Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#10 Audycja BGZ Wrestling - Wydanie specjalne (Number One)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#10 Audycja BGZ Wrestling - Wydanie specjalne (Number One)

'The Best = Audycja BGZ?

Yo, właśnie w tym momencie mamy zaszczyt pokazać światu, że tak nazwie Jubileuszową audycję!!! A niby dlaczego to nazywa się wydanie specjalne? Aaaa nie będę wam tutaj spoilerował i psuć niespodzianki. Przesłuchacie to dobrze będziecie wiedzieć o co chodzi. Ale zdradzę wam jedną rzecz. Chcecie? No to już wam piszę: W czasie trwania audycji nr 10 został ukazany światu pewien bonus. A co to za bonus? Co można było usłyszeć? A to już się dowiecie w czasie słuchania naszej 10 już audycji na BGZ. Więc teraz mogę was tylko zaprosić i do usłyszenia

:)

PART 1

PART 2

DOWNLOAD:

MEGAUPLOAD

http://www.megaupload.com/?d=E712T8HM

lub

HOTFILE

http://hotfile.com/dl/107605128/4830571 ... _(Number_1).mp3.html

X7

http://x7.to/xcn8t4

DO WYSŁUCHANIA:

http://w271.wrzuta.pl/audio/70j19bbX8jg ... e_number_1

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ BGZ-WRESTLING:

http://www.youtube.com/user/BGZwrestling

DOWNLOAD:
MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=E712T8HM

lub

HOTFILE
http://hotfile.com/dl/107605128/4830571/10_Audycja_BGZ_Wrestling_-_Wypadnie_Specjalne_(Number_1).mp3.html

X7
http://x7.to/xcn8t4

DO WYSŁUCHANIA:
http://w271.wrzuta.pl/audio/70j19bbX8jg/10_audycja_bgz_wrestling_-_wypadnie_specjalne_number_1

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ BGZ-WRESTLING:
http://www.youtube.com/user/BGZwrestling

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

GŁOSOWANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 8 MARCA)

Temat #100 w moim wykonaniu :D

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• Lilith

1

• Luks

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

No nie róbcie audycji o TNA! Bo one są fe! Jak będziecie mi to puszczać to ja nie będę Was słuchał. Ta pieśń boska wiecie, że ją chce. Tylko, że osobno. :D Nie, no tym razem nie ma co więcej komentować bo audycja jest po prostu audycja - za kulisami, więc lubię takie rzeczy i może co x0 robić takie coś? Coś na ten temat? Dzięki, ludzie. 7/6, 11/10 itd. ;) Ale teraz mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że bez muzyki było lepiej. :) Fajniej się Was słuchało, a nie skupiałem się na piosence. ;)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Świetna audycja.Tematem przypomina pierwszą lecz jest bardziej przemyślana i lepiej zrobiona.Nie jest to może najlepsza ale fajnie się słuchało.Beef na lini Turek-Droops wymiata.Tylko kto wygrał ten diss to jest pytanie ;).Jak na jubileuszową galę to super wyszło.Wogóle zonaka miałem jak na początku usłyszałem Pietrka a potem Turka jako gościa.Moja ocena 4.

Ps.Kiedy nagrywamy coś o lucha :) ??

#SmartFanZone

Fajna audycja, Najlepsza audycja ze wszystkich innych... ale w końcu Jubileuszowy :D . Ten rap rozwalający, poproszę go na Mp3 =)) , ustawie sobie budzik.

Goście zasłużeni, fajnie że został poruszony temat o samych audycjach. Audycja dostaje 5+ :thumb:.

Turek, Gratuluje Jubileuszu masz ty i Droops Punkt Repu.

1.jpg

Iluzja.....

Mega audycja :D W końcu jubileusz :D:D

Rap mnie rozwalił. Miażdżycie system. Drops jak Peja a Turek jak Tede hahah

Świetnie się was słucha :D I czekam na więcej.

Moja ocenka to 8/10 :)

alexisy.png

No więc wreszcie ta 10, jubileuszowa audycja! Oby ich było 100 lub 1000 a moze i nawet 10000! Bardzo dobrze wam to wychodzi, a jak widać Pietrek i Luba tez ładnie radzą sobie jako prowadzacy, jednak drugiego takiego TT jak Turek i Droops to nie ma! fajnie posłuchac takiej audycji o audycji, troche szczegółów i opini o nich. Piosenka wymiatała, robcie pracki na sotw i droops was wita byly, czyli formalnosci mamy za soba. Dość mao pytań, ale zapewne z tego powodu, że to była niespodzianka i userzy nie zadawali pytan. tak by ich było więcej. Czekam na wasze kolejne projekty chłopaki i oby do nastepnej audycji ;) Ocena audycji to 9/10, 5,5/6 bo jest już bardzo dobrze i minimalnie brakuje wam do perfekcji!

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak dla mnie. Audycja 3/6 rozumiem ,że audycja ''10'' mały jubileusz itd jakieś podsumowania itd ,ale zabrakło mi jakichś podsumowań po EC (dłuższych konkretniejszych) po RAW 21.02 ,TNA. Muzyka za cicho lub jej brak w ogóle. Lepiej z nieco głośniejszą muzyką (i muza powinna być z wwe tna themes a nie Jay-Z..) :lol.

Pytania w drugiej części audycji chodzi mi o party jak np you tube już takie na siłę :t_down:

Audycje na plus dla forum bgz :t_up:

Słucham słucham dalej. Nie po co audycje o mma lub o czymś innym.. piłka nożna. Jak dla mnie powinno być tylko o wrestlingu 8) (przypadkiem jestem mod na forum bukmacherskim więc o piłce nie chcę mi się słuchać już)

Krótka audycja :t_down: Słuchałem 9i10 tylko ale poprzednia lepsza.

