Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 6 : World Life

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mnie tam sie najbardziej podoba Elimination Chamber. Jest poprostu miodny. Najpierw czekasz na swoja kolej, potem wychodzisz i walczysz o survival :P Rozbijanie szyb przeciwnikami, rzucanie o klatke, no i 5 Stary z chambera :D Miodzik. TLC also rzadzi ;P No i zawsze mialem sentyment do Royal Rumble, chociaz mogli by go nieco dopracowac.

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

21

• Vincent

18

• Viruss

12

• SixKiller

10

Top użytkownicy w tym temacie

wlasnie bo tak wszyscy mowia zeby dopracowac Royal Rumble.co mozna by tam za poprawki wprowadzic wedlug was?ja uwazam ze przydalo by sie aby w tym samym momencie moglo na ringu przebywac wiecej niz 6 wrestlerow.poprostu niekiedy lubie rozpizdziel w ktorym niewidomo co sie dzieje :)

Jakby było więcej niż 6 osób to byłoby za dużo chaosu w tym wszystkim i jestem wręcz pewien ze z początku może i byłoby to fajne ale potem mogłoby nudzić i denerwować.

Royal Rumble w SD!1 mi zapadł w pamięci jak próbowałem razem z kumplem współpracując wyeliminować z ringu a na samym końcu walczyć przeciw sobie.Jednak nigdy nie doszliśmy we dwóch do samego końca a byliśmy juz tak blisko :) . Walczyłem wtedy Kane'm a kumpel Mankindem a na ringu oprócz nas byli Jeff Hardy i zdaje sie Ken Shamrock. Chciałem walnąć Hardemu Big Foota jednak zrobiłem to tak pechowo że wyleciałem razem z nim z ringu.Pamiętam jak sie wtedy wkurzyłem że prawie piwo wylałem które stało na stoliku :P .

Według mnie nie każdy title match powinien być no DQ. Chciałbym czasem przegrać przez count out lub DQ i mimo to zachować tytuł.

Co jeszcze bym chciał:

-max wielki roster (obecni wrestlerzy, nie legendy)

-więcej broni: barbed wire i pinezki (marzenie)

-dużo aren

-więcej original music w create a wrestler i wprowadzic jakies original movies (można by dać stare entrence themy i movies z wwf)

Ogólnie chce więcej!!!

a Bra & Panties nie jest taki zły, tyle że nudnawy i niepotrzebny (bo poza exibition nie można walczyc w tym trybie)

acha i jeszcze z poprzednich wersji: walka o pas w exibition, create a PPV i create a belt.

ze strefy marzeń:

sezon na 2 players (albo 4?)

w cereer mode większa ilość sezonów

edycja istniejacych wrestlerów

i taka wada do naprawienia: kiedy grasz dużą ilość sezonów gracze komputera stopniowo traca SP, aż do 40 i niżej. U mnie ktoś juz dawno ma 0.

"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

Alternativ - zasada DQ w WWE nie ma sensu. Jest nielogiczna. Bo pomysl. Gdyby to bylo naprawde, i bylbys heelem, posiadal pas, bronil go, to oczywiste jest ze robil bys DQ w kazdej walce byle by zachowac tytul. W TNA tak naprzyklad nie ma, i bardzo dobrze.

W grze bylo by zbyt prosto, kazdy szedl by na latwizne.. ogolnie mnie sie to podoba z tym NO DQ.

