Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary by Stek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Wiedziałem! Teraz podejrzewam, że z Krzyckim będziesz w tag-teamie. Czekam na dalsze rozwinięcie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

11

• Ulicznik Xeb

5

• Kosaki

4

• Mr. Underson

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Żałosne.

Wiem, że ostatni post był napisany w czerwcu ale nie mogłem się powstrzymać :twisted:

A co jest żałosne? Diary? ;> Czy co? Bo jeśli diary to może sam pokażesz swoją jakąkolwiek twórczość? Albo się przedstawisz chociaż?

Diary zajebiste, tylko szkoda że długo się nie odzywa.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 5 miesięcy temu...

Zbliża się pierwszy dzień Pawła Nowaka w PCW. Co się wydarzy? Co dla Pawła zaplanował Andrzej Hutnik? Zapraszam na odcinek numer 11!

29 sierpnia 10:00

Obudził mnie telefon:

-Tak, słucham?

-Cześć Paweł, tu Andrzej Hutnik. Dzwonię w sprawie Krzyckiego.

-I jak poszło?

-Już ci kiedyś mówiłem. NIE MA ŻADNEJ RZECZY, KTÓREJ ANDRZEJ HUTNIK NIE MOŻE ZROBIĆ! Łukasz Krzycki jest nowym zawodnikiem PCW! - Krzyczał Hutnik. Strasznie się ucieszyłem.

-To fantastycznie!

-Domyślam się. Ja ci na razie nie zawracam głowy. Za 3 dni widzimy się na treningu, bo wtedy twój kontrakt wchodzi w życie. A teraz odpoczywaj, bo być może masz u mnie luksusy, ale na pewno nie ma lekko jeśli chodzi o treningi!

-Dobrze. Dzięki, na razie.

30 sierpnia 13:35

Myślałem, że do tego września będę miał spokój. Nagle jednak odwiedził mnie niespodziewany gość. W drzwiach mojego pokoju stanął Peter.

-Od razu cię ostrzegam, że schowałem deskę, więc nie masz, czym mnie już pobić! - Zacząłem. Piotrek jednak nie wyglądał na złego.

-Nie chcę cię bić. Chcę tylko wiedzieć, dlaczego zakończyłeś moją karierę w PCW. Nasza walka nie miała się tak potoczyć.

-W sumie masz rację. Nie miała. Jednak widzę, że zapomniałeś, kiedy w ostatnich dniach byłeś moim koszmarem i starałeś się mnie wyeliminować. Zemsta jest słodka, co nie?

-Z tym że po ostatnim laniu, jakie od ciebie dostałem, żadna federacja nie jest mną zainteresowana!

-Żadna? Czyli PWF ma się rozumieć? A to dziwne. Idealnie pasujesz do Kowala. Obaj jesteście siebie warci. Wiesz już, czemu cię tak zlałem, więc żegnam. Tam są drzwi.

-Kiedyś miałem cię za swojego przyjaciela, ale...

-O nie! Mylisz się! To ja CIEBIE miałem za przyjaciela! Ale co się okazało? Gdy dowiedziałeś się, że walczę w szeregach twojego rywala, stałem się twoim wrogiem. Okazałeś się być fałszywym przyjacielem! Nie mam ochoty patrzeć już na ten twój zakłamany ryj. Wyjdź stąd, albo zaraz znów dostaniesz lanie, takie jak na PPV! Wypad!

Peter stał się, jak potulny baranek. Gdybym kazał mu przynieść coś do picia, pewnie zrobiłby to bez wahania. Ja już jednak nie chcę mieć z nim nic wspólnego.

31 sierpnia 17:00

Już jutro oficjalnie będę zawodnikiem PCW. Nie mogę się doczekać. Myślałem o tym, żeby we wrześniu poduczyć się nowych akcji, by mieć większy arsenał chwytów. Listę mam gdzieś zrobioną, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gdy wróciłem z siłowni (chodziłem przez ostatnie dni, żeby nie odstawać kondycyjnie) akurat zadzwonił telefon:

-No cześć, Paweł.

-Cześć Łukasz, jakaś sprawa?

-Dobrze wiesz jaka. To ty załatwiłeś mi miejsce w PCW?

-Tak, a co? Jesteś zły? Sam zaakceptowałeś warunki kontraktu. - Nie byłem pewny, co mam sądzić po jego wcześniejszym tonie.

-Daj spokój, nie jestem zły. Chcę ci podziękować. Teraz będę zarabiał fortunę i to dzięki tobie! Naprawdę dzięki.

