Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mickie James - nowa fotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_2820_650.jpg

Jak będzie więcej zdjęć to dodam

37184451712723064921.png

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 512
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo dobre zdjęcie Mickie. Dobre ubarnko ma na sobie, a ten roweczek.... Już się zanurzyłem :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Opublikowano

Ty, Hacjend, wez no sie stamtad wykpo na troche, ja tez chce tam wejsc :5 ...Pieknie wyszla Mickie, od dluzszego czasu wydaje sie ona dosc pociagajaca. :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Opublikowano

O kur** mać! No dawno nie widziałem ciekawych zdjęć z Mickie i na tej fotce wyszła naprawdę bardzo pociągająco , dobra nie ma gadania Hacjend i Edziu zróbcie też trochę miejsca dla mnie 8) i jedziemy! :twisted:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Opublikowano

Boskie zdjęcia w jej wykonaniu. A i róbcie też dla mnie miejsce w rowku bo nie może zabraknąć tam Tadzia :8 .

Opublikowano

TNA i te ich długie sesje. Szkoda, że tylko jedna fotka, bo Mickie wyszła na niej rewelacyjnie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Opublikowano

No chłopacy ja też tam chce mieć miejsca trochę :lol Zdjęcie wyszło super i nie mogę się napatrzeć :P

Opublikowano

Szkoda, że tylko jedna fotka, bo Mickie wyszła tutaj kapitalnie. Dawno nie widziałem takich fotek z jej udziałem. Jest co oglądać :D

ksgj.png

Opublikowano

Szkoda, że tylko jedno zdjęcie, ale trzeba przyznać, że wzrok nabiera pełni zadowolenia :)

Opublikowano
  • Autor

Nowe fotki

IMG_2823_650.jpg

IMG_2826_650.jpg

IMG_2843_650.jpg

37184451712723064921.png

Opublikowano

Teraz to i ja chcę wcisnąć się między te piersi :D.

Opublikowano
Teraz to i ja chcę wcisnąć się między te piersi :D.

Temu panu polać! Ma reputa ode mnie! =))

Dobrze, że pojawiło się jeszcze pare fotek. Żeby nie było offtopu, to są równie świetne jak pierwsza :)

Opublikowano

Trzeba przyznać, że TNA wykorzystało fakt zdobycia pasa przez Mickie i zaserwowała świetną sesję, zdjęć może i mało ale bardzo treściwe, jest na co popatrzeć, genialne fotki, Mickie wyszła cudnie ;)

akerdrugi.png

Opublikowano

Co ona ma takie duże piersi? Silikonu sobie napchała czy co? Fotki fajnie, podobają mi się. Kurde, a tu wszyscy po rowach chcą chodzić. Co tam u was normalnych dróg nie ma? A użytkownik Rafal001 chyba za dużo poimprezował z Gonzem o Edziem =)) .

Opublikowano
Co ona ma takie duże piersi? Silikonu sobie napchała czy co?

Jest coś takiego jak Push-up i mocno zapięty biustonosz :) Takie małe sztuczki stosowane przez laski :) O dziwo ładnie wyszła na tych fotkach, o dziwo, ponieważ nigdy jakoś zbytnio nie przepadałem za nią, za jej wyglądem szczególnie, ale tutaj zaskoczyła chyba nas wszystkich w pozytywny sposób. Fajne fotki, dobrze że dodałeś pozostałe.