Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE żąda Ciebie! Byś wypowiedział się w tym temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czas na wypowiedź "Rewolucjonisty" :) . Powiem szczerze, że nie czytałem wszystkich wypowiedzi, po prostu przejrzałem po dwie-trzy na każdej ze stron. Wybaczcie, ale...cóż, postaram się krótko i zwięźle. To oczywiste, że jestem na nie :) tak samo jak Tuptuś wiedziałem już od jakiegoś czasu o tym pomyśle i od początku się z tym nie zgadzałem. Nie po to zapierdalałem jak dziki osioł przez prawie rok żeby teraz przenosić WCE na inne forum. Sorry ale pierdole takie coś i jeśli to wejdzie w życie ja nie mam zamiaru grać. Od zawsze mówiłem, że WCE to pierwszy i jedyny e-fed na którym grałem i będę grał, mimo że tego nie stworzyłem i tak dalej, po prostu kontynuowałem i chciałbym żeby to było kontynuowane dalej. Wiem, że to tylko gra internetowa, spoko, ale ja i jeszcze kilka innych osób poświęciliśmy dla tej gry kupe naszego czasu. Podczas gdy mogliśmy pójść na dwór, do kina i tak dalej pisaliśmy gale. Nie wiem jak inni ale ja nawet potrafiłem rzucić w kąt książki i pisać. Może to i głupie ale wiedziałem ile osób na to czeka i napierdalałem te walki jak durny. Ludzie...co mnie obchodzą jakieś odnośniki na każdym z for? Ja chcę mieć e-fed tutaj, na tym forum. Jeśli szanowni panowie bookerzy są tak zmęczeni i nie mają już pomysłów na prowadzenie e-feda prawdziwymi postaciami to ja nie mam pytań. Może nie powinienem tego pisać, ale co mi tam. Jeśli są osoby, które chcą mojego powrotu (A jak mojego to również mojego "pachoła" Tuptusia) to jestem skłonny wrócić. Nie dlatego, że chcę kogoś wygryźć z mojego dawnego fotela, ale dlatego, że chcę żeby ludzie myślący podobnie jak ja (Może ktoś taki jest) mogli grać tutaj, na bgz, chyba że gdyby pomysł się nie przyjął a Pietrek dalej chciałby prowadzić WCE to wtedy oczywiście ja nie będę pod nim kopał dołków bo nie jestem ostatnim skurwielem, poza tym nic złego mi nie zrobił i nie jestem do niego negatywnie nastawiony.

To było po pierwsze. Po drugie...ja nikogo tutaj nie krytykuje i nie oceniam, wiem że były wakacje, bookerka nie mogła siedzieć cały czas na forum, wiadomo mnie również więcej nie było w domu niż byłem, ale czy tak ciężko poświęcić jeden wieczór, napisać te newsy czy też uaktualnić posiadaczy pasów? A zabronienie pisania na backstage to już w ogóle. Nie czaje tego.

Po trzecie...najbardziej rozbawił mnie kolega Sebu, swoim komentarzem dotyczącym niektórych graczy WCE. Nie uważam, że ludzie uważają WCE jako część swojego życia. Każdy musi mieć odskocznie od tego prawdziwego życia i dla wielu osób czymś takim było WCE. I nie gadaj na niektórych użytkowników, że pierdolą bzdury bo ty pierdolisz najwięcej z nich wszystkich :P . Tyle w temacie.

Ode mnie tyle. Wybaczcie, że nie włączyłem się do dyskusji, ale nie chcę i nie mam zamiaru brać w niej udziału. Powiedziałem co miałem powiedzieć i tyle, to ostatnia moje wizyta w tym temacie, więc wszystkie zaczepki i tak dalej (jeśli takie będą) proszę na gg albo na PW żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie tematu. Za wszystkie bluzgi, wyzwiska i tak dalej, sorry. Zrobicie co chcecie, ale nie byłbym sobą gdybym się w tym nie wypowiedział, oczywiście po swojemu.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

20

• perfect1674326002

11

• Tuptuś

7

• Vejder

7

Top użytkownicy w tym temacie

Każdy ma swoje zdanie jak już pare osób wspomniało, więc ja również jestem na NIE i staje za Tuptakiem i Tomqiem mimo, że nie byłem ani nie jestem bookerem, ale jednak WCE to duża atrakcja tego forum i bez tego troche się zmieni jak dla mnie. Może i ostatnio nie wykazywałem zbyt dużej aktywnosci zarówno w WCE jak i całym BGZ, ale to z wiadomych przyczyn. W sumie to od czasu gdy Tomeq zrezygnował z posady to jakos mniej mnie ciągnęło do pisania, ale jednak dalej miałem pomysły, które chciałem po wakacjach wykorzystać, ale już samo połączenie brandów trochę mnie zdziwiło i zarazem zmartwiło niestety. Nie będę się niewiadomo jak rozpisywał, ale powtórzę to co napisał Tomeq, że nie zagram w innym e-fedzie niż WCE! Nie wyobrażam sobie, żeby miało nie być tego na tym forum.