A tan na marginesie.. kiedy jestes heelem, i w twojej walce sedziuje Vince (o pas), DQ dziala i bronisz pas ;)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Co do Barbed Wire to jestem za ;). A co do Royal Rumble to mnie pasuje takie jakie jest ;). Jak gra się HBK to wystarczy whip na liny i potem lecisz za przeciwnikiem i w momencie w którym się odbija od lin Superkick ;) - w 90% skuteczny. Ale mnie w pamięci zaszło jedyne wygrane przeze mnie RR w SD! 2... tam było troche trudniej ;). Pamiętam, że gralem CAWem Nasha... i jako ostatniego rywala miałem Takę Michinoku (ale nie gralem jako 30 wychodzący ;), w pierwszej czwórce wyszedłem)... męczylem się z nim jak cholera, bo w normalnych warunkach to bym go rozpierdolił, ale bałem się że mnie za liny wyjebie :P. No to go popchnąłem na liny i chcialem troche pograć na czas... i dałem mu Big Boota. Myślalem, ze się wypierdoli i poleży przez kilka sekund na ringu... a tu suprise, chyba za wczesnie to wykonalem i on tak jakby się odbił od mojego buta i wyleciał z ringu ;P. A zaznaczam, że ten Big Boot wykonywalem gdzieś w srodku ringu :P.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Trybów gry i tak w każdym właściwie SD! było dużo z tego co wiem i grałem. I to mi sie na serio podoba w tej serii. Co do walk z drutem kolczastym i pinezkami to też bym chciał ale ciągle pozostaje marzenie żeby zagrać w jakąś pożądną gre spod szyldu CZW czy IWA MS :lol:

cos z innej beczki.chcialbym zeby ktos mi udzielil odpowiedzi a chodzi mianowicie o to:jak to jest z licencja w grach o tematyce wrestlingowej,chodzi mi o to ze w grze Legends of showdown z firmy ACCLAIM mamy guarrero i scotta steinera a przeciez licencje WWE ma THQ gdzie oni obecnie wystepują i jakos niewydaje mi sie aby THQ pozwolilo na wykorzystanie tych wrestlerow,bo przeciez rownie dobrze moglby sie w LOS znalesc Shawn Micheals lub Oldschool Undertaker ktorych napewno by ACCLAIM nieodpuscilo bo tez mozna smialo stwierdzic ze to legendy a jednak ich niema.no chyba ze chodzi cos z prawami do wlasnego Gimmicku tych zawodnikow.czy moglby ktos mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tym bo przyznaje sie ze poprostu niewiem tego.z gory dziekuje......

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

THQ ma prawa do wrestlerów, ale prawdziwym ich "wlaścicielem" jest WWE. Więc jeśli Acclaim chciało użyć jakiś postaci z rosteru WWE to się po prostu do nich zglosiło. Bynajmniej mnie się tak wydaje.

1005187806541accfacb3d6.jpg

tak myslisz?kurde wydawalo by sie to jakos dosc latwe,bo przeciez jakby tak bylo to tak jak mowie umieszczenie Shawna Michealsa czy The Undertakera czy jeszcze jakis innych to napewno by ich wykorzystali bo jakby niebylo to juz legendy.moze naprawde cos chodzi z prawami do swojego gimmicku,niewiem,a bardzo by sie chial dowiedziec.pyt pozostawiam otwarte jest ono chyba 3 kometarze wyrzej wienc jak co to bende bardzo wdzieczny jesli ktos odpowie jeszcze na to pyt.oczywiscie jestem ci wdzieczny SixKiller ze udzielies tej odpowiedzi moze sie dowiemy jak to tak naprawde jest....

moze sie dowiemy jak to tak naprawde jest....

kurde "strefa 11"

w starych poniemieckich bunkrach....

"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."
  • 2 tygodnie później...

Wracając do tematu "chciałbym...":

-Royal Rumble chociaż do 8 wrestlerów na ringu jednocześnie (Co dałoby nawet Survivory 4 vs. 4)

-Edycja wrestlerów

-Możliwość zmiany pasa w exhibition

-pinezki, barbed wire i jakąś gitarę, która się nareszcie rozpierdoli (Viva La Jeff Jarrett)

-Większą interakcję z publiką (np.wejście w trybuny, albo wyjebanie kogoś poza barierki)

-może jakiś komentarz...?

