Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE żąda Ciebie! Byś wypowiedział się w tym temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak, to prawda - długo czekaliście na ten moment, byliście zniecierpliwieni, oskarżaliście nas o niszczenie WCE. Czas więc przedstawić naszą propozycję, której poświęcić musieliśmy spory kawałek czasu:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie ma co owijać w bawełnę, nie ma też co oszukiwać - bookowanie w takiej a nie innej formie stało się już dla nas nudne, co przekładało się niestety na poziom gal, który - zdaniem bookerów oczywiście - nie był w ostatnich miesiącach specjalnie wysoki. Po obgadaniu tego z kilkoma osobnikami, uważamy, że najlepsze dla przyszłości WCE, by stało się najlepszym e-fedem w Polsce, będzie połaczenie go z inną fedką, stworzoną kiedyś na BGZ, obecnie istniejącą na konkurencyjnym forum - Wrestle Show Federation (WSF).

Najważniejsze - feda przenieślibyśmy na osobne forum, na którym znajdą się załączniki do tych dwóch for o tematyce wrestlingu (nazwę tego drugiego zna chyba każdy, ale na wszelki wypadek daruję sobie reklamowanie). Uważamy, że tak będzie po prostu lepiej.

Druga sprawa - zdajemy sobię sprawę z tego, że ciężko będzie Wam przerzucić się z prawdziwych wrestlerów, na własnych - stworzonych od podstaw (zaczynająć od ringname'u, wyglądu, gimmicku, kończąc na move-secie), dlatego na to też mamy rozwiązanie. Na początek pomieszalibyśmy superstarsów z reala, do tych stworzonych (dla przykładu, Edge prowadzi program z Patrykiem Wspaniałym) by pokazać Wam jak to wygląda, bo jesteśmy niemalże pewni, że z czasem wszyscy przekonalibyście się do tego drugiego rozwiązania. Oczywiście istnieje możliwość stworzenia "siebie" już na samym początku, chociaż domyślamy się, że mało kto skorzysta z tej opcji.

Po trzecie - planujemy wprowadzenie tzw. RP'ów (i tutaj dużo lepiej sprawdzałyby się fikcyjne postacie), co wiązałoby się z usunięciem backstage, koniec z klepaniem wiecznie na ten sam temat - kreatywność przede wszystkim. Nie wymagamy od Was wielkich dzieł - to oczywiste, że początki są trudne, ale miesiac, maksymalnie dwa i na sto procent nabierzecie wprawy.

Pisanie walk wrestlerów stworzonych sprawiałoby nam dużo większą przyjemność, dzięki RP dużo łatwiej byłoby wyczytać nam, co WAM chodzi po głowie, w końcu to WY wymyślacie gimmick i nie macie co do do tego jakichkolwiek ograniczeń (a tak, jeżeli grasz Johnem Ceną - tworzenie nowego gimmicku dla prawdziwego wrestlera jest dużo trudniejsze, jesteś ograniczony, my także). Wiemy także, że niektórzy z Was mają dziwne nastawienie do graczy z tamtego foruma. Nie musicie ich lubić - skupcie się przede wszystkim na grze, a wkrótce przekonacie się, że są to normalni ludzie, jakkolwiek to nie zabrzmiało.

Taka forma prowadzenia wcale nie jest straszna, będzie to przyjemniejsze dla nas, dam sobie rękę uciąć, że dla WAS też. Nie będziemy jednak wprowadzać tak wielkich zmian nie uzgadniając tego z WAMI, droga demokratyczna nie zawsze jest najlepsza, ale, cytując klasyka:

na razie nikt nie wymyślił nic lepszego

Nie pożałujecie, przyszłość zależy od WAS! :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

20

• perfect1674326002

11

• Tuptuś

7

• Vejder

7

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli jak to w końcu będzie? Postacie z reala i stworzone przez nas? Czy tylko ta druga opcja?

Sebu: Na początku i to i to (chyba, że wszyscy chcieliby grać swoimi). :)

Sorki, przez przypadek usunąłem dolną częśc Twojego postu ;/

spoko ;d

Edytowane przez Gość
akerdrugi.png

Narazie oni chcą byśmy grali i takimi i takimi, ale i tak przkeoanmy sie do swoich zmyślonych postaci...

