Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT 04/01/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark Match

Percy Watson pokonał Chavo Guerrero.

1 Match

Pros & Rookies Battle Royal

Zwycięzca: Dolph Ziggler

2 Match

Byron Saxton pokonał Jacob'a Novak'a

3 Match

Brodus Clay pokonał Johnny'ego Curtis'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 173
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od teraz na NXT zwycięzca zdobędzie tylko title-shot na Tag Team Title. Może to dobrze, bo wiemy jak to ostatnio skończyło się z Kavalem. Pierwsza walka- Pro's Battle Royal, bardzo słaba, podobały mi się tylko dwa momenty: ,,Samolocik'' na Rodriguezie i wygrana Zigglera. Zamiana rookie, dobrze, lepiej żeby Masters miał Novaka. Druga walka- Byron Saxton (w/ Dolph Ziggler) vs Jacob Novak (w/ Chris Masters), również było słabo, nic mi się w niej nie podobało. , finisher Byrona Saxtona mi bardziej przypomina Full Nelson Neckbreaker.Fajny segment Bryana z Batemanem, pierwszy dobry backstage z ich udziałem od początku NXT. Za to kolejny segment na zapleczu nie przypadł mi do gustu. Dobrze, że rookie Alberto wygrał rookie mic challenge, jak zmienią mu gimmick ze szczura na jakiegoś lepszego gimmickowca to przyszłość w WWE ma raczej zapewnioną. Trzecia walka, ME- Johnny Curtis (w/ R-Truth) vs Brodus Clay (w/ Ted DiBiase i Maryse), najlepsza walka, główną rolę w tej walce odgrywał Johnny, który próbował coś wykrzesać od Brodusa, no i mu się udało. Dobrze, że Novak został wyeliminowany. Już od samego początku mi się nie podobał, ani postura, ani ring, ani nic, po prostu jedno wielkie nic. W dodatku dostaliśmy chyba heelturn Saxtona, który wcześniej nie podał ręki Batemanowi

lig48.jpg