Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Selma Hayek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
photo46po.jpg

photo36.jpg

photo34.jpg

photo24.jpg

photo239.jpg

photo10.jpg

photo4.jpg

photo346.jpg

photo382.jpg
#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 229
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Salma jest wrecz zajebista. Moim zdaniem jest jedna z najpiekniejszych kobiet swiata - ma doskonala figure, sliczna twarzyczke, pod kazdym wzgledem jest boska, no normalnie zyjace cudo :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Opublikowano

No ja mam inne zdanie co do Selmy. Niestety właśnie Ona nie przypada mi do gustu. Nigdy ta pani mi się nie podobała i te zdjęcia również nie przekonały mnie do tego, by zmienić swoje zdanie.

Opublikowano

Akurat na tych zdjęciach Salma nie wyszła powalająco. Widziałem jej lepsze sesje, co nie oznacza, że mi się nie podoba, bo podoba mi się bardzo. Salma to świetne laska lecz na tych zdjęciach nie zaprezentowała całego swojego repertuaru.

ksgj.png

Opublikowano

Na tych fotkach przeciętnie wyszła twarz Salmy. Ciałko jak każde cialko u kobiety, która gra w filmach, ma sesje zdjeciowa czyli zgrabne, opalone i bardzo seksowne. Ostatnie zdjecie pokazalo, że i piersi ma ładne i to zdjecie gniecie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Opublikowano

No rzesz kurfa mać nie mogę patrzyć na takie komentarze w stylu " nie podoba mi się " , " ma brzydką twarz " , albo nie wiem co jeszcze. Może jakby była nago to by lepiej wyglądała ? Nie czepiam się nikogo , ale jeśli piszą to osoby mające 13 lat co cycków nie widzieli , jedynie mamy to chyba coś jest nie tak. Co do samych zdjeć to oczywiście jest wszystko fajnie , wiadomo młoda nie jest więc to chyba normalne prawda? ;) Mi się fotki podobają i nie będę tutaj niczego krytykował. Dzięki Żo :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Opublikowano

Salma jest bardzo ładna ale te fotki w jej wykonaniu nie są powalające jak dla mnie.

Opublikowano

Fotki jak najbardziej dobre, Salma świetnie się prezentuje mimo swojego wieku, akurat te fotki są takie średnie, dużo w sieci jest lepszych, które warto byłoby zobaczyć, tak czy siak fotki warte obejrzenia.

akerdrugi.png

Opublikowano
No rzesz kurfa mać nie mogę patrzyć na takie komentarze w stylu " nie podoba mi się " , " ma brzydką twarz " , albo nie wiem co jeszcze. Może jakby była nago to by lepiej wyglądała ? Nie czepiam się nikogo , ale jeśli piszą to osoby mające 13 lat co cycków nie widzieli , jedynie mamy to chyba coś jest nie tak. Co do samych zdjeć to oczywiście jest wszystko fajnie , wiadomo młoda nie jest więc to chyba normalne prawda? ;) Mi się fotki podobają i nie będę tutaj niczego krytykował. Dzięki Żo :t_up:

Racja w 100%. To że ma 45 lat to znaczy, że jest stara, brzydka itp ?? Kobieta jest z niej piękna. Nie jedna gówniara może jej zazdrościć urody. Jedyne co mi nie pasuje w tej sesji to zdjęcie nr. 2, ale na reszcie wygląda fenomenalnie. Nie jest się wiecznie młodym i da się mieć talii osy w tym wieku. Mimo tego wspaniale wygląda nieprawdaż ?? Oj dzieciaki kiedyś to zrozumiecie :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg