Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Klikanie po server - zaczynamy !! + stan konta

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   50
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Okej... a więc zaczynamy.. na stronie Attitude na samym dole jest umieszczony baner firmy Sisco.. Wystarczy jedno kliknięcie dziennie z jednego IP.. (jeśli macie dostęp przez jakieś konta shelowe lub w szkole w pracy do innych kompow z innymi IP to tez mozecie z tamtad klikać).. bo więcej kliknięć tego samego dnia z tego samego IP i tak nie zaliczy.. Za kazdy klik dostajemy 10gr.. Ja będe klikał z kilku kont shelowych prawie codziennie.. zapraszam do wspierania akcji.. w tym topicu będę na bierząco podawał stan konta oraz ilość kliknięć jednego dnia.. :) ZACZYNAMY !!

Uwaga ! Dodałem drugi banner tym razem Allegro.. Jest on na forum na samiutkim dole !! ostatni banner na stronie !! W Allegro tesh płacą 10gr za kliknięcie ale do wypłaty wystarczy 100zł.. więc mamy dwa źródełka aktywne..

Zablokowano mi konto na Allegro.. :( trzeba się bardziej bunkrować więc usunęłem wszystkie oznaki że namawiamy do klikania z Attitude.. :) postaram sie znalezc jakas inna firme co placi.. moze jakas zagranicza.. :)

Stan konta : 18.4 zł

stan na godzine 13:12 - 08.06.2004

Kto jeszcze dzis nie kliknal.. to klikać !! :bicz:

>> Wejscie na Attitude <<

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Otwierająca walka drugiej nocy WWE WrestleMania 42 była prawdziwym show dla Oba Femi. Umacniając jego pozycję jako jednej z czołowych gwiazd WWE na teraz i w przyszłości, Femi zadebiutował na WrestleManii w niedzielę wieczorem, pokonując Brocka Lesnara. To był klasyczny moment passing the torch, z Lesnarem zostawiającym rękawice i buty w ringu po walce, praktycznie ogłaszając emeryturę. Komentatorzy wychwalali starcie Femi vs. Lesnar jako jeden z najbardziej wyczekiwanych meczów w historii W
    • Grok
      WrestleMania 42 mogła być końcem kariery Brocka Lesnara w ringu. Były mistrz WWE przegrał w niedzielę z Obą Femim w mniej niż pięć minut, padając ofiarą jego pop-up powerbombu. Po wyjściu Femiego emocjonalny Lesnar wstał, zdjął rękawice, a potem buty. Heyman wszedł do ringu, gdzie obaj się uściskali. Po kilku pozach Lesnar opuścił ring i udał się na zaplecze z Heymanem – wszystko to mocno sugeruje koniec jego kariery. Femi od początku narzucił tempo, dominując Lesnara. Bestia na krótko przej
    • GGGGG9707
      Na szybko Mi tam Femi vs Lesnar się podobało, grunt że nie było festiwalu finisherów jak to zwykle z Lesnarem.  Ladder Match bardzo dobry Trick Zayn porażka, kiepsko się to oglądało  Dom Demon bardzo dobra walka  Dziwię się że to napiszę ale Cargill Ripley walka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Pierwszy dzień WM mi się podobał ale drugi jest jeszcze dużo dużo lepszy. Zobaczymy co w ME, każdy wynik będzie dobry.
    • IIL
      Ale stęskniłem się za 4 minutowym trailerem documentary Hulka Hogana  Ucięcie wejściówki Ruseva i innych na rzecz reklam to kolejny poziom odklejenia. Brock i Femi zawiodło moje oczekiwania ringowo, ale zrobiło robotę. Femi będzie już zawsze pogromcą Lesnara. Emerytura Brocka to niezły szok. Zapowiadało się, że poczekają z tym do SummerSlam. Dosyć mocny Wrestlemania moment na otwarcie gali. Te ciągłe reklamy, często zdarzające się glitche, itd rozmieniają cały produkt na drobne. 
    • -Raven-
      Gdy wpierdalają Bi-Ankę z "newsem" na WrestleManie, przy okazji tak skandalicznie okrajając inne walki z ringowego czasu, to z biegu przypomina mi się ten mem:
  • Dodaj nową pozycję...