Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE Smackdown 6 : World Life

Rabol

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jakis czas temu potwierdzony zostal WWE SmackDown! 6 , podobno nosic bedzie podtytul 'World Life' (dobrze ze nie 'Here comes the money' :P ).

Ponizej wklejam pierwsza sesje THQ, z pytaniami i odpowiedziami, wesje oryginalna, oraz... moje tlumaczenie .. zrobione nie dlatego ze zalezy mi na tych ktorzy nie sa zbyt dobzi w englishu, ale dlatego ze... mi sie kurwa nudzilo :P

ORYGINAL

Q1. Have any new match types been added.

All I can say on this is we are working on one but the way things are going it does not look like its gonna be in. Sorry thats all I can say.

Q2. How many are hopefully gonna make it in the final roster.

We are hoping Fingers crossed for a roster between 55 - 70.

Q3. Are there any kind of INNOVATING new things being put in this one.

We are keeping the grappling system virtually the same after the huge sucess of the last one, bet we are thinking of tweeking it.But Nothing To Major. But Online Play is pretty Innovating for a wrestling game.

Q4. Do you enjoy your job.

Somedays and Somedays I don't. But mostly yes. Otherwise I would Quit.

Q5. Will Undertaker be appearing as the dead man.

Yes.

Q6. Will there still be Jeff Hardy's moveset.

Yes.

Q7. Will shane O Mac and Mick Foley be in.

Mick Foley Yes Shane O Mac the moment 50/50 because he has only featured once last year really. But we Thq feel there are more important wrestlers to fill the roster.

Q8. Which divas will be in the game.

Victoria, Trish Stratus, Stacy Kiebler, Torrie Wilson, Gail Kim, Molly Holly, Lita, Jazz, but we might be taken Jazz out.

Q9. Will the divas each have 2 or more attires.

Can't really gives you news on this because there aint none except for Torrie wilson she does.

Q10. Which wrestlers/divas have been put in the game so far.

Torrie Wilson, Stacy Kiebler, Trish Stratus and Gail Kim.

Q11. Will "legends" be in again? If so, any ideas of who's being lined up.

We are unsure we might not be adding this feature this year, all because of Copy rights and disk space.

We have been trying really hard to get The Ultimate Warrior on a Smackdown game but because Mr Warrior owns the rights he has the final word. He pulled out last year due to two reason. 1, Better offer from Acclaim and he would rather be on LOW than a wwe title. But we are trying to get the rights for Bret The Hitman Hart all sorted out.

So another Idea for the game is to just have less Legends this years.

But overall its a 50/50 chance of Legends making it.

Also Andre The Giant & Hulk Hogan all possiblities.

Q12. Will kane/Rvd/Victoria/Dudleys/Rikishi have their new themes.

Kane we have sorted the Copy rights out just as Smackdown 5 was shipped so yes, Rikishi Yes, Dudleys still not settled the same with Victoria.

Q13. Will Smackdown! Word Life be at E3.

No plans for it to be there so no, But things might change if we feel we have not got a strong line at this years E3.

Q14. Will royal rumble be better.

No real big changes yet but, there is talk in the pipe line of having more people in the ring.

Q15. Will kane sit up as well as undertaker.

His Moveset has not even been touched yet from the previous smackdown yet, so at the moment no.

Q16. Will there be better chair moves like more specials.

We are trying to make the enviroment more interactive then ever this year that includes chairs but the design team upstairs are sorting that stuff out so i'll ask them tommorow for you. But at the moment...well when I saw them this morning they where working on The Wrestlemania XX Arena.

Q17. How many specials per superstar.

Same as last time, only 2.

Q18. Is kane going to have his whole attire (SD!5 one) and then his tights.

Kane's attire at the moment is just the one with tights and no top.

Q19. Will Austins ATV be featured in the game.

Yes.

Q20. If you are Taker for season mode and your at WMXX, will druids & Paul bearer be there.

We are planning to have this in the game at Wrestlemania XX.

TŁUMACZENIE

P1. Czy zostaną dodane nowe rodzaje walk ?

Wszystko co moge powiedziec to to, ze pracujemy nad jednym nowym typem, ale z tego co widze, raczej nic z tego nie wyjdzie.

P2. Ile zawodników będzie w finalowej wersji ?

