Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 6 : World Life

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja słyszałem plotkę,że to co mówi Vincent to będzie Tough Enough. Tak tak to samo tough enough. Czyli zaczynamy jako nikomu nieznany gość a wspinamy sie dostajemy kontrakt i lupiemy dupsko np. Rockowi heh.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

21

• Vincent

18

• Viruss

12

• SixKiller

10

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda że nikt jak na razie nie potrafi wpaść na tak genialny pomysł aby zrobic gre o federacjach niezależnych jak np. CZW,ROH czy IWA MS. Mogliby zrobić gre o wszystkich trzech fedach które akurat wymieniłem.I mogliby zażucić taką opcje że sie można przenosić do innych federacji - pomysł według mnie byłby dobry no ale wiadomo że każdy woli robic gre o WWE bo ta na pewno sie dobrze sprzeda i przyniesie zyski a nie o fedach mniej znanych i jeszcze do tego emanujących brutalnością (CZW i IWA MS). Szkoda :cry:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Pewnie już o tym wiecie, ale na wszelki wypadek powiem :P, wczoraj znalazlem informację, że SmackDown! 6 będzie prawdopodobnie nosił tytuł "SmackDown! vs. RAW", a nazwa "Word Life" jest już niealtualna.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Potwierdzam.. moze beda jakies interpromotional storyline'y :D

4302049614329261d90190.jpg

Dobry pomysł! Poza tym mam nadzieję, że zmieni się coś w stosunku do dwóch ostatnich gier z cyklu SmackDown!. Wiem, że ktoś może powiedzieć, że się czepiam, ale deneruje mnie to, że każda gala ma po 3 walki (w SD! 2 byly bodajże 5-7), co naprawdę bardzo ogranicza (w stosunku do ww. SD! 2, który był mało realistyczny, ale jesli jakiś storyline już trwał to na jednej gali mielismy czasami po kilka segmentów) prowadzenie danego storyline. Poza tym może coś by trzeba było zrobić z systemem walk, zaprogramować wrestlerów w jakich walkach nie powinni występować, bo np. niedawno jako Austin walczylem w TLC z Triple H. I rozumiem, że komuś to może sprawiać przyjemnośc, ale akurat TLC jako gimmick match powinien być dopasowany do innych wrestlerów. Po prostu chciałbym aby ulepszony został system kariery i była tak jak kiedyś możliwość walki o pasy w Exhibition. Poza tym w SD!5 usunęli w CAW jeden z modelów włosów, ktory byl doskonały do użycia przy tworzeiu Stinga czy Breta Harta - przywracać go :P!

Hehe, no co rok ulepszaja season mode (wyjatek to SD3 , nie wspominajmy tego :P), wiec i tym razem pewnie ulepsza.

W ogole w SD! 5 wkurwiało mnie, że najczęsciej nie dało się trafić sędziego krzeslem, bo reversala zrobił... nie wiem czy to się da jakoś wyłączyć czy nie, bo nie grzebałem w opcjach za bardzo, ale mnie to wkurwiało :/. W SD! 4 znowu zawsze pierdolnąłeś sędziego (potem się zbierał 2 minuty), co w sumie też nie było takie fajne... mogliby coś z tym zrobić :/. Jest sędzia, którego można łatwo pierdolnąc, ale nie da sie tego zrobić zawsze, a nie że kurwa będzie mnie reversalował jakiś Hebner ;P. I nich coś wreszcie zrobią żeby CAWy nie były skończonymi ofiarami jak to miało miejsce od zawsze (chociaż zrobione przeze mnie nWo w SD! 2 jako CAWy całkiem fajnie funkcjonowało, Hall nawet IC Title wygrał i go trzymał dość długo :P, a w SD! 4 również zrobiony przeze mnie CAW Charliego Haasa wygrał Royal Rumble :P, ale przyjmijmy, że najczęsciej CAWy to ofiary :( ).

Hmm Bobby.. CAWy w SD!5 nie sa ofiarami jesli je przypakujesz. Moj Rabol ma wszystko na 10, i rzadzi :P

Co do sedziego.. z jednej strony to dobrze, bo jest trudniej, ale z drugiej strony wychodzi na to ze sedziowie to mistrze techniki, benoit i bret hart to przynich leszcze, bo bo oni kazdy ruch potrafia reversowac i counterowac :P

No dokładnie... dlatego mówie, że powinno się dać pierdolnąć sedziego, ale nie zawsze... po prostu powinno być tak, że czasem jak podejdziesz żeby go pierdolnąć to czego byś nie nacisnął to Twój wrestler i tak nie wykona żadnego ruchu w jego stronę... a nie kurwa, że reversują wszystko, robiąc przy tym jakieś kurwa kopniaki... jaki sędzia by się odważył kopnąć kurwa Kene'a? Zresztą powinni zrobić coś takiego jak jest normalnie we wrestlingu, że ktoś tam wykonując akcje przypadkowo pierdolnie sedziego i go nokautuje i bla bla... a poza tym czy mnie sie wydaje czy wszystkie walki sędziuje Hebner?