Dop. Droops: Kolega chyba nie zrozumiał o czym miała być i była ta audycja. Już tłumaczę... Mówiliśmy o krótkiej historii naszych audycji. Trudno żeby o tym rozmawiać niewiadomo ile czasu. Według mnie żadne pytanie nie było na siłę, ale spoko, każdy ma swoje zdanie :). I właśnie, ta audycja wcale nie dotyczyła sytuacji po EC, po Raw czy też TNA. To była audycja poświęcona tylko... audycji. Chyba niedokładnie słuchałeś ponieważ Turek mówił wyraźnie iż mamy 10-tą, specjalną audycję i przez to gadki o EC nie będzie, lecz oczywiście przed Wrestlemanią nagramy coś poświęconego tejże właśnie gali. Luba na koniec tam coś zaczął mówić o EC, ale to króciutko ponieważ nie planowaliśmy tego poprostu i mieliśmy już kończyć. Aha, a co do tych innych sportów na audycji, to nie wiem. Może będziecie się wypowiadać w wolnej dyskusji czy chcecie czy też nie, albo zrobimy z Turkiem jakieś głosowanie... zobaczymy.

Dop. Turek:

CZYTAĆ NIE UMIECIE?! PROSIŁEM O OCENIANIE W SKALI SZKOLNEJ CZYLI 1 - 6!!!

:evil:

To nie do cb Windover :)

Po pierwsze - gratuluję Jubileuszu ;p;p. Nuta mnie rozwaliła w 100%. Jak dla mnie Turek wygrał dissa, ale to moja opinia ;]. Troche sie zawiodłem, bo liczyłem że na Jubileusz zaprosicie Andrzeja Suprona i Raw skomentujecie, jak nonszalanccy walczą :D. A tak poważnie, audycja świetna, i mimo że nie o wrestlingu stała na wysokim poziomie. Dobre prowadzenie = audycja na 5- Zycze dalszych sukcesów, każdy dostnaie repa ;p :thumb:

Nie no bardzo dobra audycja :t_up: . Na początku zdziwiłem się tym , że prowadzący zostali gośćmi , ale to miła niespodzianka bo tym razem to oni zostali zasypani pytaniami :P. Turek trochę pewnie nakłamał , Droops zresztą razem z nim heh. Diss był dobry , ale tutaj jednak punkt dla Droopsa :lol , ogólnie to przez ten mikrofon dobry ma głos i dobrze się go słucha , Turka też , ale teraz zadać kolejne pytanie do Turka , a oto one :

Co sądzisz o show WWE , które odbędzie się w Turcji ? :P

Ps. Zapomnialbym o ocenie , dostajecie ode mnie 5- :t_up:

Dop. Turek: Odpowiedziałem na twoje pytanie w ostatnich newsach od Periego w komentarzu ssaczu :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

No więc macie tą audycje nr. 10. Pozytywnie mnie zaskoczyło to, że Pietrek i Luba byli prowadzącymi bo bardzo dobrze sobie radzili i była to jakaś odmiana. Oba dissy dobre ale moim zdaniem wygrał Droops, taak możesz dodać to w mp3 :D . Podsumowując dobra audycja i mieliście na nią pomysł, ocena: 5 :)

No i kolejna świetna audycja. Powiem szczerze genialny pomysł na audycje. Jako nowy użytkownik dowiedziałem się bardzo dużo jak zaczynaliście, dlaczego, jak to było odbierane. Jeśli chodzi o stronę techniczną ideału jeszcze nie ma ale widzę że do tego dążycie. Jeśli chodzi o samą dyskusję to nie mam zarzutów. Na prawdę bardzo ciekawie i szczerze powiedziawszy audycje zmierzają w jak najlepszą stronę. Jeśli chodzi o ocenę to progres jest więc 5-.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Mam nadzieję, że nie obrazicie, że wysłuchałem tak późno ;) Audycja znów wypadła bardzo dobrze. Luba i Pietrek bardzo dobrze sprawdzili się w roli prowadzących. Dissy Droops'a i Turka znakomite. Ogólnie można było się dużo dowiedzieć o tym jak powstały wasze audycje i jak to się wszystko układało. Audycja bardzo dobra więc ocena równoznaczna z tym czyli 5 z małym plusem :)

ksgj.png

• Styl:  Jasny

No spoko jakaś odmiana w końcu :) Droops pojechał po tobie Turek jak po gównie :D oby więcej takiego hip hopowania :P Pietrek dawał rade Luba troszkę odstawał czyli jak na początku audycji Turek dawał rade Droops ssał, ale i tak nie było źle więc ocena to 4 (brakowało mi kłiza)

Dop. Turek: No to że Droops jeździ po gównie to w jego przypadku codzienność :)

To audycja wyszła bardzo fajnie. Tylko szkoda, że nie było Wrestling Quizu, bo można było się też trochę pośmiać z pytań (pewnie od Karlinga :8 ).

Ogólnie wasz rap totalnie rulez :D Początek audycji : kogo to głos ?! Coś mi świtało, ale nie wiedziałem kto. Po prostu wiem, że dzwoni tylko nie wiem, w którym kościele... Jubileusz wyszedł bardzo fajnie tylko nie ma quizu od dwóch audycji więc 5-.

Czekam na jedenastą :)

200 post :D

ŚREDNIA OCEN:

4.75

Głosowanie zakończone.