-TLC w tag teamach i możliwość ustawiania na sobie drabin(tak jak to miało miejsce w walce Dudleyów z Hardymi)

więcej grzechów nie pamiętam...:D

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

wlasnie przydala by sie wieksza interakcja z otoczeniem,jakas wycieczka z przeciwnikiem w trybuny,roznego rodzaju pinezki no i jakis przynajmniej jeden tryb nowy chociaz i tak jest ich w ch...ale wiedomo apetyt rosnie w miare jedzenia.ogolnie uwazam ze THQ powinno wiecej ludzi zrobic bo jak sie przypatrzy to naprawde na trybunach jest zalosna ilosc ludzikow,przynajmniej zeby blisko ringu bylo w ch...ludzi bo od razu lepsze wrazenie by bylo.kurde szkoda ze nic nowego nieslychac z obozu THQ.

Przydałby sie nowe engine ale jakoś wątpie żeby THQ chciało zorbić rok przerwy z SD! na potrzeby nowego silnika gry.Prędzej na PS3 zrobią coś nowszego i ciekawszego z interakcją ale sie zobaczy.

Przydałby sie nowe engine ale jakoś wątpie żeby THQ chciało zorbić rok przerwy z SD! na potrzeby nowego silnika gry.Prędzej na PS3 zrobią coś nowszego i ciekawszego z interakcją ale sie zobaczy.

Mi ten silnik pasuje, przy tworzeniu nowego mogli by zjebac gameplay, wiec lepiej niech nie ryzykuja, bo ten jest zajebisty.

A co do interakcji to przeczytaj wywiad - pracuja nad tym :D

Teraz pytanko zeby troche rozruszac temat.

Jest jakas gra (PS2 oczywiscie) na ktora napalacie sie bardziej niz SD!6 lub porownywalnie tak samo ?

U mnie jedynie Metal Gear Solid 3 (pospies sie Kojima (Kojima is god)), i Final Fantasy 12.. i przyznam sie ze na nie bardziej jestem napalony niz na SD!6 ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 596 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• CzaQ
      To i ja się podzielę przewidywaniami, bo gala już jutro (albo się odbyła faktycznie te 4 dni temu i Jeffo z Mattem robią mnie w chuja  ).   Niewidzialny (c) vs. aRKOdiusz Tańcula Kolega wyżej przedstawił typy bukmacherskie, ale jak dla mnie... na bank wygra Orton. Nie, nie zdobędzie tytułu - po prostu dojdzie do DQ.  Cena zacznie heelować i pokaże dalej część swojego gimmicku "psujemy wrestling" i po prostu coś odwali i zachowa tytuł, a karawana jedzie dalej.  Najgorsze jest to, że walka Joshuy z Blondasem była mizerna - można rzecz, że chyba wiek dopadł Jasia, więc skoro z takim ringowym tuzem jak Homelander nie złapał flow i nie zrobił dobrego pojedynku to tym bardziej ze średnim Randallkiem nic ciekawego nie zrobi mimo tego, że znają się jak łyse konie. W końcu walczyli już 2137 razy.  TYP : RANDY ORTON   Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Beczka wraca, teraz heeluje. Nie wiem ile seksowna Liryczna ma już pas, ale Linczowa nie wróciła żeby go nie zdobyć. Ba, pewnie będzie chciała zaliczyć wszystkie nowe pasy kobiet, a ten jest pierwszy z nowych w jej zasięgu.  TYP : BECKY (swoją drogą fajny film, szkoda, że dwójkę skopcili)   Pat McAfee vs. Gunther: Mogą zaskoczyć. Pat zadziwiająco dobrze odnajduje się w ringu, a Walter to Walt... Gunther Może wyjść przyjemne widowisko. Tyle, że z pierwszym zdaniem, że mogą zaskoczyć miałem na myśli też wynik. Wygrana antywirusa to głupota, ale to je WWE tego nie pomalujesz - nie takie rzeczy się odwalały, a Guntha może pójść w dalszą frustrację. Więc albo to będzie zaskok albo squash w wykonaniu akwarelisty. Na szczęście w komentatorce jest jeszcze niepokonany Michael Cole, który może pomścić kolegę po fachu TYP : KIJ WIE   Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Grubas jest zbyt świeżym mistrzem żeby to przegrać. Jedynie może mu przeszkodzić zazdrosny Sikacz, ale to byłaby za gruba sprawa na zwykły Backlash. Myślę, że spokojnie to ugra Jakubek jednak zawsze istnieje procent szansy na zmianę mistrza. Dojdzie do roszad po tej gali z feudami.  Mamy 2 face'ów i 2 heeli, więc naturalnie gdzieś się poprztykają i Rycerz zajmie się Księdzem bądź DREWnianym, a da majstrowi spokój. Bardziej pasuje mi tu zestawienie Fatu/Drew choć obaj są heelami jednak bez sensu byłoby dawać title shota Biskupowi po przegranej na WM.  Co do walki - spoko. 4 chłopa o różnej jakości ringowej, ale chaos zasłoni braki oraz dostarczy rozrywki. Nie zapominajmy, że to NO DQ.  TYP : JAKUB GRUBASU     Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Podobna sytuacja jak w walce wyżej. Świeży mistrz i zazdrosny kolega ze stajni. Czy tu będzie inaczej? Penta nadaje się na mistrza, ale chyba za wcześnie. Jednak walka powinna wyjść git.    0 hajpu, więc można tylko pozytywnie się rozczarować  Udanej gali  
    • rtjftdjtf
      Mocno przewidywalna gala
    • KyRenLo
      Ostatnie Smackdown przed Backlash:  
    • KyRenLo
      Backlash 2025 już blisko, więc można jak zwykle rzucić po zdaniu z typowaniami. John Cena (c) vs. Randy Orton: Dla wielu powrót w przeszłość. Dla innych program dwóch legend. Rywalizacja była jak dla mnie na plus. Sama walka pewnie jakaś wybitna nie będzie. Najbardziej zastanawiające co wykręcą z finiszem starcia. Oczywistym jest, że Cena pozostanie mistrzem po tej gali, ale jak do tego doprowadzą? Jakaś interwencja? Blondas?  Ostateczny typ: John Cena wciąż z tytułem. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Heelowa Becky jest piękna. Sam program dobrze poprowadzony. Lyra też dostała swoje momenty. Na mikrofonie nie było tak źle, a nawet lepiej, niż oczekiwałem. Będzie z niej gwiazda. Moja sympatia względem niej wzrasta dodatkowo całkiem przyjemna do oglądania i nie chodzi tylko o same umiejętności w ringu które też są zadowalające. Wynik? No i tutaj może być różnie. Dwie opcje: Powrót Bayley, która nie dopuści do wygrania przez Lynch. Becky wygrywająca tytuł na trochę, żeby nadać trochę blasku na złoto, aby ostatecznie przegrać cały program. Ostateczny typ: Becky Lynch. Pat McAfee vs. Gunther: Akcja, gdy Gunther udusił irytującego komentatora była satysfakcjonująca i mi się podobała. Mam nadzieję, że walka będzie bardzo krótka. Gunther go dusi ten nie klepie i odpływa, a walka zakończona. Gunther nie przestaje i na ratunek wpada Goldberg. No coś w tym stylu. Niestety to całkiem realne. Ostateczny typ: Gunther. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Walka zapowiada się dobrze. Bez szans na nowego mistrza. Ostateczny typ: Jacob Fatu. Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Powtórka z RAW, gdzie Dom bronił tytułu po raz pierwszy. Walka była przyjemna, więc liczę na jeszcze coś lepszego na Gali Premium. Może dostaną odrobinkę więcej czasu i pozwoli to się wkręcić jeszcze bardziej. Finn i jego ewentualna zdrada? Chyba troszkę za szybko. Porażka Dominika nie ma sensu na dany moment. Ostateczny typ: Dom Mysterio. Wszystkim oglądającym życzę pozytywnych wrażeń.
    • KPWrestling
      3 pule rozeszły się w błyskawicznym tempie. Rozpoczynamy sprzedaż czwartej puli biletów na galę KPW Arena 29: Czas antenowy. https://kpwrestling.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...