Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW - 10 maja - karta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Batista vs. Tajiri

Triple H vs. Shelton Benjamin

Randy Orton vs. Edge for the Intercontinental Championship

Chris Jericho vs. Christian in a Steel Cage Match

Eugene Dinsmore vs. Rob Conway

hehe naparwde ciekawe walki sie zapowiadaja szczegolnie ta ostatnia :)

co wy sadzicie o przyszlo tygodniowej gali ?

------------------------------------------------------

thx Weeman

Edytowane przez Eugene

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Christian vs Y2J w Cage Match moze byc bardzo dobre. Reszta ? Rawowa szarowka...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Z tego co widze to RAW ostatnio jest zajebiste. Hartfanie musisz to przyznac:P

70480578844af90bfa37be.jpg

Opublikowano
Rob Conway będzie ośmieszony przez Eugene'a ja Wam to mówię :mrgreen:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Opublikowano
Hartfan, zauwazylem ze zaczales krytykowac WWE do tego stopnia ze przestales widziec to co dobre, jedynie to co zle. Christna vs Y2J bez watpienia bedzie wymiatac, HHH vs Benjamin takze powinno byc conajmniej dobre, potrafia ze soba pracowac (i o dziwo Shelton potrafi poprowadzic HHH, brawo), Edge vs Orton tez bedzie dobre, chociaz gdyby Edge byl w dawnej formie, match bylby swietny, ale zobaczymy. Co do Eugene'a.. na RAW pokazali clip na ktorym Eugene niby trenuje.. i powiem wam ze potrafi sie ruszac, ma technike.. jest szansa ze nie bedzie zle ! Ogolnie RAW zapowiada sie dobrze, a nawet bardzo dobrze. I to mnie cieszy ;P

4302049614329261d90190.jpg

Opublikowano
Hartfan jakbys nie ogladal codziennie WWE to bys inaczej o tej karcie sadzil dla mnie ona jest lepsza niz coponiektore PPV

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Boże podniecacie sie tym Eugenem. To juz sie robi żałosne. Eugene to... Eugene tamto... wasze zycie, ale czy w co drugim poscie muszę o tym czytać? Tez go lubie, ale kurde jaracie się jak Lawler na pupies.
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."
Opublikowano
Nie nie nie.. to nie tak.. to Kamala jako jedyny podnieca sie Eugene'em.. jak dla mnie gimmick jest zalosny, i nie bawi mnie. Stwierdzilem tylko, ze pomimo kretynskiego gimmicku, w ringu moze byc niezly, co sie okaze.

Opublikowano
  • Autor
Boże podniecacie sie tym Eugenem. To juz sie robi żałosne. Eugene to... Eugene tamto... wasze zycie, ale czy w co drugim poscie muszę o tym czytać? Tez go lubie, ale kurde jaracie się jak Lawler na pupies.

nie rozumiem co widzisz w ty zalosnego ??

Opublikowano
to że głupkowaty gimmick budzi taką podnietę w dorosłych ludziach. Ja bym wam radził: znajdźcie sobie kobiete.
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."
Opublikowano

Hehe, damn true. Black Ho... I'm tellin' Ya :)

Eugene (jako gimmick) jest glupi i tylko glupawi Amerykanie sie podniecaja jakims downem ktory nie wiadomo po huj znajduje sie w federacji wrestlingowej. Widzialem to na House Show. Na poczatku ludzie wiwatowali jednak pozniej to bylo nudne gdy zarosniety kretyn wchodzi na ring z jakims pierdolonym slonikiem. Co to jest ? Kurwa zoo ? Powinni zwolnic debila ktory wpadl na pomysl tego gimmicku.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
  • Autor

widocznie cieszy jednak popularnoscia .... oczywiscie gimmick - bo jakby nie to by tak szybko znikl jak sie pojawil ...

zreszta ja nie wiem ale moze mam cos z glosnikami albo z dzwiekiem bo jak Eugene pojawia sie na RAW to slysze okrzyki "wiwatujace"... nie slysze "you suck" czy cos w tym rodzaju ... ale zaraz pewnie wysnujecie teze ze to manipulacja ze strony wwe ... mi sie podoba pomysl z lekko uposledzonym gosciem - jest zabawnie jak np. Eugene strzeli w jaja Regala czy np. wlaczy sobie zabawiki pirotechniczne - a o to chodzi w SE - zeby bylo zabwanie - wole to niz inne nudne feudy ...

a z cala reszta mojej oceny wrestlera Eugena - poczekam do jego pierwszej walki - czyli juz w poniedzialek

ps) ja nie wiem w czym widzicie problem - ze sie dyskutuje na ten teamat - zalozcie teamt HHH vs. Benoit - albo Orton z kims tam i dyskutujcie - bedzie z pewnoscia wtedy mniej Eugene'a - w postach na RM

pozdrawiam

Opublikowano
Jak tak cie podniecaja niedorozwoje, to moze idz do wypozyczalni, albo sciagnij sobie jakis film o debilach, napewno troche ich jest. Owszem, Eugene moze byc fajny, dla kogos kto wierzy ze naprawde jest uposledzony, i walczy o spelnienie swojego marzenia - bycie wrestlerem, czyli dla markow, a takich w WWE jest duzo, stad tez biora sie cheery dla niego. Gimmick moze budzi wspolczucie w ludziach, bo faktem jest ze na swiecie jest mnostwo ludzi uposledzonych ktorzy nie udaja tego, wiec dziwne bylo by gdyby na widok Eugene'a chantowali 'you suck'. Tak czy inaczej, budzacy wspolczucie czy nie, gimmick jest zalosny. A co do twojego stwierdzenia ze SE polega na tym by bylo smiesznie - wrong. SE ma byc ciekawe, ma to byc polaczenie ciekawych ,rozbudowanych feudow/storyline'ow z wrestlingiem na porzadnym poziomie. Smieszne to sa dobre komedie.

Opublikowano
To w sumie nie musi byc takie zle ten caly gimmick.. poza ringiem idiota, w ringu wrestling machine;)

70480578844af90bfa37be.jpg