Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE żąda Ciebie! Byś wypowiedział się w tym temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czas na moje odpowiedzi:

- po pierwsze, jeżeli istnienie feda na innym forum (zawierającym tylko i wyłącznie tę federację!) jest dla Was tak wielką plamą na honorze/ujmą dla forum to sorry. Jednak mimo bardzo dobrej rady wujcia Carlosa (to gracze muszą chcieć grać w fedzie, a nie na odwrót) może pozwolić na to, by fed trwał nadal tutaj. Jednak moim kontrargumentem jest to, że jeżeli to 4C miałoby pozostać bez feda i ciągnąc to tutaj - to jest spoko. Ciekawe co byście powiedzieli na odwrotną sytuację, huh?

- może nie po drugie, ale zobaczyłem to teraz. Vader! Bardzo dobry argument! Właśnie dzięki temu będziesz mógł zapomnieć o galach co dwa miesiące i tak dalej. Nawet nie masz prawa tak myśleć! To jest zdecydowanie to co chciałbym poprawić.

- ludzie z 'tamtego' forum, hmm.. nawet JEŻELI mielibyście ich nie lubić (choć nie widzę powodu.. wiek?) to ewentualnie wykorzystajcie to jako napęd to jeszcze lepszego grania/udzielania się na forum!

- tutaj coś ode mnie. Czasem rzucaliście się jak na sb był tylko temat WCE, a teraz pfff...

- Mexx, podoba mi się takie nastawienie. Właśnie takich reakcji oczekiwałem. :t_up:

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

20

• perfect1674326002

11

• Tuptuś

7

• Vejder

7

Top użytkownicy w tym temacie

Ja napisze tylko tyle, że forum za pewno jedno jak i drugie na tym ucierpi, ponieważ jedno z czołowych for bez e-fed'u - no zobaczymy jak to wypadnie. Jakie są jeszcze moje wątpliwości? Boję się o to że wiele użytkowników nie zajarzy o co chodzi i będzie im bardzo trudno się wybić. Nie wiem czy zmiana gimmicku, albo podrasowanie go jest trudniejsze niż od stworzonego zawodnika. Nie chwaląc się mój Daniel Bryan w WCE był mało podobny do tego prawdziwego więc tutaj nie do końca macie rację. Lecz jest parę rzeczy w których jestem na tak i podobają mi się. Będziemy mogli stworzyć kumpla, siebie albo całkowicie kogoś z wyobraźni. Na pewno zmusi nas to do ruszenia główką i przemyślenia każdego posunięcia w naszej postaci. Ja jak na razie nie mam na takie zabawy, tym bardziej że teraz szkoła, ale kto wie? Może kiedyś mnie to zacznie znów kręcić, bo zapowiedzi są nie złe :D

No cóż, po pierwsze dziękuje, że teraz oficjalnie wiem na czym stoimy, chociaz wiedziałem o tym już wcześniej jak zapewne większość.

Ja od początku byłem do tego pomysłu nastawiony negatywnie i zdania nie zmienie póki co. Po prostu podobało mi sie tak jak było i nie chce żadnych zmian. Nie gram dla pushu i tytułów, tylko gram dla zabawy, zabawą dla mnie jest pisanie postów na backstage i wczuwanie sie w mojego ulubionego wrestlera, a także możliwość feudowania z innymi. Wiem, że czasem mam problem z napisaniem postów na backu na czas, ale mimo wszystko wole pisać posty na bs niż RP, chociaż z drugiej strony ten pomysł z RP'ami mógłby wypalić w roku szkolnym, kiedy bedzie mało czasu na pisanie, nie mniej jednak ja wole pisać na backu jak wspomniałem. Druga rzecz która mi sie podobała w WCE to "realizm", jednak wymyślanie swojej postaci może było by fajne, ale dla mnie ciekawiej jest pisać realną postacią i feudować z realnymi zawodnikami. Po prostu podobało mi sie tak jak było i nie chce żadnej zmiany, nie mam nic do gości z 4C, bo ich najzwyczajniej nie znam. Wchodzenie na inne forum tylko po to by napisać posta do feda tez moim zdaniem jest głupim pomysłem, chociaż temu już niby zaradziliście. Moim zdaniem teraz było dobrze, grało sie fajnie, także ostatnia tygodniówka wypadłą przyzwoicie i raczej liczyłem, że pójdziecie za ciosem i bedzie coraz lepiej. Wiem, że Pietrek ma dwa feudy do bookowania i nie jest to łatwe zadanie, ale cóż... skoro sie tego sam podjąłeś... nie wiem, Ja jestem na nie.

