Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Klikanie po server - zaczynamy !! + stan konta

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Okej... a więc zaczynamy.. na stronie Attitude na samym dole jest umieszczony baner firmy Sisco.. Wystarczy jedno kliknięcie dziennie z jednego IP.. (jeśli macie dostęp przez jakieś konta shelowe lub w szkole w pracy do innych kompow z innymi IP to tez mozecie z tamtad klikać).. bo więcej kliknięć tego samego dnia z tego samego IP i tak nie zaliczy.. Za kazdy klik dostajemy 10gr.. Ja będe klikał z kilku kont shelowych prawie codziennie.. zapraszam do wspierania akcji.. w tym topicu będę na bierząco podawał stan konta oraz ilość kliknięć jednego dnia.. :) ZACZYNAMY !!

Uwaga ! Dodałem drugi banner tym razem Allegro.. Jest on na forum na samiutkim dole !! ostatni banner na stronie !! W Allegro tesh płacą 10gr za kliknięcie ale do wypłaty wystarczy 100zł.. więc mamy dwa źródełka aktywne..

Zablokowano mi konto na Allegro.. :( trzeba się bardziej bunkrować więc usunęłem wszystkie oznaki że namawiamy do klikania z Attitude.. :) postaram sie znalezc jakas inna firme co placi.. moze jakas zagranicza.. :)

Stan konta : 18.4 zł

stan na godzine 13:12 - 08.06.2004

Kto jeszcze dzis nie kliknal.. to klikać !! :bicz:

>> Wejscie na Attitude <<

https://forum.wrestling.pl/topic/665-klikanie-po-server-zaczynamy-stan-konta/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...