Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Backlash 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 4 pierwszych walkach pomyślałem sobie ze WWE sie nie wysiliło, aby przygotowac coś zaskakującego, lub przynajmniej cos wartego obejrzenia. Kidy po 45 minutach transmisji okazało się, że kolejna walką bedzie Cena vs HBK to byłem prawie pewien iz nie potrwa ona zbyt długo i skonczy sie interwencją Edge'a albo po prostu zostanie bez rozsztrzygnięcia.

Tym bardziej, że Edge w swoim prmo mówił o swojej pozniejszej walce z Ortonem. To było bez sensu, bo nie dostaliśmy potem żadnej wiadomości dlaczego nie doszło do walki, mogli jej nie zapowiadac...

Main Event był faktycznie klasycznym rewanżem. Bez żadnej interwecji i na dodatek Cena CZYSTO pokonany. Wreszcie WWE podjęło dobrą decyzję. Myśle, że zakonczenie tej walki wynagrodziło wszystkim słaby jak do tej pory show.

Wrezcie prawdziwy HBK powrócił i dzieki temu Cena nie jest już takim pewniakiem na Backlash choc z pewnoscia zostaje faworytem.

Podobno na którymś z eventów w Europie walka o TT Championship (RAW) miedzy Hardyz a Cade'm i Murdoch;em okazała się najlepszą na gali. To też kładzie chociaż cień szansy na to, że walka może byc całkiem dobra.

Nie wiem dokąd zmierza feud Carlito vs Flair, bo ciągnie sie od już długi czas, ale na Backlash go nie zobaczymy. Chyba że jest przygotowywany na Judgement Day, bo czekac do Vengeance to chyba troche zbyt długie by było.

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Jaka byla walka HBK z Cena ? ostatnio nie chce mi sie ciagnac rawow, a ze mialem identyczne przeczucia jak Ty to ten tez olalem ;) na wwe.com pisza o tym rewanzu w samych suparlatywach, ale wg nich walka z WM to tez byl klasyk, wiec nalezy to traktowac z przymrozeniem oka ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej warto sciagnac. Walka dobra. Pod spodem moj pelniejszy komentarz, ktory ujalem w spoiler bo zawiera wynik i opis paru akcji, a nie chce psuc zabawy tym nerdom, ktorzy nie sprawdzaja wynikow przed gala i sztucznie sie emocjonuja :lol:

Przede wszystkim walka trwala ponad 50 minut! :D Podejrzewam, ze dlatego iz odeslali Ortona do domu, a mial wczesniej anonsowana walke z Edgem i musieli jakos zapelnic luke czasowa. Swoja droga, to dla mnie kompletnie nielogiczne zeby wstawiac 2 mecze kalibru upper mid-main event PPV na free tv. Mozliwe tez, ze WWE chcialo nas przekonac ze Jas jest pelnoprawnym main eventerem i coz...po czesci im sie udalo :)

Walka bardzo dobra, zwlaszcza w koncowce. Pierwsze 20 minut niespecjalne, prowadzone w wolnym tempie, z czestymi acz krotkimi przestojami. W tej czesci walki bardzo podobala mi sie jednak ta niedoceniana czesto psychologia w ringu, Cena czajacy sie na wykonanie STFU na HBK i desperackie wysilki MIchaelsa by sie od niego uchylic. W drugiej czesci walka znacznie szybsza i lepsza, duzo zwrotow akcji. Super kick HBK, FU Ceny (niestety, Jas ma ciagle skromniutki arsenal ciosow, a te ktore dodaje mu sie do repertuaru sa raczej kiepskie, chociaz np Top Rope Leg Drop wykonal poprawnie ;) ). Koncowka naprawde swietna, Michaels wyplatuje sie z FU i sprzedaje Sweet Chin Music Cenie ;) Jaka szkoda, ze to non-title match :D

Podsumowujac na pewno najlepsza walka na RAW od dluuugiego czasu. Nie wiem tylko czy jest sens aby trwala tak dlugo, bo zwlaszcza na poczatku bylo sporo nudnych fragmentow. Walka bardzo dobra, jedna z lepszych w karierze Ceny (m.in. obok pojedynku z Edgem z Unforgiven) i miejmy nadzieje, ze Jas bedzie w stanie utrzymac ten poziom. Miejmy tez nadzieje, ze przestanie byc wreszcie overbookowany, czego ufam, pierwsze przeslanki mielismy wczoraj w Londynie.