Mamy nadzieje ze gotowy roster liczyc bedzie pomiedzy 55 a 70 zawodnikami.

P3. Czy dodacie jakies innowacyjne rzeczy ?

System grappowania zostanie ten sam, poniewaz osiagnal ogromny suckes.. sprobojemy go lekko udoskonalic. Nie bedzie to nic wielkiego, natomiast bedzie tryb gry ONLINE, co bedzie chyba calkiem innowacyjne (YEAH :D)

P4. Czy lubisz swoja prace ?

Bywaja chwile, ze nie, ale przewaznie tak. W innym wypadku rzucil bym ja.

P5. Czy Undertaker bedzie w gimmicku Dead Man'a ?

Tak

P6. Czy moveset Jeff'a Hardy'ego wciaz bedzie w grze ?

Tak

P7. Czy beda Shane O' Mac i Mick Foley ?

Mick Foley - tak, Shane - szanse sa 50/50, poniewaz wystapil tylko raz w tym roku. Wydaje nam sie ze sa wazniejsi wrestlerzy ktorzy powinni znalesc sie w rosterze.

P8. Ktore Divy beda w grze ?

Victoria, Trish Stratus, Stacy Kiebler, Torrie Wilson, Gail Kim, Molly Holly, Lita, Jazz - mozliwe jednak ze Jazz usuniemy.

P9. Czy divy beda mialy po 2 lub wiecej ubran ?

Narazie nie wiem, wiec nie moge powiedziec, w kazdym razie napewno Torrie bedzie miala.

P10. Ktorzy wrestlerzy/divy JUZ sa w grze ?

Torrie, Stacy/ Trish i Gail Kim.

P11. Czy znow beda legendy ? jesli tak, macie juz pomysly na to ktore legendy beda w grze ?

Nie jestesmy pewni.. mozliwe ze nie bedzie legend, a to z powodow prawnych, oraz miejsca na dysku.

Probowalismy zdobyc Warriora, jednak to on posiada prawa do tej postaci, wiec wszystko zalezy od niego. W zeszlym roku nie zgodzil sie z dwoch powodow - 1. Od Acclaim dostal lepsza oferte, 2. Wolal raczej byc w Legends Of Wrestling ni w grze spod szyldu WWE.

Probojemy takze zdobyc prawa do postaci Breta Hitmana Harta.

W kazdym razie, szanse sa 50/50, jesli beda legendy, bedzie ich napewno mniej niz w poprzedniej grze, oprocz tego, mozliwe ze beda Hulk Hogan i Andre the Giant.

P12. Czy Kane/RVD/Victoria/Dudleys/Rikishi beda mieli swoje najnowsze theme'y ?

Z Kane'em nie zdazylismy w zeszlym roku - dostalismy prawa w momencie kiedy SD5 zostalo wydane, praw do theme'u Dudley'ow jeszcze nie mamy, to samo tyczy sie theme'u Victorii.

P13. Czy SmackDown! World Live pojawi sie na E3 ?

Jeszcze nie ma co do tego planow, jednak jest to mozliwe.

P14. Czy tryb Royal Rumble zostanie ulepszony ?

Narazie nie ma wiekszych zmian, jednak mozliwe ze wiecej wrestlerow bedzie moglo przebywac w ringu w tym samym czasie.

P15. Czy Kane bedzie robil swoj Sit-Up tak jak Undertaker (w SD!5 robil) ?

Narazie nawet nie tknelismy jego listy ciosow, wiec na dzien dzisiejszy mowie - nie.

P16. Czy beda lepsze ciosy krzeslami ? Wiecej speciali ?

Probojemy zrobic srodowisko gry o wiele bardziej interkatywnym, tyczy sie to wiec i krzesel, jednak druzyna od designu wlasnie nad tym kombinuje, wiec zapytam sie ich jutro dla ciebie. Kiedy widzialem ich dzis rano, pracowali na arena Wrestlemania XX.

P17. Ile bedzie finisher'ow/spaciali dla danej postaci ?

Tyle samo - 2

P18. Czy ubranie Kane'a bedzie update'owane ? (kurwa, moglby lepsze te pytania zadawac :P)

Tak.. spodnie, od pasa w gore nic. Whatever kurwa...

P19. Czy ATV Austina bedzie dostepne w grze ?

Tak.

