Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #38 by Luba

Temat pracy: Wiosenne kolorki! :)

Termin oddania: 3 kwiecień (niedziela) godz. 22:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi być wykonana w barwach wiosny, czyli liczę na sporo zieleni i tym podobnych jasnych kolorków.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

927031.jpeg

Praca #2

sotw38.jpg

Praca #3

voladorvv.jpg

Praca #4

sotwiosna.jpg

Praca #5

wiosnakopia.png

Praca #6

b10fde9527ac9246.png

Praca #7

mishellemcool.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -
[Praca 5] -  -
[Praca 6] -  -
[Praca 7] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• SweetChinMusic

1

• Turej

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 3 - Jakoś niezbyt kojarzy mi się to z wiosną, te kolory takie za mało wiosenne, poza tym wykonanie kuleje.

[Praca 2] - 3 - Tutaj to już zupełnie, nie widzę w tej pracy ani trochę wiosny, zupełnie nie na temat.

[Praca 3] - 2 - Druga najgorasza praca i jedyna, która otrzyma ode mnie dwa. Nie podoba mnie się, tyle.

[Praca 4] - 1 - Aha.

[Praca 5] - 5 - I O TO MI CHODZIŁO! Są wiosenne kolory, jest w pizdu zieleni, o to chodzi. Samo wykonanie również niezłe i bardzo pomysłowe.

[Praca 6] - 3 - Jakieś tam nawiązanie jest, ale wykonanie kuleje i ten napis 'wiosna' moim zdaniem zbędny.

[Praca 7] - 3 - Praca do wykończenia, kolory ssają mocno.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

[Praca 1] - -4 - Trochę mało tam wiosennych kolorów, w sumie to w ogóle ich nie ma ale podoba mi się wykonanie.

[Praca 2] - 3 - Tutaj podobnie jak w pracy nr.1. Nie widzę tu wiosny. Sygna z Villa i tyle.

[Praca 3] - 3 - Jest to czego brakowało mi w pracach nr.1 i nr.2. Jest trochę zieleni ale wszystko takie trochę mdłe i efekt końcowy nie powala.

[Praca 4] - 1 - Bez komentarza.

[Praca 5] - 4+ - Bardzo fajna i przyjemna praca. Widać wiosnę, dużo zieleni i podobał mi się pomysł.

[Praca 6] - -5 - Moim zdaniem najlepsza praca. Dużo fajnych kolorów, fajnie ujęte i zrobione. Tylko mi napis trochę nie pasuje ale poza tym moim zdaniem jest fajnie.

[Praca 7] - 3 - Nie podoba mi się. Jakieś dziwne zestawienie, nie widzę tam wtopienia i to żółte coś moim zdaniem też zbędne. Tak sobie.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

[Praca 1] - 3 - Praca nawet ładna, ale czy tam widnieją kolorki wiosny? Chyba nie...

[Praca 2] - 2 - Tutaj na pewno nie widać kolorów wiosny i praca sama w sobie według mnie słaba.

[Praca 3] - 2+ - Praca średnio słaba, z naciskiem na ŚREDNIO. Niby jakieś kolory wiosny widnieją na pracy, ale jednak słabo.

[Praca 4] - 1 - .

[Praca 5] - 5+ - Tak to jest SotW! Kolory wiosny, nawet jakieś motywy kwitnięcia się pojawiają i co najważniejsze fajny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie.

[Praca 6] - 3+ - Nawet praca ładnie wygląda, ale zamiast w rodu napis "Wiosna" pasuje tutaj po ang. (zaszpanuje - Spring), wtedy dałoby to taki lepszy klimat :)

[Praca 7] - 2 - Bardzo słaba praca według mnie. Redner nie pasuje do tła, a tło samo w sobie ssie.

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,25

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,66

Praca 3 - Średnia Głosów: 2,5

Praca 4 - Średnia Głosów: 1,00

Praca 5 - Średnia Głosów: 5,00

Praca 6 - Średnia Głosów: 3,83

Praca 7 - Średnia Głosów: 2,66

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #38: ZiuteX i jego Wiosna!

wiosnakopia.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Tiffany Stratton niedawno ujawniła, że chce zmierzyć się z Paige, która powróciła do WWE na WrestleMania 42, by wystąpić w duecie z Brie Bella. W podcaście Battleground była mistrzyni NXT Women’s Champion potwierdziła, że chciałaby wejść do ringu z byłą mistrzynią Divas Champion – zwłaszcza po tym, jak sama musiała odpuścić WrestleMania w tym roku: Źródło transkrypcji: Fightful Paige vs Tiffany Stratton Jak podano, Paige teamuje obecnie z Brie Bella jako panujące WWE Women’s Tag Team
    • Grok
      Jak to bywa, oglądalność wrestlingu spada w starciu z konkurencją sportową. Sobotni odcinek AEW Collision na TNT oglądało średnio 397 000 widzów – to spadek o 16,1% w porównaniu do 473 000 z poprzedniego tygodnia. To najniższa oglądalność dla Collision od 2 kwietnia i najniższa w stałym slocie czasowym od 7 marca. Collision zanotował rating 0,05 w grupie 18-49 lat – spadek o 37,5% w porównaniu do poprzedniego tygodnia i wynik równy najniższemu w tej kategorii od 24 stycznia. Odcinek konk
    • Grok
      Darby Allin wyznał, że jest ogromnie wdzięczny, iż Sting był obecny i mógł być świadkiem jego zdobycia AEW World Championship. Allin sięgnął po pas, pokonując Maxwella Jacoba Friedmana na odcinku Dynamite z 15 kwietnia w Everett w stanie Waszyngton. Sting pojawił się za kulisami, dając Darby'emu ostatnie wskazówki przed walką o światowy tytuł, a potem wyszedł na arenę, by świętować triumf ze swoim byłym partnerem z tag teamu. W świeżym wywiadzie dla Yahoo Sports Darby podkreślił, jak wiele z
    • Grishan
      Jeżeli mowa o polskiej edycji, to najpewniej chodzi o World Wide Wrestling - wspierałem wydanie, posiadam fizyczny egzemplarz. Tłumaczenie jest tam kuriozalne (np Face to "Buźka", jest też parę naprawdę dziwacznych (i niepotrzebnych) spolszczeń wrestlingowych akcji), i tak ogólnie to trzymam ten podręcznik bardziej jako element kolekcji/ciekawostkę. Grał w to raczej nie będę, ale ładnie prezentuje się na półce. Co do zakończenia historii HVW, to pozostaje mi tylko trzymać kciuki i uzbroić
    • Grok
      Mistrz IWGP Junior Heavyweight oświadczył, że nie weźmie udziału w tegorocznej edycji turnieju Best of the Super Juniors. New Japan Pro-Wrestling pierwotnie ogłosiło DOUKI jako jednego z 20 uczestników 33. edycji turnieju, który odbędzie się od 14 maja do 7 czerwca. Po udanej obronie tytułu przeciwko Tiger Mask na gali Hizen no Kuni 29 kwietnia w Saga, DOUKI oświadczył, że „bojkotuje” BOSJ i że turniej powinien służyć do wyłonienia jego następnego pretendenta. DOUKI stwierdził też, że nie
  • Dodaj nową pozycję...