Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ratingi RAW i ECW, Cassidy Riley , Conway, Cor Von niezadowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Rating ostatniej edycji RAW wyniósł 4.3.

* Były zawodnik TNA, Cassidy Riley, aktualnie trenuje OVW.

* Marcus Cor Von jest ponoc bardzo rozczarowany tym, w jaki sposób traktuje się go w WWE. Podobno mówi, że nie może wykonywac żadnych ruchów, ani podobnych catchphrase'ów, jakie wykonywał w TNA. Jego zachowanie ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1193
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jego włosy sa do kupienia w sklepie na stronie wwe ??
[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Opublikowano
  • Autor
Na jakiejs aukcji bodajze..
Opublikowano
Nie no to juz jest parodia z tym ME na koniec kwietnia :/ a co do wlosow VKM'a to nie mam pytan :/

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
no i dobrze, niech jasiu juz w ogole nie broni pasa bo i tak to sie mija z celem
Opublikowano
Gdy w 2004 oglądałem WWE myślałem że może być już tylko lepiej, Triple H którego nie dało sie pokonać i JBL który w moich oczach nigdy sie nie sprzedawał jako mistrz i ogólnie poza paroma wyjątkami nie było na kogo patrzeć. Tak myślałem wtedy. Jednak okazuje się że nie było tak źle jeśli spojrzeć na to co dzieje sie teraz. Każdy kolejny rok jest coraz gorszy. Zdażają się ciekawe momenty, ale to jest jeden krok w przód i dwa kroki w tył. Chciałbym zobaczyć czystą walkę Cena vs Batista, obu nie lubie, któryś musiałby przegrać...
Opublikowano
JA Jasia Ceny tez nie lubilem ale potem jakos mnie przekonal w walce z Edgem TLC, Który byl najlepszym w tamtym roku i choc wole Edga To pokazal ze umie pierdyknąć z drabiny na plery i dla mnie jest gość! A Batista to jakby zastrzykow dla konia nie bral to by z niego bylo takie huhro jak z dudleya. MAm tylko nadzieje ze machon sie opamieta i pas interkontynetalny da komus dobremu np Edgowi a najlepiej zeby on mial taki motywik z Ortonem moglo by być ciekawie szczegolnie jakies TLC albo cos takeigo chociaz dla mnie the best of the rest jest Mick Folley jak ziomek sie dal podpalic a w 98 jak go undertaker pierdyknol z Hell in a CEll na beton a on wstal i mordke cieszyl to dla mnie jest macho men