Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

wXw Kreuzzug ZXI - Tag 1 09/04/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Match 1

Four Way Dance

Emil Sitoci pokonał Brandon'a Gatson'a, Chuck'a Taylor'a i Johnny'ego Gargano

Match 2

Sami Callihan pokonał Bad Bones'a

Match 3

Tag Team Match

Johnny Moss & Michael Elgin pokonali Big Van'a Walter'a & Brodie'ego Lee

Match 4

Karsten Beck pokonał Necro Butcher'a

Match 5

Tag Team Match

Adam Cole & Kyle O'Reilly pokonali The Leaders Of The New School (Marty Scurll & Zack Sabre Jr.)

Match 6

wXw Unified World Heavyweight Championship

Daisuke Sekimoto © pokonał Chris'a Hero

Match 7

No Ropes Barbed Wire Match

Jun Kasai pokonał Drake'a Younger'a
akerdrugi.png

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 98
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

• Yao
    Yao 1 odpowiedź
Opublikowano

Gala średnia.Spodziewałem się czegoś lepszego po wXw,ba wXw więcej tam było CZW niż wrestlerów z wXw.4 Way Match bardzo mnie zawiódł było tam wielu dobrych wrestlerów a jednak walka wyszła im bardzo słabo.Sami Callihan vs "Bad Bones" John Kay bardzo dobra walka mimo iż było tam dużo brawlu podobała mi się,zdecydowanie występ Samiego na plus,Bad Bones mógłby w sumie występować w CZW :) może coś z niego by było.Johnny Moss & Michael Elgin vs Big Van Walter & Brodie Lee dużo było nudnych momentów ale również i takich które wzbudzały emocje a więc dało się to jakoś obejrzeć.

Karsten Beck vs Necro Butcher jak dla mnie druga najlepsza walka na gali,była krew to na plus,dużo ciekawych akcji,zwroty akcji jest okej.Adam Cole & Kyle O'Reilly vs The Leaders Of The New School tu się zawiodłem,walka ogółem nie była zła ale liczyłem na więcej od wszystkich tych wrestlerów jak dla mnie Cole i Zack nie dali nawet z siebie 45% umiejętności.wXw Unified World Championship dobrzy wrestlerzy ale nie przepadam za takim stylem walki,walka mnie nudziła dużo przewinąłem.No i nareszcie No Ropes Barbed Wire Death Match która była świetna.Takiego czegoś mi brakowało w CZW.Drake pokazał że potrafi jeszcze walczyć w death matchach,Jun jak zawsze fenomenalnie dobrze że powrócił do CZW :).Dużo dramaturgi,świetnych akcji i ultravolientu!!Polecam tą walkę gdyż ostatnio mało takich w CZW.Podsumowując galę dało się obejrzeć ale zbytnio nie polecam gdyż mocno ssie,jedynie 3/4 walki są godne uwagi.Jednak Main Event każdy fan Ultravolientu powinien widzieć.

#SmartFanZone