Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cookie - nowe fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_3617_650.jpg

img3626650.jpg

img3651650.jpg

IMG_3659_650.jpg

IMG_3666_650.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 277
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może za dużo pomysłu w tej sesji nie ma i brak tła działa na minus, ale muszę powiedzieć że mi się podoba. Cookie nie należy w moim mniemaniu do tych lepszych, ale muszę powiedzieć że do tej pory to chyba jej najlepsza sesja.

Opublikowano

Zwykła sesja ale bardzo fajna. Właśnie takie sesje pokazują klasę 8)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Opublikowano

No, no, no. Bardzo fajne zdjęcia. Szkoda, że nie ma tła, ale nadrabia to pani na zdjęciach. Jakoś za Cookie nie przepadam, ale w tej sesji wyszła bardzo ładnie :)

ksgj.png

Opublikowano

Strasznie nudnawa sesja, fotki na białym tle, co to ma być :D, a sama Cookie całkiem nieźle wyszła, choć w moim przekonaniu miewała lepsze sesyjki.

akerdrugi.png

Opublikowano

Sesja jak każda tylko trochę nudniejsza brak tutaj jakiegoś tła :t_down: ,poza tym Cookie nie jest wcale taka ładna :|

ohmzuw.gif

Opublikowano

Sesja słaba niema tła i do tego taka bez pomysłu. A co do Cookie to zaskoczyła mię ta sesja w jej wykonaniu dla tego że jak na nią to wyszła bardzo ładnie a nigdy swoją uroda nie przyciągała mię.

Opublikowano

Ogólnie nudna sesja. Może i ciało mi się podoba, ale twarz na nie.... Bez pomysłu... Nic dziwnego że tylko 5 fotek... Sesje TNA nie dorównują czasami WWE do pięt... taka prawda...

1.jpg

Iluzja.....

Opublikowano

Za Cookie nigdy nie przepadałem i chyba nigdy jej nie polubię. Jej uroda mnie jakoś odstrasza, ale to tylko moje, skromne zdanie. Co do sesji, to mocno zawiewa w niej nudą. Nie ma w niej nic przekonywującego. Słabo :/

Opublikowano

Cookie...cóż mogę powiedzieć?!Słabo, niestety.Uroda tej pani jakoś do mnie nie przemawia, piersi ma fajne, ale coś po za tym?Sesja nie przemyślana, taka z dupy wzięta! :t_down:

deathnotep.png

angle_02.gif