Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Możliwe spoilery na WWE PPV Backlash!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

* WWE wydało dziś plakat promujący kolejne PPV - Vengeance. Widnieją na nim trzej championi - Lashley, Undertaker i Cena. Tak więc bardzo prawdopodobne, że wszyscy podczas Backlash zachowają swoje pasy (jeśli tak się stanie i plakat nie okaże się fake'em to WWE straci wiele w moich oczach, jeśli chodzi Cena'ę).

Tak ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1228
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luk

1

• TheGiant

1

• Rambo78

1

• hcrusher

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

No to widze, że zapowiada sie świetne PPV.... Trzeba wierzyć ze choć jeden pas zmieni właściciela ( chyba każdy tego chce). A Orton...... nie wielbład :) Edytowane przez Rambo78

Cena z pasem ;/

Jak tak dalej pójdzie to straci pas najwczesniej na wrestlemanii 24 :/

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

NIE!!!! TYlko nie Cena! Jasiu daj juz se siana oddaj pas Gołocie! A tak juz serio to na tym plakaciew to chyba Undera troche podpakowali komputerowo bo cos mi sie wydaje ze takich napompowanych cycow to on nie ma:)Fajnie by bylo zeby na ECW Wrocil foley i zapitolil laschelowi miedzy dzyndzoły pozdrawiam

Nie sadzilem, zeby Cena stracil pas na WM, ale myslalem, ze na nastepnymmm ppv i owszem. A tu wyglada, ze moze potrzymac do SummerSlam, albo nawet dluzej. Czy WWE nie widzi, ze na biednego Jasia bucza juz wszedzie?
Ja Jasia juz mniej nielubie ale bylem wkurrr(zdenerwowany) ze nie dali pasa EDgowi Dla mnie on jest the best szczgolnie jego walki z Foleyem jak go podpalil no bombastic!Mam nadzieje ze LMS Undera bedzie hardcorowe i zmiazdzy Batiste bo go nie lubie! Pozdrawiam wszytkich fanow WWE i prawdziwego boksu!

Ja Jasia juz mniej nielubie ale bylem wkurrr(zdenerwowany) ze nie dali pasa EDgowi Dla mnie on jest the best szczgolnie jego walki z Foleyem jak go podpalil no bombastic!Mam nadzieje ze LMS Undera bedzie hardcorowe i zmiazdzy Batiste bo go nie lubie! Pozdrawiam wszytkich fanow WWE i prawdziwego boksu!

Co on, z choinki sie urwał? :lol:

A ja mam wielka nadzieje ze ten plakat to wałek (choc mowia ze nadzieja matka glupich).

15192108424405e31546cee.jpg

O co ci chodzi z ta choinką o wiele fajniejszy byl motyw jak sie napierniczal z edgem niz z HBK!Przez niego noc czlowiek zarwal zeby live ogldnąć wrestlingmanie i na darmo bo walka byla nudna i nieciekawwa a to moje zdanie nie musisz sie z nim zgadzac mam nadzieje ze backlash bedzie lepszy Bo niestety ale te gale są cholera zawsze w niedziele w nocy a sie wponiedzialek zazwyczaj gdzies kica to nie ma jak ogladnąć.