To tyle ode mnie.

PS. Ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi i niepodwarzanie mojego zdania będzie dla was najlepszym "wyjsciem".

PS. Skierowane do głupio-mądrych.

Sebus Ty to nawet się nie odzywaj!!! :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Nie uważam, że ludzie uważają WCE jako część swojego życia. Każdy musi mieć odskocznie od tego prawdziwego życia i dla wielu osób czymś takim było WCE. I nie gadaj na niektórych użytkowników, że pierdolą bzdury bo ty pierdolisz najwięcej z nich wszystkich

Przepraszam bardzo, ale czy pisanie w wolnej dyskusji czterech postów na dzień i płakanie, co my to złego nie robimy to "odskocznia od prawdziwego życia? Serio? Ja rozumiem być na coś zły, ale żalenie się, jak żeśmy do WCE nie zepsuli, jak to niszczymy historię, kiedy jest to forumowy e-fed dla zabawy, jest głupie, głupie i jeszcze raz do dupy. Już nie wspominajac o tym, że próbujecie do nas "dotrzeć" o kilka miesięcy za późno, przez co zmarnowaliśmy trochę czasu na coś, co przecież jest słabe, ale przecież napisanie tego pod tygodniówką było niepotrzebne :)

PS. Ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi i niepodwarzanie mojego zdania będzie dla was najlepszym "wyjsciem".

Nieprawdopodobne podejście do dyskusji - ja mam rację, Ty jej nie masz, nie kłóć się ze mną, pierdol się. Spoko, ale wiesz że nic Ci to nie da :)

ale jednak WCE to duża atrakcja tego forum i bez tego troche się zmieni jak dla mnie

Czy Pietrek nie napisał wyżej, że fed mógłby zostać na BGZ, czy ja już jakieś zwidy mam?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Pomysł może być sobie bardzo dopracowany w najdrobniejszym szczególe, ale sorry bardzo, jeśli dojdzie do tego to ja odchodzę. W WCE zacząłem grać parę miesięcy temu, bo był to fajny e-fed działąjący na fajnych zasadach i co najważniejsze granie sprawiało mi przyjemność. Bo wydaje mi się że o to chodzi, robimy to dla przyjemności, ale wydaje mi się że z to "nowe WCE" nie będzie już tym starym które kiedyś tak bardzo mi się podobało. Moim zdaniem nie ma potrzeba manipulowania przy czymś co jest jakby nie patrzeć dobre, dlatego jeśli WCE połączy się z tym całym WSF i zamiast w prawdziwych wrestlerów będziemy wcielać się we własnych, lub też przejdzie na inne forum gwarantuję że zarejestruję się na jakimś innym e-fedzie. Tyle ode mnie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jak Tuptak rzuca się po ziemi na lewo i prawo krzycząc ze ON TEGO NIE ZNIESIE to jest ok,

I po co to robisz?! Czy gdzieś Cie zaczepiłem i obraziłem!? NIE! Więc po co dogryzka że rzucam się po ziemi?! Nie rozumiem tego...

Ps. Po ziemi nie można się rzucać tylko tarzać, a to tak na przyszłość.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

I po co to robisz?! Czy gdzieś Cie zaczepiłem i obraziłem!? NIE! Więc po co dogryzka że rzucam się po ziemi?! Nie rozumiem tego...

Nie żeby coś, ale właśnie to robisz. :)

Rated-R Superstar !

To Ja teraz wyjadę z głupim pytaniem. Kiedy będzie Collision #4? Bo pewnie nawet nie zostało zaczęte. Widać, że pomysł się nie spodobał i raczej nie będzie tych waszych upragnionych połączeń, przenosin itd., a Ja chcę w końcu zadebiutować. Zwróćcię uwagę, że najważniejsi są za tym, żeby wszystko zostało jak było. Mam tu na myśli Tomeq i Tuptusia. Sebu jednak dalej jest przekonany, że to Ci z najkrótszym stażem na BGZ nie chcą przenosin. Chyba raczej się mylisz.

Mam tu na myśli Tomeq i Tuptusia. Sebu jednak dalej jest przekonany, że to Ci z najkrótszym stażem na BGZ nie chcą przenosin. Chyba raczej się mylisz.