Oni? :roll:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Powiem tak, pomysł nie jest zły, to trzeba przyznać, podoba mi się. Chętnie bym stworzył takeigo prawdziwego Lubę. ^^ Lecz...to teraz. Nie wiem jak to, ale ja przepadam za ludźmy z tamtego forum, przecież niczym złym się nie popisali, aby ich miał nie lubić, czy też za nimi nie przepadać, więc ja tam mogę z nimi grać. Lecz ta gorsza rzecz, to, to, że e-fed będzie na innej stronie, nowej. Nie bardzo mi sie to podoba, i trochę mnie zniechęca do gry, ale pewnie po jakimś czasie przyzwyczaił bym się. Poza tym wiedziałem, że właśnie to chodzi wam po głowie, i to nawet już wcześniej, ale co z tego? Nic, dla mnie pomysł nie jest zły. Powiem tak, mogę spróbować. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Lecz ta gorsza rzecz, to, to, że e-fed będzie na innej stronie, nowej. Nie bardzo mi sie to podoba, i trochę mnie zniechęca do gry, ale pewnie po jakimś czasie przyzwyczaił bym się.

Luba, ale pomyśl np. o nowych userach, dla których jak Marcineq czy inni są napaleni na feda! Wchdoza tu, napsiza te posty tylk oaby tu grać. Z czasem zostają na forum bo widzą, że jest ciekawie. A tak nikt nawet na forum nie zajrzy, bedzie grał sobie w e-fed'zie i na tym można tylko stracić z tą nową stroną.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jesteś z nami, albo przeciwko nam - już się zastanów w końcu ;)

Nie rozumiem Cię. Przedstawiłeś same plusy i pokazałeś jak rózowo bedize. Ja tylko odpowiedziałem Lubie, że ten pomysł niesie za sobą równiez minusy ;)//Fan

Minusy? Jeżeli ktoś chce porozmawiać na temat wrestlingu, będzie mial odnośnik, więc nie rozumiem w czym problem o.O

Rated-R Superstar !

Lecz ta gorsza rzecz, to, to, że e-fed będzie na innej stronie, nowej. Nie bardzo mi sie to podoba, i trochę mnie zniechęca do gry, ale pewnie po jakimś czasie przyzwyczaił bym się.

Luba, ale pomyśl np. o nowych userach, dla których jak Marcineq czy inni są napaleni na feda! Wchdoza tu, napsiza te posty tylk oaby tu grać. Z czasem zostają na forum bo widzą, że jest ciekawie. A tak nikt nawet na forum nie zajrzy, bedzie grał sobie w e-fed'zie i na tym można tylko stracić z tą nową stroną.

No też prawda, ale przecież będą też te odnośniki do obu for, więc z tej opcji mógłby skorzystać, jeśli chciałby porozmawiać na temat wrestlingu. :P

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie powiem, wiedziałem o tym już od dawna i jak się dowiedzialem byłem troche wstawiony co i tak nie przełożyło się na moją reakcje. Zacząłem drzeć ryja jak opentany, napierdalałem w klawiature bo to co stworzyłem z kilkoma osobami (w tym z tobą Sebek :*) a głównie z Tomkiem miało w sumie pójść na marne. Potem pomyślałem przez chwile i sam nie wiedzialem co o tym myśleć a w końcu wymyśliłem i powiedziałem sobie NO WAY! Nie ! Nie ! I po stokroć NIE! W mojej głowie nie ma takiej opcji żeby WCE opuszczało BGZ i łączyło się z jakimś innym fedem, nawet tak dobrym jak samo WSF. Czytałem te stare bakstejdże WSF jeszcze na BGZ itd. (gdzieś jeszcze są :P) i podobało mi się. Potem czytałem RP'y i gale na powiedzmy sobie szczerze zaprzyjaźnionym forum bo nikt nie ma z tym żadnego problemu i konkurować nie musimy. WCE nie może opuścić BGZ bo k***a tworzyliśmy to prawie rok, w pocie czoła pisaliśmy gale samo na Super Summer Events 2010 mieliśmy 26 godzin w tym 12 na spanie i wszystko od podstaw, w każdą galę wkładaliśmy serce i własne wymyślane pomysły, które chyba nie były złe ;). Czasami traciliśmy różne okazje takie jak wypad z kolegami pograć w piłke czy nawet na smaczny browarek, tylko po to by napisać dla was te cholerne parę słów i mieć spokój na kolejne dwa tygodnie. Często bywało tak że na dworze bywało gorącą a w domu upał że ja pierdole ale nie można było jechać nad jezioro bo trzeba było pisać. Doszliśmy do takiego momentu gdzie mieliśmy DWA BRANDY! Byliśmy prawie jak WWE tylko że byliśmy fikcyjni i znani tylko na BGZ bo nie sądzę żeby na innych forach o nas słyszeli. Robiliśmy to dla was, a teraz ma nam to zostać zabrane? Jak dla mnie nie ma opcji. Rozumiem was że to już nudne, nie powiem mnie też to wiele razy nudziło ale dawałem rade. Nie powiem były opóźnienia przekładanie na inny dzień ale nie samym WCE człowiek żyje i niestety ma też życie prywatne, które jest ważniejsze niż to forumowe. No nic nie bede długo pisał bo się rozkleje i dupsko z tego wyjdzie. Podsumowując mój głos to oczywiste NIE.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