P20. Czy jesli bedziemy grac jako Taker w sezonie, czy na WMXX bedzie jego specialne wejscie z druidami i Paul'em Bearer'em ?

Tak, planujemy cos takiego.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

21

• Vincent

18

• Viruss

12

• SixKiller

10

Top użytkownicy w tym temacie

Ja na miejscu tych co nie maja PS2, zaczal bym zbierac kasiorke... nie czekajcie na shity na PC, ktore rownie dobrze nigdy sie nie ukaza.. SD!6 to pewniak, mnostwo innych wrestlingowych gier...

Tryb ONLINE .. WOOOOOOOOOOOOOOO :D

Ja zaczynam zbierac na network adapter - DDP , Sixkiller - bedziemy sobie robic online PPV nocami :D Yupi :D

• Urządzenie:  Android

Zajebioza - ostatnio tez mi sie cos przemknelo o nowym smacku (01.04 ale myslalem ze jaja se robia :mrgreen: ) a tu zonk :mrgreen:

Rabol co do trybu Online to w naszym pieknym kraju pewnie beda grac nie liczni (albo wogole) trza tez sie liczyc z tym ze wiekszosc gier na rynku Europe nie maja tego trybu bo jest usuwany :cry:

Great One - zacznijmy od tego ze w naszym kraju prawdopodobnie SD6 wogole nie zostanie wydany. Tak jak to bylo z SD4 i 5. Jaka na to rada ? Kupujemy piraty/oryginaly w NTSC :D Na necie bedziemy grac z amerykancami, a co najwazniejsze - miedzy soba :D

Zeby pokazac ci o co mi chodzi, juz teraz wyzywam cie na walke.. ja 'zaklepuje' Kane'a - zeby nie bylo nieporozumien :P

Skopie ci dupe... obiecuje :P

zajebista wiadomosc.zagrywam sie jak szalony w SD 5 i obiecalem sobie ze skoncze sezon wszystkimi postaciami.Jush wymiekam zagralem 36 wrestlerami...A SD 6 bedzie jeszcze lepsze!!!

jeszcze lepsze"?

Na to sie zanosi Vincent.Nie wiem co nowego moga wymyslic,ale sadze ze to bedzie super.

jeszcze lepsze?mam smackdowna 5 i wedlug mnie 6 niedzwignie ciezaru uzasadniajac ta wypowiedz chodzi o to ze w tym wywiadzie juz zawarta jest jedna istona rzec a mianowicie:wszyscy myslelismy ze roster legend bendzie powiekszany z czesci na czesc a tu juz od razu dostajemy porzednego kopa w postaci ze legend niebendzie wogule albo jeszcze mniej niz w 5 do tego jeszcze odejscie AUSTINA GOLDBERGA I LESNARA mowi wzsystko:roster bendzie poprostu chyba najbiedniejszy ze wszystkich czesci jakie kolwiek wyszly spod skrzydel THQ no chyba ze pojda po rozum do glowy i darza porzadna liczbe legend ale nielicze na to.zadnych nowych trybow bo cos tam w wywiadzie mamrotal ze sie chyba nieuda nowego trybu.niezmienia to faktu ze to najlepszy wrestling pod sloncem i ta czesc napewno bendzie znowu najlepsze z dostepnych wrestlingow w tym roku ale niestety nielepsza od 5 ktora ma naprawde porzadny roster.tak wogule to czekam na SHOWDOWN:LEGENDS OF WRESTLING moze wreszcie pojda po rozum do glowy programisci ACCLAIM i ztrabia pozadny gamepley ale tez jakos nielicze na to bo co do rosteru to SMACDOWN 6 wymieka przy SHOWDOWN:LEGENDS OF WRESTLING.no ale wiadomo ze chodzi najbardziej o gamepley przez co SMACKDOWN rozdaje karty na rynku traktujacym o wrestlingu tylko ten nieszczesny ROSTER oby zmienili zdanie bo czekam na nowego SMACKA z niecierpliwoscia....

Vincent o czym ty kurwa mowisz ? To nie roster zadecydowal o tym ze SD5 to najlepsza gra wrestlingowa ever. Gameplay ! Gameplay kurwa. Rozbudowanie gry... mnostwo trybow, zajebisty story mode... zawodnikow zawsze mozesz sobie zrobic dzieki nastepnemu atutowi gry - rozbudowanemu Create a Wrestler. Pozatym, jesli uwazasz ze brak goldberga/austina/lesnara spowoduje ze SD6 bedzie slabe.. to cos z toba nie tak.