Zacytuj jedno moje zdanie, w którym tak napisałem, proszę.

To Ja teraz wyjadę z głupim pytaniem. Kiedy będzie Collision #4?

No właśnie, głupim.

. Zwróćcię uwagę, że najważniejsi są za tym, żeby wszystko zostało jak było.

Dobrze, tak więc niech wrócą do WCE i zaczną bookować walki.

Rated-R Superstar !

Najwyraźniej nie warto - bezavatarowce, których nicków nie kojarzę znikąd wypowiadają się na temat tego, jak to dla nich BGZ nie istnieje bez WCE, na tym forum nigdy nie można spróbować, kiedy do głosu dochodzą najmniej wartościowy gracze (a ja wiedziałem że tak będzie, strach przed tym że będzie się szmaconym, żadne WCE na BGZ. Oczywiście nie chodzi mi o Tuptusia ). Od razu mówie, że jak WCE pozostanie w takiej formie, to ja to ładnie mówiąc pierdole. Skoro dla Was, odkąd Pietrek zaczął zarządzać federacją "źle się dzieje", to najwyraźniej straciliśmy kilkanaście godzi na pisanie gówna, którego i tak nie czytacie. Dziękuję.

Tu taką notkę dałeś, że bezwartościowi gracze się najczęściej wypowiadają itp.

Tu taką notkę dałeś, że bezwartościowi gracze się najczęściej wypowiadają itp.

Jedno nie wyklucza drugiego - bezvavatarowce wypowiadają się najczęściej, co nie oznacza, że "ważni" nie.

Rated-R Superstar !

Nie będę niczego czytał nie będę się ustosunkowywał do waszych wypowiedzi. Powiem tyle. WCE umarło już dawno gdy odszedł Tomeq. Wtedy to straciło klimat i jakiś taki napęd. Grałem na WCE bo to jednak była część forum na której lubiłem się udzielać. Dlatego dla mnie teraz to i tak bez znaczenia gdzie będzie WCE bo to już nie jest to samo WCE. Takie jest moje zdanie. Nie mówię tego by wchodzić w dupę Tomkowi. Takie jest moje zdanie i możecie się z tym zgadzać bądź nie.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Piszesz, że kiedy bezwartościowi gracze się wypowiedzą to ty nie masz szans na żadne nowe kroki, postępy. Masz rację nie wyklucza, ale to jednak coś oznacza chyba...

Nie będę niczego czytał nie będę się ustosunkowywał do waszych wypowiedzi. Powiem tyle. WCE umarło już dawno gdy odszedł Tomeq. Wtedy to straciło klimat i jakiś taki napęd. Grałem na WCE bo to jednak była część forum na której lubiłem się udzielać. Dlatego dla mnie teraz to i tak bez znaczenia gdzie będzie WCE bo to już nie jest to samo WCE. Takie jest moje zdanie. Nie mówię tego by wchodzić w dupę Tomkowi. Takie jest moje zdanie i możecie się z tym zgadzać bądź nie.

WCE było moim życiem, zniszczyliście mi je, sznur, pistolet czy okno? No i zapytam ponownie, chce normalnej odpowiedzi - dlaczego nie pisaliście tego pod galami, które z tego co pamiętam dostawały oceny w granicach "5"?

Rated-R Superstar !

Słuchaj Sebu nie napisałem tam, że jest to moje życie tylko część forum na której chętnie się udzielałem. A ja wielokrotnie pisałem pod galą np. PPV, że do PPV za czasów Tomqa brakuje ale jesteście na dobrej drodze.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Wasze oceny:

.Moja ocena to mocne 8/10
Collision wyszło świetniei moim zdaniem najlepsze jakie do tej pory było.
Ta Gala Collision była jak na razie najlepsza że wszystkich
A więc, trzecie w historii Collision wypadło moim zdaniem najlepiej ze wszystkich
Więc Collision dla mnie wyjątkowe, bo zadebiutowałem, ale nie tylko dlatego. Całość czyta się dobrze a nawet bardzo dobrze
Nie będę oryginalny i też napiszę, że gala była niemalże idealna
Gala zrobiła na mnie naprawdę duże wrażenie
No chłopaki gala mi się bardzo podobała.
No to czas skomentować. Pierwsza gala wypadła bardzo dobrze
A no tak! 9/10 ;D Bo "nigdy nie jest idealnie"!
Gale oceniam 5+/6.
Moja ocena to 9/10. Dzięki za galę.

97102052736529672897.gif

Rated-R Superstar !