Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #59 by Luba

Temat pracy: Wrestler pochodzący z Europy

Termin oddania: 28 sierpień (niedziela) godz. 20:00 (Nie oficjalnie do 29 sierpnia, godz. 18:00-19:00)

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać wrestlera pochodzącego z Europy.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

prackaaanaaast.png

Praca #2

kd1lzd.jpg

Praca #3

Wadebarrett.png

Praca #4

tj2c.jpg

Praca #5

sheamus.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -
[Praca 5] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Xenon

1

• Kotleten

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2 - Słabe wtopienie, tło i napis - całokształt.

[Praca 2] - 4 - Cholernie mi się podoba. Dobry pomysł na napis i efektowne tło.

[Praca 3] - 3 - Gdyby nie ten napis i światło (?) na dole byłoby lepiej.

[Praca 4] - 2 - Trochę znany styl, jednak coś nie wyszło obok głowy Jacka, napis i tło też nie do końca udane.

[Praca 5] - 2 - Dziwny sposób na wtopienie, słaby napis.

Praca 1 [2+] - coś mi tu wygląda na pracę kosy. Dużo chaosu jest. Te tło takie wyblakłe strasznie i ledwo napis widać.

Praca 2 [5] - Praca świetna. Dobre miejsce na napis i z resztą napis jest dobrze dobrany.

Praca 3 [4-] - Praca wygląda na dobrą, ale są drobne szczegóły. Na przykład, jak to światło na włosach i kawałek wyciętej twarzy.

Praca 4 [2-] - Tak - Postać żałosna może to ona mi obrzydza tą sygnaturę.

Praca 5 [3] - Bardzo wyblakłe tło, głupie te kawałki, nie wiem po co one.

[Praca 1] - 2 - Napis bardzo niewyraźny, jak i cała praca.

[Praca 2] - 4 - Pracka najlepsza według mnie, ale napisy widziałem lepsze i zbyt bardzo rzuca mi się w oczy to wolne miejsce z lewej.

[Praca 3] - 3+ - Na dole razi mnie w oczy ta światłość i napis słaby, ale pomysł jak najbardziej na plus.

[Praca 4] - 2+ - Coś mi nie pasuje z tą twarzą po prawej stronie, ale ogólnie praca mnie nie powaliła, choć sam nie wiem, dlaczego.

[Praca 5] - 2+ - Nie pasuje mi ten przezroczysty Sheamus i napis, ale akurat napis jest w każdej pracy co najwyżej przeciętny

[Praca 1] - 2 - cała praca jest słaba, ogólnienad niczym ciekawym nie można oka zawiesić.

[Praca 2] - 4 - najlepsza w tym zestawie, ale to nadal nie to. Dobra postac oraz napis, reszta taka sobie.

[Praca 3] - 3 - za co? Nie wiem, ale dałem. Tło słabe, postać, brzydkie wtopienie, ale czymś tam się wywyższa na tle innych prac.

[Praca 4] - 3 - masz te trzy, za co nie wiem. Brak mi tu wtopienia, lecz coś mi się wydaje, że jakiś wkład w pracę był i za to trzy, a nie dwa.

[Praca 5] - 2 - Napis odlatuje do pracy, postać słaba, wtopienie, jak i tło przeciętnie słabe. xD

Poza tym chyba nie muszę przypominać, że nie dajemy plusów i minusów?

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] -2 - Pracka słabo wykonana. Przede wszystkim złe wtopienie :)

[Praca 2] -4 - Najlepsza praca. Wszystko ładnie zrobione, ale w prawej części nie potrzebne to drzewo ?

[Praca 3] -3 - Byłoby dobrze gdyby nie złe wtopienie i użycia rozmycia.

[Praca 4] -3 - Jakaś teksturka została źle nałożona. Gdyby nie to byłoby świetnie

[Praca 5] -2 - Bardzo dziwne wtopienie. Oraz brzydkie tło

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

[Praca 1] - 2 - Całokształt bardzo słabo wtopiony, napis ssący i te tło nie pasuje do Szajbuska :)

[Praca 2] - 5 - Bardzo fajna praca, fajny napis i co najlepsze zielone tło. Bardzo pasuje do postaci. Stawiam, że to praca Luby albo Tuptusia chodz mogę się mylić.

[Praca 3] - 4 - No całkiem, całkiem ale napis strasznie mały i za dużo jest na siebie nałożone. Tu jakieś błyski tam jakieś dziwne coś bordowego.

[Praca 4] - 2 - Nie podoba mi się ta praca. Dlaczego? Na prawej stronie sygnatury jakiś chyba nie udany cień postaci, za małe wtopienie i wogóle..

[Praca 5] - 3 - Nawet fajna pracka gdyby nie to, że napis jest mało widoczny, znowu tło zielone co mi się bardzo podoba ale nie podoba mi się, że tą postać jest słabo widoczna.

[Praca 1] - 2 - Praca bardzo słaba. Wtopienie słabe. Napis masakryczny mało co go widać. Praca do kosza.

[Praca 2] - 4 - Najlepsza praca tego ST. Fajny pomysł na napis, tło też bardzo fajne. Praca na plus.

[Praca 3] - 3 - Praca byłą by świetna gdyby nie ten napis no i to światło. Ale trzeba powiedzieć że bardzo dobry pomysł na prace.

