Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE żąda Ciebie! Byś wypowiedział się w tym temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak robię to dla własnego dobra, czymkolwiek ono jest. Na pewno mam jakiś szatański plan dotyczący WCE na którym zbiję fortunę, albo cokolwiek. A tak właściwie "kolego" nie mów nic o dyskusji ze mną bo nie wydaje mi się byśmy kiedykolwiek mieli okazję rozmawiać.

Tuptak - nie spinaj się jak bawole jaja. To otwarta dyskusja w której każdy może wyrazić swoje zdanie. Tymczasem Ty odnosisz się do mnie jakbym prowadził jakąś kampanię i zmuszał wszystkich do mojego zdanie. Czy gdzieś napisałem "Łaaaaa!! Przechodźcie na rp'y!!!!!"? Raczej nie, tylko napisałem moje odczucia.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

20

• perfect1674326002

11

• Tuptuś

7

• Vejder

7

Top użytkownicy w tym temacie

Nie napisałeś tego dosłownie, jednak ja to tak odczułem, jakbys na siłe chciał wszystkich przekonać.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Vader - mimo wszystko sądzę, że argument nie chcę grać Aj Styles vs Jacek Kowalski jest nieco lepszy niż te, z którymi najczęściej spotykamy się w realu. Mam tu na myśli "BO NIE" i "BO TAK".

Don Carlos - każdy może wyrażać swoje zdanie? To czemu, gdy napisałem jw. Aj Styles vs Kowalski zostałem skrytykowany przez Vadera, a ty próbujesz mnie nakłonić do zmiany zdania.

Tuptuś - Nie wiem, jak długo rozwijałeś WCE itp., bo mnie wtedy nie było, ale masz rację, że trochę szkoda byłoby, gdyby WCE teraz się rozpadło tylko dlatego, że bookerzy mają nieco słabszą formę. 2-3 galę i to minie, a wy już zaczynacie się łamać.

• Urządzenie:  Windows

Za Vadera nie odpowiadam, a ja nie starałem się Ciebie przekonać tylko nakreśliłem Ci sytuację. Gosh... Czy Wy we wszystkim musiecie widzieć jakiś haczyk? Jak Tuptak rzuca się po ziemi na lewo i prawo krzycząc ze ON TEGO NIE ZNIESIE to jest ok, a gdy ja opisuje o co chodzi to mam ukryte interesy i staram się każdego nakłonić.

Jeśli piszecie ( nie wiem już kto dokładnie), że gale słabsze, czy słabsza dyspozycja bookerów, czy czasem problem, że kogoś nie było, to tak drążąc ten temat, jeśliby jednak zostało tak jest, zrobić znowu "konkurs" na nowego bookera? Tak jak w ostatnim, jeśli dobrze pamiętam Sebu został dołączony do bookerów WCE.

akerdrugi.png

Housse, ty wylatujesz za szybko do przodu. Teraz sprawa związana jest z tym czy WCE ma zostać czy łączymy z innym e-fed'em, a ty już zacząłeś konkurs na nowego booker'a. Pomysł dobry, ale o tym później....

Spiral nic nie zacząłem, tylko ustosunkowuje się do poprzednich postów ;).

akerdrugi.png

Powiem ci że, mój argument brzmi po co niszczyć to na co się pracował lata

Lata? Proszę Cię. Fed istnieje rok, nie jest to wielka korporacja na której zbijamy miliony, a zwykła zabawa, a Wy mówicie o tym jakby była to Wasza praca, k***a. :roll:

Carlos, skoro te RP'y tak Ci się podobają to niech one zostaną w WSF na 4c tak jak ten fed a BS WCE na BGZ bo k&*%$a moze nie wiesz ale nie po to męczyłem się ponad rok by teraz wszystko poszło na inną stronę a tamte gale zapomniane, bo powiedzmy sobie szczerze, czy ktoś nowy będzie wiedzial co stworzyłem razem z chłopakami?! NIE! Dlaczego!? Bo będzie nowa strona, nowa nazwa itd. Także ja podziękuję i jeżeli to ma tak wyglądać to proponuje powrót starej gwardi.

To se k***a zrób archiwum, działu WCE na BGZ nikt nie zamierza usuwać. :)

Także ja podziękuję i jeżeli to ma tak wyglądać to proponuje powrót starej gwardi.

Będziesz miał okazję, o ile zaliczasz się do "starej gwardii".

Odnoszę wrażenie, że WCE zaczęliśćie traktować jak własne życie. Chciałbym tylko przypomnieć, że to zabawa, jedna pierdolona część BGZ-Wrestling, bez której świat się nie zawali. I proszę, niech osoby udzielające się na forum od tygodnia nie zabierają tutaj zdania, bo żal na to patrzeć. Nikt nie ma zamiaru niszczyć historii waszego życia - to ma ułatwić pracę nam, a przede wszystkim WAM, ale jak widać nie potraficie tego zrozumieć i za wszelką cenę chcecie postawić na swoim. Szkoda, że na tym forum nie wolno prowadzać zadnych nowości, bo już zbierze się banda rewolucjonistów broniąca tego jak własnego życia.

Tuptuś - Nie wiem, jak długo rozwijałeś WCE itp., bo mnie wtedy nie było, ale masz rację, że trochę szkoda byłoby, gdyby WCE teraz się rozpadło tylko dlatego, że bookerzy mają nieco słabszą formę. 2-3 galę i to minie, a wy już zaczynacie się łamać.

To nie kwestia formy, a po prostu chęci. Cała trójka odeszła w styczniu 10' bo nie miala juz chęci, Tomek odszedł bo nie mam już chęci, my też przestajemy je mieć, dlatego szukamy jak najlepszych rozwiązań.