No też prawda, ale przecież będą też te odnośniki do obu for, więc z tej opcji mógłby skorzystać, jeśli chciałby porozmawiać na temat wrestlingu. :P

To też jst co innego jak osoba chcą przecyztać gale, napsiać na BS i wszystko co jest zwiazane z fedem zawsz ema przed oczami nowe newsy, nowe działy, dyskusje, a niżeli jak ma kliknąć odnośnik.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Stworzenie forum to przecież nic pewnego, na początek mówcie przede wszystkim o tym, czy pasuje wam taki rodzaj grania. :)

Rated-R Superstar !

Ja już kiedyś zapisałem się na tamtym forum. Może niektórzy znają Angelo Di'Protos. I według mnie to jest ciężkie. Łatwiej jest pisać prawdziwym zawodnikiem... A po drugie. Po co przenosić ten fed na tamte forum nie można zrobić takiego tutaj i żeby oni się przenieśli do nas? Po za tym jestem na tak :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

To co napisał Tuptuś to trzeba przyznać po części prawda. Więc nie dziwię mu sie, że nie chce aby ten fed opuścił forum. Mi tak samo się to zbytnio nie podoba. Choć nie wiem czy może być jeszcze jakieś inne wyjście, bo ja bym zrobił, aby ten fed nadal istniał na tym forum, przecież chyba prawie każdy, jak nie każdy user na tamtym forum ma tu konto i ilość postów na nim ok. 1000. Choć to nie jest ważne ile postów ma, ale chodzi mi o to, że dobrze zna BGZ i raczej nie sądzę, aby było porblemem dla niego to aby tu wchodził. Ogólnie pewnie to nie przejdzie, ale cieszę się, że to napisałem. :)

ahfo.png

luba_049.png

To co napisał Tuptuś to trzeba przyznać po części prawda. Więc nie dziwię mu sie, że nie chce aby ten fed opuścił forum. Mi tak samo się to zbytnio nie podoba. Choć nie wiem czy może być jeszcze jakieś inne wyjście, bo ja bym zrobił, aby ten fed nadal istniał na tym forum, przecież chyba prawie każdy, jak nie każdy user na tamtym forum ma tu konto i ilość postów na nim ok. 1000. Choć to nie jest ważne ile postów ma, ale chodzi mi o to, że dobrze zna BGZ i raczej nie sądzę, aby było porblemem dla niego to aby tu wchodził. Ogólnie pewnie to nie przejdzie, ale cieszę się, że to napisałem. :)

To po co w ogole ktos stworzył 4c skoro fed moze byc u nas i według ciebie dla nich to nei problem. No skoro fed moz ebyc u nas to i forum tez powinno móc byc jedno, a wniosek z tego taki, ze skoro ktos kiedyś założył 4c to jemu najwidoczniej nie zalezało aby taka rzecz jak fed odbywała sie na innym forum.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

To po co w ogole ktos stworzył 4c skoro fed moze byc u nas i według ciebie dla nich to nei problem. No skoro fed moz ebyc u nas to i forum tez powinno móc byc jedno, a wniosek z tego taki, ze skoro ktos kiedyś założył 4c to jemu najwidoczniej nie zalezało aby taka rzecz jak fed odbywała sie na innym forum.

O jejku, przecież znam to całą historię, z tym opuszczeniem przez nich BGZ, nie mam zamaiaru tego teraz opowiadać, lecz WSF jest u nich tylko dlatego, bo bodajże na pomysł tej federacji wpadł Modjo i oni się po prostu grzecznie zapytali Modja czy mogę sobie zaporzyczyć ten fed, aby ich forum było ciekawsze i jakoś się rozbudowało, więc nie wiem ogólnie w czym problem i po coś ty to napisał, ale pewnie takich historyjek to ty jeszcze nie słyszałeś. :lol

ahfo.png

luba_049.png

Jak dla mnie mi to pasuje, przecież będzie można stworzyć samego siebie, i to na pewno jakoś urozmaici grę, nawet nie przeszkadza to że my nie lubimy userów z tamtego forum to i tak nie będzie miało i tak żadnego znaczenie, bo liczę się tylko dobra zabawa, no jeśli twierdzicie że połączenie z drugą fedką wyjdzie raczej dobrze na WCE, no i stanie się najlepszym e-fedem, oby. Ja wchodzę w ten pomysł, bo przecież raz się żyje i jestem zdecydowanie na tak.

lig48.jpg