy, ale ja jestem już ZNUDZONY, dużo bardziej wolałbym napisać walkę Franka Kimono niż Randy'ego Ortona z pięcioma akcjami na krzyż.

No właśnie nie wiem jak ty, ale ja w walkach leje na to czy gość ma jakas akcje w move set'cie, bo tak to Ortonem sie psiać faktycznie nie da, ale sami mowicie, że to nie ma być WWE tylko nasze WCE i zawsze mozna troche powiekszyc move set zawodnikowi.

A i Shreku. Ja i Xeb jak coś jesteśmy gotowi zotać i psiac do WCE, a jak mozna było zauważyć powyzej Tomek i Tuptuś też wyrażają chęć, wiec jak widzisz nie kazdemu nudzi się pisanie zwykłymi zawodnikami.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Absolutna racja. Masz tu dział, nie mozesz w nim zarzadać tylu poddzialów ile byłoby na stronie? Możesz! Jaka niby była by tam przejrzystość, skoro to wszytsko mozna wprowadzić na forum?

Strona wcześniej, post Pietrka, odsyłam. Jeszcze raz zapytacie o to samo, a na pewno nie uzyskacie odpowiedzi.

No właśnie nie wiem jak ty, ale ja w walkach leje na to czy gość ma jakas akcje w move set'cie, bo tak to Ortonem sie psiać faktycznie nie da, ale sami mowicie, że to nie ma być WWE tylko nasze WCE i zawsze mozna troche powiekszyc move set zawodnikowi.

To ma być nasze WCE, wszystko chcecie przekładać na realność, a chcecie dokładać Ortonowi akcij (sorry, ale clothesline'ów i big bootów nie biorę pod uwagę). W takim razie, możemy J***ć 450 splashami? No problem :)

A i Shreku. Ja i Xeb jak coś jesteśmy gotowi zotać i psiac do WCE, a jak mozna było zauważyć powyzej Tomek i Tuptuś też wyrażają chęć, wiec jak widzisz nie kazdemu nudzi się pisanie zwykłymi zawodnikami.

Dobrze, a więc powodzenia w przyszłości, w tym "lepszym" WCE, ale opini Xeba w tym temacie nie zauważyłem :thinking:

Rated-R Superstar !

No więc rewelka, to zamkniejcie to w końcu, ogarnijcie się troszkę i do roboty... Ewentualnie dajcie zapis na nowego booka i jazda bo ludzie zasypiają. :D

Sebu... No to by zabawnie wyglądało... Ale tak poważnie... Jst tyle akcji technicznych które może orton wykonywać ze szok, przeciez w tym waszym nowyp rojekcie też jak ktoś napisze że ma zawodnika HF to przecież nie zrobi Powerbomba, Jackhammera i kilku innych akcji, nie widzę różnicy, kwestia wyobraźni.

sig.png

To ma być nasze WCE, wszystko chcecie przekładać na realność, a chcecie dokładać Ortonowi akcij (sorry, ale clothesline'ów i big bootów nie biorę pod uwagę). W takim razie, możemy J***ć 450 splashami? No problem :)

Może nie 450 Splash, ale tą akcje walnij Ryjkowi Mysterio, a Orton może jako signature movesa mieć chociażby Stunnera! Tak ciężko chwilkę pomyśleć i dać komuś akcje pasującą do wrestlera, a akruat w ms go nie ma? :)

Dobrze, a więc powodzenia w przyszłości, w tym "lepszym" WCE, ale opini Xeba w tym temacie nie zauważyłem :thinking:

Nie zauważyłeś, bo jesteś mało spostrzegawczy, ponieważ Xeb w ostatnich dniach usprawiedliwial się, że go nie będzie, ale jego zdanie znam podobnie jak kazdy, kto powinien je znać!

No więc rewelka, to zamkniejcie to w końcu, ogarnijcie się troszkę i do roboty... Ewentualnie dajcie zapis na nowego booka i jazda bo ludzie zasypiają. :D

Po co zapis, skoro obojętnie kto odejdzie i kiedy to i tak 4 bookerów jest pewnych?

A no i ja mam takie stanowisko, aby k***a PIetrek zamknął temat i zapierdzielił post w którym wyjaśni jaka jest decyzja, co robimy/cie i aby to dalej nie stało, bo już za długo przetrzymaliście/my tę sprawę ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak więc, dyskusja zakończona, nie ma sensu nadal się kłócić - macie swoje WCE, lepsze WCE :)

Niech ktoś zamknie ten temat, ja nie mogę, a usuwać nie będę bo w końcu zniszczę historię i usunie się wam tyyyyle postów. Nie wiem jak Pietrek, ale ja:

1253763623_by_Dziabaczka_500.jpg

Rated-R Superstar !

Dobra, ja chcialem dodac, ze sie dostosuje do wszystkiego :) . Jak cos to moge dalej grac na normalnym e-fedzie, no problem. W koncu Shelton tam wymiata... ;)

Szkoda, ze Sebu odchodzisz ale no, wiesz jak to bywa... Czlowiek nie moze miec wszystkiego, nie ;) ?

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Widzę, że jest już pozamiatane i wszystko zostaje po staremu. Szczerze? Cieszę się. Nie mogłem się przekonać do waszej nowej idei, a tak w końcu zadebiutuje w WCE. Czekam na Collision. Pozdrawiam!

P.S. Sebu bye!

Nie żegnam się z nieznajomymi.

Tyle akcji wystarczy? Takich filmików jest mnóstwo, to że ktoś jest drewniany nie oznacza że nie może wykonać 231897389312831728 odmian suplexów ;)

To tak żeby dokonczyć jedną sprawe, reszte już znacie, troche inwencji twórczej, wyjścia poza schematy i nic nie musi być nudne...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png