P.S. Sebu zaczynasz mnie irytować, kiedy mi ktoś mówi że robie coś źle/gorzej niż poprzednik to staram sie udowodnić temu komuś że potrafie to zrobić lepiej, a nie strzelam fochy tak jak Ty i groże odejściem... Ktoś pisze, że od odejścia Tomka nie było różowo, bo to prawda, że ostatnie tygodniówki były słabsze... z resztą róbta co chceta.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

P.S. Sebu zaczynasz mnie irytować, kiedy mi ktoś mówi że robie coś źle/gorzej niż poprzednik to staram sie udowodnić temu komuś że potrafie to zrobić lepiej, a nie strzelam fochy tak jak Ty i groże odejściem

O odejściu gdyby nie wyszło myślałem od początku, nie strzelam więc żadnych fochów, dla mnie pisanie walk "normalnych" wrestlerów z czasem stało się nudne.

Ktoś pisze, że od odejścia Tomka nie było różowo, bo to prawda, że ostatnie tygodniówki były słabsze

Dlatego zapytam ponownie - skąd tak wysokie oceny PPV i poprzednich tygodniówek?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Cóż powiem wam krótko jak to zawsze... Nie podoba mi się to, przyzwyczaiłem się do grania tutaj grania Stingerem ( tak wiem żem ogę grać nim dalej) Ale jakoś nie widzę tego by Sting miał walczyć z Włodkiem Klozetem, czy tam innym "kimś". Po za tym tak jak już ludzie powiedzieli nie zbyt widzę BGZ bez e-feda.

sig.png

Cóż powiem wam krótko jak to zawsze... Nie podoba mi się to, przyzwyczaiłem się do grania tutaj grania Stingerem ( tak wiem żem ogę grać nim dalej) Ale jakoś nie widzę tego by Sting miał walczyć z Włodkiem Klozetem, czy tam innym "kimś". Po za tym tak jak już ludzie powiedzieli nie zbyt widzę BGZ bez e-feda.

Tam możesz stworzyć postać na wzór Stinga więc nic nie stracisz. Będzie tam twój dokładny gimnick nawet jak wygląda wejście....

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Ktoś pisze, że od odejścia Tomka nie było różowo, bo to prawda, że ostatnie tygodniówki były słabsze

Dlatego zapytam ponownie - skąd tak wysokie oceny PPV i poprzednich tygodniówek?

Bo gorsze nie oznacza złe, nigdzie tak nie napisałem przecież ;) Owszem gale są dobre, po prostu gorsze od tych co były.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Dlatego też chcemy się połączyć, żeby gale wychodziły regularnie. Pisało będzie nas PIĘCIU

A później może się okazać, że każdy ma inne plany wobec jakiegoś konfliktu - story i zaczną się problemy.

Ja byłbym za, ale te swoje postacie mnie zniechęcają. Nie chcę się mierzyć np.: Aj Styles'em vs Jacek Kowalski. To już przesada.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

BGZ bez e-feda to nie BGZ :8 Dobre sobie. No, ale skoro są ludzie którzy opierają całe forum na jednym dziale to spoko. Przeniesienie feda na osobne forum to duże ułatwienie dla ludzi którzy tym zarządzają. Sprawy czysto techniczne - jak działy, podfora itp są w ich rękach i nie muszą co rusz uderzać z tym do administracji forum. Poza tym WSF za czasów BGZ też przez długi czas funkcjonowało na osobnej platformie i nikt z tego problemów nie robił. Odpowiednie odnośniki i forum nic nie traci. Z resztą chyba tak właśnie myślą admini skoro wyrazili na to zgodę. :roll:

Ktoś u góry pisał że nie widzi swojej postaci w feudzie z jakąś wymyśloną postacią... Pytanie - jaka jest różnica między wymyśloną postacią, a wrestlerem którego nie znasz? Bo w WCE widziałem choćby AeroBoya którego wcześniej nie znałem i pewnie nie ja jeden. Własne postacie to żadne ograniczenie szczególnie że zarząd zostawia wolność wyboru i możesz sobie zatrzymać postać z reala. Nie ogarniam.

Rp'y to temat rzeka. Z mojego osobistego doświadczenia - pomimo faktu że rp'y wymagają większej inwencji twórczej to czasowo wychodzi szybciej niż bo ja wiem... 3 może 4 posty w obecnej formie. A widziałem tutaj ludzi którzy potrafili pisać po 3 posty dziennie więc... Do tego prace te są przyjemniejsze dla odbiorcy, nie ma wiecznego stękania do przeciwnika, tylko można przeczytać kawał fajnej historii.