Housse, ty wylatujesz za szybko do przodu. Teraz sprawa związana jest z tym czy WCE ma zostać czy łączymy z innym e-fed'em, a ty już zacząłeś konkurs na nowego booker'a. Pomysł dobry, ale o tym później....

Ktoś tutaj chyba nadal czegoś nie rozumie.

My nie chcemy robić tego na złość graczom, nie sprzedamy WCE, nie robimy tego dla pieniędzy, chcemy by gra była łatwiejsza, lepsza, ja pierdole =))

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebek prosze Cie odnieś się własnymi słowami a nie powtarzasz tutaj to co powiedział już DonCarlos Vipos.

A co zrobiłem? Powiedział na ten temat samą prawdę, jesteście uzależnieni od tej gry, nie da się tego inaczej nazwać, kto wie, może zostanie moim autorytetem? :roll:

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Nie wiem do konca dlaczego ale dla mnie jest to strasznie proste. Innowacja, latwiej dla graczy, latwiej dla booker'ow, cos co wymaga wiekszej inwencji tworczej, cos co moze byc znacznie ciekawsze niz tradycyjne granie zawodnikami znanymi.

A jesli chodzi o historie WCE to mozna zalozyc dzial, jakis Hall of Fame itp itd, i wtedy zostanie to zapamietane ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Z góry piszę, że nie śledzę tego tematu od początku więc bo nie mam teraz zbyt dużo czasu więc proszę tylko o małe odpowiedzi. Z pomysłem jestem nastawiony pozytywnie, ale tak jak wspominałem na dniach warunkiem jest zgoda znacznej ilości userów. Każdy ma swoje zdanie i może twierdzić, że e-fed to jakaś tam część forum bo przecież jeżeli nie spodoba się to jakiejś grupie to mogą sami reaktywować WCE co byłoby dziwnym środkiem dziury w całym. Moje pytania, które powinny widzieć odpowiedź w tym temacie (o ile nikt nie pisał):

- Jak przeniesienie ułatwi pracę bookerom?

- Jak przeniesienie ułatwi grę każdemu z graczy, bo o ogół gry chodzi?

Pojawiła się też mowa o utracie chęci i nie jestem do końca przekonany czy każdy z czwórki bookerów utrzymuje zdanie w związku z opadnięciem sił i odmianie po przeniesieniu.

Pojawiła się też mowa o utracie chęci i nie jestem do końca przekonany czy każdy z czwórki bookerów utrzymuje zdanie w związku z opadnięciem sił i odmianie po przeniesieniu.

Z tego co wiem to tak, no.. oprócz jednego bookera, on zawsze ma jakieś "ale". Jeżel chce, nikt nie zabrania mu kontynuować projektu Yao, Frezzy'ego, i The Ortona

Jak przeniesienie ułatwi pracę bookerom?

Będzie to dla nas bardziej "czytelne", aniżeli jeden dział na całym forum. Wszystko będzie dotyczyło e-feda, dużo łatwiej będzie niektóre rzeczy poukładać.

Jak przeniesienie ułatwi grę każdemu z graczy, bo o ogół gry chodzi?

To samo co przy bookerach - będzie to dużo czytelniejsze, będzie tego dużo więcej.

Ja tak to widzę. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

PRZENIESIENIE:

Po pierwsze nie chcę wywyższać żadnego z for. Dlatego chcę by było ono na neutralnym gruncie! To jest prawdziwy powód. Jednak, jeżeli to ma zadecydować o aprobacie użytkowników to chyba trzeba by im ustąpić i pozostawić federację tutaj, co jak pisałem może być jednak niesprawiedliwe. Argumenty, że nowe forum jest jakimś zagrożeniem są moim zdaniem bezsensowne. Na forum jest możliwość zarejestrowania się tylko poprzez otrzymanie maila z hasłem od administratora, więc na forum z fedem mogliby 'zaglądać' tylko zarejestrowani/grający użytkownicy! Myślę, że to mocny zamykający usta argument. Dla mnie jest to ułatwienie pracy, bo mimo iż wielu tutaj traktuje mnie tu jak jakiegoś tyrana czy kogoś podobnego to ja nie robię tutaj nikomu na złość. Dodatkowo fed na osobnym forum to koniec ze spamem na ten temat na głównym forum i przejrzystość - wszystko w jednym miejscu, takowego spamu nie będzie nawet mogło tam być.

To nie kwestia formy, a po prostu chęci. Cała trójka odeszła w styczniu 10' bo nie miala juz chęci, Tomek odszedł bo nie mam już chęci, my też przestajemy je mieć, dlatego szukamy jak najlepszych rozwiązań.

I właśnie w tym zdaniu Sebu mnie przekonał w większej ilości procentów do tego projektu.

Na forum jest możliwość zarejestrowania się tylko poprzez otrzymanie maila z hasłem od administratora, więc na forum z fedem mogliby 'zaglądać' tylko zarejestrowani/grający użytkownicy!

A tym Pietrek to podpieczętował.

Poza tym jak się userom nie spodoba ten pomysł, po jakimś upływie czasu kiedy będą grać, to kto im broni zreaktywować WCE. Przecież jak tym bookerom, co teraz są znudzi się ta całą zabawa to będą kolejni, takie nowe pokolenie, więc ja nie widzę problemu, a by spróbować z tym połączeniem. :P

ahfo.png

luba_049.png

Powiem tak: Pomysł jest szczegółowo dopracowany z tego co widze i po dłuższym przemyśleniu wydaje sie dobry, więc możecie z tym spróbować, bo może z tego wyjść coś dobrego, aczkolwiek ja i tak zostaje przy tradycyjnym fedzie, więc macie moje poparcie i Good Luck :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png