-Nie ma sprawy, sam bym się tam nie przeniósł. To co? Jutro na treningu?

-Nie ma innej opcji. Pokażemy, kto tam rządzi! Na razie.

-Cześć.

Tak więc jutro zaczynam nowy rozdział w swojej karierze wrestlingowej. Jest ona na razie krótka, no ale zobaczymy, jaka będzie z czasem. Wiem, że nie będzie zbyt owocna, jeśli się nie podszkolę, bo większość moich akcji jest jeszcze niedokładnych, a ponadto jest ich mało. Może jutro uda mi się jakąś pod szlifować.

1 września 9:00

W nocy prawie wcale nie spałem. Strasznie się denerwowałem, a przecież to tylko mała federacja. Ciekawe, jakbym się czuł przed debiutem w WWE czy TNA...

Mimo tego, że spałem może z 4 godziny, nie miałem problemów ze wstaniem. Spałem wystarczająco długo kilka dni temu robiąc sobie taki trochę "zapas".

W budynku PCW spotkałem Łukasza i według poleceń, najpierw poszliśmy do biura Hutnika.

-Noo... Moje dwa nabytki! To wasz pierwszy dzień, jako zawodnicy PCW! Niepotrzebne są wam dziś stroje, nie wejdziecie dziś na ring.

Trochę się tym rozczarowałem. Teraz każdy dzień treningu jest dla mnie na wagę złota.

-Na początek jest kilka kwestii do omówienia. Wasze role, wasze programy i jedna ważna sprawa organizacyjna. Zacznijmy od waszych ról. Paweł?

-Ja wolałbym być heelem. Kiedy zniszczyłem Żyto, polubiłem to uczucia brutala i dominatora.

-Hmm... Miałem nieco inną koncepcję co do ciebie, to umówmy się, że będziesz tweenerem, dobra?

-Tak też może być.

-Ok, a ty Łukasz?

-Mi zawsze lepiej wychodziło bycie facem i to właśnie preferuję.

-Dobra. W sumie chciałem, żeby wasze role były takie same, lecz face to lepszy wybór niż heel w tej sytuacji. - Hutnik widocznie nie mógł usiedzieć w miejscu. - Dobra, teraz programy. Powiem wam, że mam dla was bombę.

-No to słuchamy. - Hutnik bardzo mnie tym zaciekawił.

-Pamiętacie konflikt WWF i WCW, tak? Konkretnie chodzi mi o inwazję WWF.

-Pewnie, to klasyka. - Kilka razy to oglądałem.

-To świetnie. Chciałbym zrobić coś na wzór tego. Chodzi mi o inwazję dwóch byłych zawodników federacji, którzy zasilili szeregi wroga, aby zniszczyć byłego pracodawcę. Czujecie to?

-Ta, podoba mi się. - Odezwał się Łukasz. Byłem tego samego zdania.

-Ważne jest, żeby PWF o niczym nie wiedziało. Nasi ludzie ot tak kupiliby dla was bilety, weszlibyście na jakieś dobrze widoczne miejsce, a za kilka dni dostalibyście konkrety. Co byście dokładnie zrobili, co krzyczeli i tak dalej. Dobre?

-Według mnie to świetny pomysł. Zgadzam się. - Byłem bardzo ciekawy, jakby to wypadło.

-No dobra, to teraz myślę, że czas na najlepsze. Sprawa organizacyjna. Otóż PCW w styczniu pojedzie z House Showem do Niemiec! Po raz pierwszy w historii istnienia federacji! Oczywiście wy też jedziecie.

-Serio?! To świetnie! W końcu Niemcy to europejska potęga! - To była świetna wiadomość. Będę miał możliwość pokazania się przed publicznością w Europie.

-I wiecie co? Jak dobrze pójdzie to po Niemczech jechalibyśmy od razu do Francji na kolejne House Showy. Jeszcze negocjujemy, ale jesteśmy dobrej myśli. - Hutnik wyglądał na bardzo zadowolonego. - No to na dziś to byłoby na tyle. Jesteście wolni. Idźcie do domu, jutro zapoznam was z zawodnikami i za 2 dni zaczynamy ostrą pracę. Żegnam.

-Do widzenia, dziękujemy.
  • 2 tygodnie później...

Bardzo dobre diary, bro. Nie próbuj nawet się poddawać, bo masz tutaj kilku wiernych czytelników, którym Twoja praca się podoba, oby tak dalej i mam nadzieję, że już wkrótce kolejny odcinek :D

Steku, dawaj te diary bo jest mega!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014