Reszta RAW przecietna. Aha, fani w Londynie jakos tak cichutko.

No i highlightem RAW bylo oczywiscie krotkie pojawienie sie w kamerach londynskiej celebrity, ktora wszyscy zapewne kojarzycie, ale skoro popsulem Wam wynik walki, to juz nie powiem, kim byl zacz ow osobnik

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Opublikowano
mozesz ktos zamiescic ta gale w leeched matches w obojetnie jakiej jakosci (nawet youtubowej)? Nie chce sciagaj cale gali dla jednej walki nawet jesli ona trwala 2/3 calej gali ;P
Opublikowano
mozesz ktos zamiescic ta gale w leeched matches w obojetnie jakiej jakosci (nawet youtubowej)? Nie chce sciagaj cale gali dla jednej walki nawet jesli ona trwala 2/3 calej gali ;P

poszukaj tu http://wrestlingismedia.blogspot.com/

Opublikowano

Ojojoj, i znow mark mode mi sie wlaczyl.. Walka naprawde dobra, jak powiedzial SPoP, pierwsze 20 minut (+/-) niespecjalne, duzo przytulania, patrzenia w oczka itd., ale potem naprawde swietnie sie cala walka rozkrecila.. Jak dla mnie, to walka moglaby sie bez problemu odbyc na Wrestlemanii (gdyby jeszcze HBK zrobil moonsault na lezacego Jasia).

Wreszcie Jaś przegrał czysto, to na pewno moze nastroic pozytywnie przed Backlash, ale nie spodziewalbym sie wiele..

Opublikowano
Dla mnie też zwyciestwo Michaelsa ma tylko zamieszac fanom przed Backlash, bo i tak faworytem pozostaje Cena. A Edge w tym momencie staje się tylko zwykłym "pionkiem".
Opublikowano
Main Event był faktycznie klasycznym rewanżem. Bez żadnej interwecji i na dodatek Cena CZYSTO pokonany. Wreszcie WWE podjęło dobrą decyzję. Myśle, że zakonczenie tej walki wynagrodziło wszystkim słaby jak do tej pory show.

Wrezcie prawdziwy HBK powrócił i dzieki temu Cena nie jest już takim pewniakiem na Backlash choc z pewnoscia zostaje faworytem.

Hmm Ax, właśnie tego sie boje że skoro john przegrał teraz to wygra na Backlash :/. Gdyby wygrał na Rawie to byłbym bardziej pewny apropo jego porażki na PPV.

67134412743b58c0dae5a9.jpg

Opublikowano
Dlatego też napisałem, że mimo porażki Cena pozostaje faworytem. Też mi sie wydaje, że 2 walki przegrane przez Cene to troche za duzo jak na niego, niestety.
Opublikowano
Dokladnie, Vince nam, fanom dal nadzieje ze HBK wygra z Cena, ale sadze ze bedzie dokladnie odwrotnie (niestety).

15192108424405e31546cee.jpg

Opublikowano
Nie ma co sądzić panowie ;) Możecie być tego pewni na 100% :) Nie ma opcji, żeby Cena stracił pas na Backlash. Chyba, że mam takiego pecha, że ten piękny moment nastąpi akurat po tym, jak skończyłem "delektować" się WWE.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano

To, że Cena przegrał czysto na RAW sprawia, że jest 100-u procentowym pewniakiem, że wyjedzie z pasem z Backlash. Stary schemat made in WWF/WWE - przegrywasz na gali zwyciężasz na PPV (to ma niby być zaskakujące dla marków... :lol: )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Podobno na Backlash zobaczymy jeszcze jedną walkę Duce & Domino vs London & Kendrick. Jesli faktycznie dojdzie do takiej walki to chyba tylko na plus dla tego PPV
Opublikowano

Noi Stało Sie

Ten Jeba** Cena Obronił Pas :/

Tylko nie czepiajcie sie o to ze wzielem w spoiler ;P

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Opublikowano
Cała gala była co najwyżej przeciętna i mocno przewidywalna. To o czym piszesz HHH to jeszcze pół biedy, bo dużo się o tym mówiło ale to, że

Vince został ECW Champem..

TO już gruuba przesada.

Edytowane przez LegendKiller