A co do dodatkowych walk itd.. czlowieku, mysl logicznie. Oni jeszcze dobrze nie rozpoczeli prac na gra.. do ukonczenia jej jeszcze kupa czasu... pozatym tak wlasciwie to juz chyba kazdy rodzaj matchu jaki byl w WWE , zostal przeniesiony do gier SD. No chyba ze inferno match i burried alive.

Ale i tak najwazniejszy jest tryb online. Mogli by zostawic wszystko tak jak bylo.. gameplay, rodzaje walk itd, uaktualnic jedynie roster.. nawet grafiki nie musieli by poprawiac, a sam tryb online sprawi ze SD6 bedzie wymiatalo jak zaden SD wczesniej nie wymiatal.

Rabol przeciez ja sie wogule do GAMEPLEYA niezucalem i wiem ze przez swoj gameplay gra zdobyla taka popularnosc a nie inna i ze roster o tym w takim stopniu niedecydowal no ale przedciez roster to tez jedna z najwazniejszych czesci w grze traktujacej o wrestlingu i napewno mi niepowiesz ze dla ciebie sie roster nieliczy bo nieuwierze,bo ptrzeciez przyznasz racje ze roster w tym roku bendzie no niema sie co oszukiwac biedny,ok jest jest zajebiste CREATE A WRESTLER ale wiadomo ze postac zrobiona przez programistow to calkiem inna bajka.oczywiscie uwazam ze to bendzie najlepszy wrestling na rynku no ale straci troche przez roster,a co do podniecania sie nad ONLINE to wiadomo polska to polska i wedlug mnie niebendzie kolorowo.chcialbym sie mylic i zeby nowy SMACDOWN byl lepszy od 5.no coz pozyjemy zobaczymy....

No coz, dla ciebie roster bedzie biedny, bo brakowac bedzie Goldberga. Ale wciaz bedzie od 55 do 70 wrestlerow.. nazywaj to jak chcesz, ale nie powiesz mi ze to malo, i ze roster z taka liczba wrestlerow bedzie biedny. Wnioskuje ze przezywasz jeszcze odejscie Goldberga, uwazasz ze roster bez Goldberga to nie roster.. bo jak inaczej to odbierac, skoro z powodu odejscia trzech wrestlerow, roster liczacy conajmniej 50 wrestlerow nazywasz biednym. Mam nadzieje ze sie myle. Jesli sie nie myle - nalezy ci sie solidny slap prosto w twarz.

Boże daj żeby to było 70 wrestlerów. Tak według mnie to odejście Goldberga i Lesnara nic nie zmieni (wisi mi to) tylko szkoda troche Austina. Co do Legend to wolałbym więcej wrestlerów z obecnego rosteru niż panów legend (z wyjątkiem Hitmana i Pipera, tylko tym razem mogli by dać porządne wejście i entrence themy).

Co do showdowna to gralem w demko i hmm darujmy sobie tak powiem :mrgreen:

Rabol: Jasne jak bedzie sie dalo grac w miare dobrze przez siec to nie ma sprawy mozna grac :mrgreen: Ja gram Cena 8) badz "Legend Killer-em" :mrgreen: aha WWE Smackdown: Here Comes The Pain jest dostepne w naszym kraju tylko max trudno je zdobyc :( (na Katowickiej gieldzie nawet kiedys bylo z 5 egzemplarzy :wink: )

aha a co do rosteru to pewnie i tak bedzie dostepny Austin a co do reszty (czyt. Goldi i Brock to moze jako ukryci)

