Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Możliwe spoilery na WWE PPV Backlash!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* WWE wydało dziś plakat promujący kolejne PPV - Vengeance. Widnieją na nim trzej championi - Lashley, Undertaker i Cena. Tak więc bardzo prawdopodobne, że wszyscy podczas Backlash zachowają swoje pasy (jeśli tak się stanie i plakat nie okaże się fake'em to WWE straci wiele w moich oczach, jeśli chodzi Cena'ę).

Tak ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1228
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to widze, że zapowiada sie świetne PPV.... Trzeba wierzyć ze choć jeden pas zmieni właściciela ( chyba każdy tego chce). A Orton...... nie wielbład :)

Edytowane przez Rambo78

Opublikowano

Cena z pasem ;/

Jak tak dalej pójdzie to straci pas najwczesniej na wrestlemanii 24 :/

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Opublikowano
raczej wrestlemanii 28
Opublikowano
NIE!!!! TYlko nie Cena! Jasiu daj juz se siana oddaj pas Gołocie! A tak juz serio to na tym plakaciew to chyba Undera troche podpakowali komputerowo bo cos mi sie wydaje ze takich napompowanych cycow to on nie ma:)Fajnie by bylo zeby na ECW Wrocil foley i zapitolil laschelowi miedzy dzyndzoły pozdrawiam
Opublikowano
Nie sadzilem, zeby Cena stracil pas na WM, ale myslalem, ze na nastepnymmm ppv i owszem. A tu wyglada, ze moze potrzymac do SummerSlam, albo nawet dluzej. Czy WWE nie widzi, ze na biednego Jasia bucza juz wszedzie?
Opublikowano
Ja Jasia juz mniej nielubie ale bylem wkurrr(zdenerwowany) ze nie dali pasa EDgowi Dla mnie on jest the best szczgolnie jego walki z Foleyem jak go podpalil no bombastic!Mam nadzieje ze LMS Undera bedzie hardcorowe i zmiazdzy Batiste bo go nie lubie! Pozdrawiam wszytkich fanow WWE i prawdziwego boksu!
Opublikowano
Ja Jasia juz mniej nielubie ale bylem wkurrr(zdenerwowany) ze nie dali pasa EDgowi Dla mnie on jest the best szczgolnie jego walki z Foleyem jak go podpalil no bombastic!Mam nadzieje ze LMS Undera bedzie hardcorowe i zmiazdzy Batiste bo go nie lubie! Pozdrawiam wszytkich fanow WWE i prawdziwego boksu!

Co on, z choinki sie urwał? :lol:

A ja mam wielka nadzieje ze ten plakat to wałek (choc mowia ze nadzieja matka glupich).

15192108424405e31546cee.jpg

Opublikowano
O co ci chodzi z ta choinką o wiele fajniejszy byl motyw jak sie napierniczal z edgem niz z HBK!Przez niego noc czlowiek zarwal zeby live ogldnąć wrestlingmanie i na darmo bo walka byla nudna i nieciekawwa a to moje zdanie nie musisz sie z nim zgadzac mam nadzieje ze backlash bedzie lepszy Bo niestety ale te gale są cholera zawsze w niedziele w nocy a sie wponiedzialek zazwyczaj gdzies kica to nie ma jak ogladnąć.