[Praca 4] - 2 - Napis taki sobie to samo z tłem. Ogólnie praca jest taka sobie.

[Praca 5] - 2 - Praca słaba. Bardzo słaby napis no i do tego w złym miejscu jak dla mnie. Praca mi się nie podoba tak jak i praca 1.

[Praca 1] - 2 - Nic specialnego. Praca poprawna, a może nawet gorzej.

[Praca 2] - 5 - Od samego początku ta praca bardzo mi się spodobała. Zachwycony jestem tym napisem i postacią odbitą w lutrze. :applause:

[Praca 3] - 3 - Jest o wiele lepiej niż w pierwszej pracy, ale widać, że coś nie gra...

[Praca 4] - 3 - Praca wykonana jest sumiennie, ale wykonawca przedobrzył. Szkoda bo mogłoby być o wiele lepiej :)

[Praca 5] - 2 - Co to jest?! Napis, tło się nie nadaje, ale sama umiejętność wtopenia już robi wrażenie :|

[Praca 1] - 2 - więcej dać nie mogę. Render jakby nieruszony, tło po prostu kiepskie, a napis fatalny

[Praca 2] - 4+ - zdecydowanie najlepsza praca w zestawieniu. Co prawda nie podoba mi się określenie, że tło jest 'efektywne', jednakże od renderu po kolory wszystko trzyma dobry poziom, a sig jest miły dla oka.

[Praca 3] - 3 - góra pracy, tj tło i postać ujdzie, ale autor popsuł wszystko napisem i niebieskimi światłami.

[Praca 4] - 2+ - za bardzo daje po oczach, zbyt jednolicie kolorystycznie, nie przyciąga uwagi.

[Praca 5] - 2+ - bardzo kiepski render i napis, jakość wszystkiego też leży, tło ujdzie.

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 2 - Średnia Głosów: 4,33

Praca 3 - Średnia Głosów: 3,22

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,33

Praca 5 - Średnia Głosów: 2,22

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #59: ZiuteX i jego praca z Sheamus'em!

kd1lzd.jpg

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Tiffany Stratton niedawno ujawniła, że chce zmierzyć się z Paige, która powróciła do WWE na WrestleMania 42, by wystąpić w duecie z Brie Bella. W podcaście Battleground była mistrzyni NXT Women’s Champion potwierdziła, że chciałaby wejść do ringu z byłą mistrzynią Divas Champion – zwłaszcza po tym, jak sama musiała odpuścić WrestleMania w tym roku: Źródło transkrypcji: Fightful Paige vs Tiffany Stratton Jak podano, Paige teamuje obecnie z Brie Bella jako panujące WWE Women’s Tag Team
    • Grok
      Jak to bywa, oglądalność wrestlingu spada w starciu z konkurencją sportową. Sobotni odcinek AEW Collision na TNT oglądało średnio 397 000 widzów – to spadek o 16,1% w porównaniu do 473 000 z poprzedniego tygodnia. To najniższa oglądalność dla Collision od 2 kwietnia i najniższa w stałym slocie czasowym od 7 marca. Collision zanotował rating 0,05 w grupie 18-49 lat – spadek o 37,5% w porównaniu do poprzedniego tygodnia i wynik równy najniższemu w tej kategorii od 24 stycznia. Odcinek konk
    • Grok
      Darby Allin wyznał, że jest ogromnie wdzięczny, iż Sting był obecny i mógł być świadkiem jego zdobycia AEW World Championship. Allin sięgnął po pas, pokonując Maxwella Jacoba Friedmana na odcinku Dynamite z 15 kwietnia w Everett w stanie Waszyngton. Sting pojawił się za kulisami, dając Darby'emu ostatnie wskazówki przed walką o światowy tytuł, a potem wyszedł na arenę, by świętować triumf ze swoim byłym partnerem z tag teamu. W świeżym wywiadzie dla Yahoo Sports Darby podkreślił, jak wiele z
    • Grishan
      Jeżeli mowa o polskiej edycji, to najpewniej chodzi o World Wide Wrestling - wspierałem wydanie, posiadam fizyczny egzemplarz. Tłumaczenie jest tam kuriozalne (np Face to "Buźka", jest też parę naprawdę dziwacznych (i niepotrzebnych) spolszczeń wrestlingowych akcji), i tak ogólnie to trzymam ten podręcznik bardziej jako element kolekcji/ciekawostkę. Grał w to raczej nie będę, ale ładnie prezentuje się na półce. Co do zakończenia historii HVW, to pozostaje mi tylko trzymać kciuki i uzbroić
    • Grok
      Mistrz IWGP Junior Heavyweight oświadczył, że nie weźmie udziału w tegorocznej edycji turnieju Best of the Super Juniors. New Japan Pro-Wrestling pierwotnie ogłosiło DOUKI jako jednego z 20 uczestników 33. edycji turnieju, który odbędzie się od 14 maja do 7 czerwca. Po udanej obronie tytułu przeciwko Tiger Mask na gali Hizen no Kuni 29 kwietnia w Saga, DOUKI oświadczył, że „bojkotuje” BOSJ i że turniej powinien służyć do wyłonienia jego następnego pretendenta. DOUKI stwierdził też, że nie
  • Dodaj nową pozycję...