WCE nie może opuścić BGZ bo k&*%$a tworzyliśmy to prawie rok, w pocie czoła pisaliśmy gale samo na Super Summer Events 2010 mieliśmy 26 godzin w tym 12 na spanie i wszystko od podstaw, w każdą galę wkładaliśmy serce i własne wymyślane pomysły, które chyba nie były złe

A czy przeniesienie e-feda na osobne forum jakoś przekreśla ten wkład? Przecież nikt z tym nie ucieka, nikt tego nie niszczy. To tylko zmiana adresu w pasku u góry ;)

nie samym WCE człowiek żyje i niestety ma też życie prywatne

Niestety :lol

To po co w ogole ktos stworzył 4c skoro fed moze byc u nas i według ciebie dla nich to nei problem. No skoro fed moz ebyc u nas to i forum tez powinno móc byc jedno, a wniosek z tego taki, ze skoro ktos kiedyś założył 4c to jemu najwidoczniej nie zalezało aby taka rzecz jak fed odbywała sie na innym forum.

Taa... Bo robiliśmy nowe forum tylko przez e-feda. Nie znasz historii to się nie udzielaj. WSF przeszło na 4c ponieważ byliśmy w trakcie gry i tak było dla nas wygodniej, gdyby Pablo który ma "prawa" do nazwy się nie zgodził to stworzylibyśmy tam coś z inną nazwą.

Swoją drogą - chyba nie każdy ogarnia. WCE nie przechodzi na 4c. WCE ma się przenieść na osobne forum, jedyne co 4c ma z tym wspólnego to plan fuzji WSF z WCE na nowym forum.

A i niektórzy z was powinni sobie znaleźć jakieś zajęcia w realnym życiu, bo wygląda jakbyście nic poza e-fedami do roboty nie mieli :waving:

Ktoś u góry pisał że nie widzi swojej postaci w feudzie z jakąś wymyśloną postacią... Pytanie - jaka jest różnica między wymyśloną postacią, a wrestlerem którego nie znasz? Bo w WCE widziałem choćby AeroBoya którego wcześniej nie znałem i pewnie nie ja jeden. Własne postacie to żadne ograniczenie szczególnie że zarząd zostawia wolność wyboru i możesz sobie zatrzymać postać z reala. Nie ogarniam.

Ale zwróć uwagę, że nawet taki AeroBoy, ma tam swoje biografie itp., więc mamy dzięki temu pomysł, jak kogoś obrazić, zwyzywać itd., a na przykład skąd mam wiedzieć, jakie Nowak ma powiedzonka, żebym mógł go naśladować? To zawsze dawało trochę komizmu do postu.

Ja widze ze wszyscy maja jeden idiotyczny argument ktory nazywa sie..."Niechce wlaczyc Aj Styles vs. Jan Kowalski."Ludzie to nie ma sensu !

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Urządzenie:  Windows

SpiraL StyleS

Otóż wprowadzając swoją postać musisz ją opisać. Tworzysz jej taką mini biografie właśnie by pokazać ją swoim rywalom, dla przykładu tu masz listę takich biosów z nieistniejącego już e-feda http://rocwf.jun.pl/viewforum.php?f=2 Na początek wystarczy, a więcej dowiesz się z RP'ów :)

Vader. Co Cię obchodzi jaki kto ma powód. To jest właśnie demokracja...

Carlos - nie dam się przekonać. Wolę oglądać sobie na youtube, wypowiedzi rywali i ich później ośmieszać, niż wykorzystywać to co ktoś napisze.

Myślisz na przykład, że koleś grający MVP - to tylko przykład, napisze, że MVP siedział w więzieniu? Nie. A dlaczego? Żeby później nie mieć problemów z wybrnięciem z tarapatów.

Ja widze ze wszyscy maja jeden idiotyczny argument ktory nazywa sie..."Niechce wlaczyc Aj Styles vs. Jan Kowalski."Ludzie to nie ma sensu !

Powiem ci że, mój argument brzmi po co niszczyć to na co się pracował lata i proszę nie mówcie mi że to wyjdzie na lepsze, na fedach się znam, byłem na kilku zawsze przenosiny wychodził na gorsze i po czasie się rozpadało, a jak się to wasze połączone dzieło rozpadnie, to nie będzie szans na powrót starego dobrego WCE, jednak decyzja została pewnie podjęta z tego co wiem... Jednak wkurza mnie że Carlos nas przekonuje, ale nie jestem pewien czy nie robi to dla własnego dobra, ale nie mam zamiaru dyskutować z nim, bo czy to ma jakiś sens? Właśnie nie!

Carlos, skoro te RP'y tak Ci się podobają to niech one zostaną w WSF na 4c tak jak ten fed a BS WCE na BGZ bo k***a moze nie wiesz ale nie po to męczyłem się ponad rok by teraz wszystko poszło na inną stronę a tamte gale zapomniane, bo powiedzmy sobie szczerze, czy ktoś nowy będzie wiedzial co stworzyłem razem z chłopakami?! NIE! Dlaczego!? Bo będzie nowa strona, nowa nazwa itd. Także ja podziękuję i jeżeli to ma tak wyglądać to proponuje powrót starej gwardi.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362