"WWE Smackdown 6 : World Life" zapowaida się na smakowity kąsek!!! Ale może by było lepiej jak by THQ przeżuciło się na TNA (ja tam chce Ravena)!!! Swego czasu słyszałem, że nowy Smackdown ma ukazać się na wszystkie platformy w tym PC'ty (a to z związku z trybem on-line)! Jakoś to średnio widzę! Ale zobaczymy...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      1. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - zajebisty opener. Może popadam w lekką przesadę, ale po bookingowym potworku na Bad Blood, tą walkę powinni puszczać każdemu, na pierwszej lekcji bookerskich szkoleń. Nawet jeżeli odjęlibyśmy tam tych kilka mocnych spotów, to walka nic by nie straciła, bo obaj zawodnicy byli rozpisani tak świetnie, że nawet klasyczne akcje oglądało się z bananem na mordzie, bo jeden i drugi kontrowali się co chwilę i nawet przez moment nie szło się nudzić. Poza tym, do końca nie było pewności co do zwycięzcy (Biały bardzo potrzebował mocnej wygranej po powrocie, a Wisielec po wygranej ze Stricklandem zyskał bardzo mocną pozycję). Niby obstawiałem wygraną Jay'a (bo Kowboj ma na pieńku z kilkoma osobami i myślałem, że ktoś zainterweniuje), ale nie myślałem, że pójdą na całość i dadzą mu ją czysto. Baaardzo dobra walka. 2. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - krótka i dość przyjemna dla oka walka (żaden cud, ale na raz - w sam raz ). Podoba mi się jak Maryśka heeluje grając twarzą. Dobra jest w te klocki. Trochę za mocno rozpisali Majkę (tym bardziej, że raczej nie było opcji żeby w tej walce straciła pas), ale i Grubcia miała w tym starciu swoje mocne momenty. Solidny finisz. Po takim kombosie trudno coś zarzucać Wierzbickiej, że poległa. 3. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - nie podobała mi się ta walka. Nie było tam nic, co by mnie w nią jakoś bardziej wkręciło. Irytowały mnie te strong stylowe pojedynki na chopsy czy kicki, które zamulały i tak wolne już tempo tego starcia. Na mały plusik heelowy finisz, gdzie zduszony Jacek fartem przypina Skosa. Dobre sceny po walce. Powrót MJF-a i Cole'a, gdzie Adaś przechodzi instant face turn i będzie kontynuował feud z kudłatym już jako good guy. Garcia idzie na Kozła i tu może być ciekawie, bo Daniel przedłużył ostatnio kontrakt i mogą go teraz mocniej promować. 4. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - zajebisty spot-fest, ale z takim składem nie mogło być inaczej. Fajnie, że sporo było czasu kiedy cała trójka lała się w ringu. Mocarnie rozpisany Gówniak. Momentami Rykoszet i Ospraey musieli trzymać sztamę, żeby dać mu fizycznie radę. Pozostała dwójka także czarowała w ringu. Dobrze, że zrzucili pas na Konusa. Skos jest zajebisty i należało mu się, a Willa on i tak tylko ograniczał, bo przy jego promocji i tym, jak ludzie go kupują - powinien iść na Złoto. Niestety najpierw będzie pewnie musiał rozjebać członków Rodziny Cialisa. Cóż... co się odwlecze, to nie uciecze. 5. Hologram vs. The Beast Mortos - bardzo dobre ringowe widowisko, bo obaj potrafią w te klocki, tylko trzeba było przymknąć oko, że to walka bez większej historii i tak też do niej podeszli bookerzy, nie pomagając zbytnio zawodnikom i rozpisując to starcie na kolanie. Mimo to, sama ringowa akcja mogła się na spokojnie podobać. 6. Darby Allin vs. Brody King - walka spod znaku jednostronnego bookingu, ale nikt raczej nie spodziewał się niczego innego. Woody Allin miał pięknie cierpieć i być mordowanym przez 90% czasu, żeby później pokazać serducho, przetrwać cały ten wpierdol, skontrować i skraść zwycięstwo wielkoludowi. Ta walka jest jak film, który już kilka razy się widziało, ale jak leci w TV, to człowiek i tak przysiądzie i chętnie rzuci okiem. Takie typowe guilty pleasure. 7. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - świetne widowisko, pełne akcji podwyższonego ryzyka i niezłych near falli. Można nie lubić Jacksonów jako osób, ale jako zawodnicy - to w chuj kozacy, tak ringowo, jak i w kwestii odgrywania (?) wkurwiających chujków. Tutaj na dokładkę złapali fajną chemię z Prywaciarzami i tak jedni, jak i drudzy pokazali kawał dobrego wrestlingu w kwadratowym pierścieniu. Szanuję tego typu walki, gdzie niby wiesz, że pretendenci wychodzą żeby widowiskowo jobnąć Mistrzom, ale poprzez niezły booking, zaczynasz się momentami zastanawiać, "czy aby na pewno?". 8. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho - jakoś nie kupiła mnie ta walka (jak większość ostatnio z Y2J'em w składzie). Zrobili z Briscoe zbyt dużego Terminatora + Maras spierdolił (zasygnalizował) najważniejszy kick out w tym pojedynku (po wyłapaniu bejzbolem). Niby sporo się tam działo w końcówce, ale oglądałem to jakoś bez większego zaangażowania. 9. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley - mam mieszane uczucia. Z jednej strony świetna ringowa psychologia, odgrywanie nienawiści i walka kipiąca emocjami, a z drugiej - spodziewałem się ciekawszej strony ringowej i lepszego rozpisania starcia (bardziej wyrównanego i z częstszymi zmianami przewag). Nie, no to był kawał dobrej walki, ale skłamałbym mówiąc, że nie spodziewałem się więcej, po "ostatnim tańcu" Danielsona. Mocne sceny po zakończeniu, gdzie Yuta przechodzi na ciemną stronę mocy, a frakcja Moxa robi totalny rozpierdol. Szkoda, że Moxley przejął pas (niby obstawiałem że tak będzie, ale cichcem liczyłem na jakieś szokujące zaskoczenie), ale skoro tak teraz promują jego stajnię, to pewnie za szybko go nie straci. Wolałbym żeby swoim końcem kariery Bryan wypromował kogoś kto tego bardziej potrzebuje niż main eventera o ustalonej pozycji jak Mox. Reasumując - solidna gala, gdzie przez 4h bawiłem się wyśmienicie. Tylko 2 walki po mnie jakoś spłynęły, a cała reszta trzymała wysoki poziom. To mi się właśnie podoba w AEW. Nie perełki pokroju triple threata (chociaż to też ), ale to, że ich PPV's mają w większości równy, wysoki poziom, przez co świetnie się je ogląda jako całość. Poza tym - tu przynajmniej nie czuję zażenowania stroną bookingową. Moja ocena: 4,5/6 Ogólnie ostatnio zauważyłem, że jak nadchodzi czas na kolejne PPV od WWE, to czuję wyłącznie irytację, że pewnie znowu spierdolą mi ponad 3 godziny życia (ale i tak oglądam, z przyzwyczajenia), ale jak zbliża się PPV od AEW, to czuję już tylko ekscytację nadchodzącą rozrywką (pomimo, że przecież oni też nie są idealni i Khan ma sporo za uszami).
    • KyRenLo
      The Rock: Kolejna przestrzelona informacja od tego Pana. Może po prostu powinien się w pełni skupić na tych gwiazdkach i tyle.
    • KyRenLo
      Chciałem strzelać w kradzież serca pięknej kobiety, czy w kierunek rowerowy, ale buźka na końcu zradziła mi, że odpowiedź powinna być bardziej wyrazista i rzeczywiście jest ona dosyć ciekawa. Jak to napisać, żeby wyszło jakoś zgrabnie. Typ sobie robił kupę, a dwójka dzieciaków podstawiła łopatę i tego kupsztala zabrała. Typ się podniósł i patrzy, a tam nic nie ma.  Interesująca zagadka.
    • Nialler
      Ja tam nawet nie zwracam uwagi na gwiazdki żadnego dziennikarza czy kim tam on jest. Dla mnie ten HiAC (zaznaczę tylko, że oglądam WWE od 2010 roku) był czymś w zasadzie nowym, bo tyle krwi w dabjlu to nie widziałem nigdy na żywo. Historia dla mnie nawet spoko, cała otoczka taka sobie, walka dała radę mimo wieku i jednak ring rustu Punka przyjemnie się oglądało, ale żaden "mój" fajw star to to nie był. Zdecydowanie lepiej ogląda mi się Hiac Usos vs. New Day bo oglądałem to już trzy razy, a do Punka i McIntyre'a nie wrócę chyba nigdy. Dobre, ale na raz.
    • KPWrestling
      Na kolejny zjazd treningowy Szkoły Wrestlingu KPW zapraszamy w nadchodzący weekend. Pełen harmonogram treningów dostępny jest na naszej stronie internetowej: http://kpwrestling.pl/szkola Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...