Wiadomo że każdy by chciał żeby w grze wyglądało wszystko dokładnie jak w prawdziwym wrestlingu ale nie zawsze to sie da osiągnąć niestety :( .

chcialbym zeby z nadchodzaca czescia 6 byl dodany choc jeden nowy tryb.chcialbym widziec jakby sie zaprezentowal tryb BURRIED A LIVE(sorki za bledy jesli takowe wystapili)mogloby byc ciekawie.zeby tylko nieusuneli jakiegos z dotychczas istniejacych trybow w grze,bo z tego co wiem to chyba zabrali juz kiedys jakis tryb i byl to chyba castet match ale niejestem pewien i teraz niewiem czy to nietylko jedynybo w stare smackdowny gralem naprawde dawno dawno temu...poprostu 5 rzadzi i jestem ciekaw na jakie wyzyny sie wzniesie 6....przynajmniej THQ by moglo znowu rzucic jakimis informacjami.

Oooo Vincent... dokladnie tak jak mówisz, chcialbym aby dodali Buried Alive. Casket Match nie pamiętam nawet czy w SD! 5 był, bo nie gralem w to dawno, ale jeśli nie było to być powinien... ale myślę, że teraz z okacji powrotu Undertakera i ten typ walki powróci. Poza tym chcialbym kurwa Infermo Match.

Nie tylko Hebner - na SD! sedziuje Mike Chioda ;)

Casket Match nie ma w SD5, i dobrze, bo ten tryb ssal ;P Burried Alive mogli by dodac, napewno bylby miodny, tak samo Inferno Match. A jezeli chodzi o usuwanie trybow - jak na moj gust moga wyjebac Bra & Panties. Raz w to gralem i podziekowalem ;P

A problem sedziego mozna rozwiazac w prosty sposob. Zamiast reversali, sedzia moglby po prostu uciekac z ringu ! Nieraz cos takiego sie zdarzalo, i moim zdaniem to najepsze rozwiazanie.

wlasnie zgadzam sie z Rabolem ze Bra and panties moze zniknac na rzec np Burried a live albo inferno mecz,bo JA tak samo jak mowi Rabol gralem w to chyba z 3 razy i podziekowalem.wogule jaki wedlug was jest najlepszy tryb w obecnym SMACKU bo jak dla mnie TLC:title fatal 4-way rzadzi.mam multitaba i poprostu na 4 graczy tryb zabija miodnoscia,wiadomo jest jeszcze w chuj innych miodnych trybow ale jak dla mnie wspomniany wyzej tryb z multitabem rzadzi.jakies wasze propozycje moze..................

Co do Casket Match to ssał, bo byl niedorobiony... podobnie jak HiaC w SD! 2... ale przy odrobinie pracy móglby to być dobry trub. A co do Bra & Panties to ja w to do dzisiejszego dnia nie grałem :P. A co do sędziego to dobre rozwiązanie... a poza tym mnie wkurwia, że przy run inach nie ma dq.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Czyli mamy dalej oglądać LA Knight / Drew McIntyre co zaczęło się jeszcze przed Royal Rumble ? To ja chyba podziękuję za dalsze oglądanie 😅
    • MattDevitto
      Podobno Alexa może się też pojawić, bo ma być na backu...
    • MattDevitto
      Ospreay 2.0 odblokował się w New Japan
    • MattDevitto
    • CzaQ
      To i ja się podzielę przewidywaniami, bo gala już jutro (albo się odbyła faktycznie te 4 dni temu i Jeffo z Mattem robią mnie w chuja  ).   Niewidzialny (c) vs. aRKOdiusz Tańcula Kolega wyżej przedstawił typy bukmacherskie, ale jak dla mnie... na bank wygra Orton. Nie, nie zdobędzie tytułu - po prostu dojdzie do DQ.  Cena zacznie heelować i pokaże dalej część swojego gimmicku "psujemy wrestling" i po prostu coś odwali i zachowa tytuł, a karawana jedzie dalej.  Najgorsze jest to, że walka Joshuy z Blondasem była mizerna - można rzecz, że chyba wiek dopadł Jasia, więc skoro z takim ringowym tuzem jak Homelander nie złapał flow i nie zrobił dobrego pojedynku to tym bardziej ze średnim Randallkiem nic ciekawego nie zrobi mimo tego, że znają się jak łyse konie. W końcu walczyli już 2137 razy.  TYP : RANDY ORTON   Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Beczka wraca, teraz heeluje. Nie wiem ile seksowna Liryczna ma już pas, ale Linczowa nie wróciła żeby go nie zdobyć. Ba, pewnie będzie chciała zaliczyć wszystkie nowe pasy kobiet, a ten jest pierwszy z nowych w jej zasięgu.  TYP : BECKY (swoją drogą fajny film, szkoda, że dwójkę skopcili)   Pat McAfee vs. Gunther: Mogą zaskoczyć. Pat zadziwiająco dobrze odnajduje się w ringu, a Walter to Walt... Gunther Może wyjść przyjemne widowisko. Tyle, że z pierwszym zdaniem, że mogą zaskoczyć miałem na myśli też wynik. Wygrana antywirusa to głupota, ale to je WWE tego nie pomalujesz - nie takie rzeczy się odwalały, a Guntha może pójść w dalszą frustrację. Więc albo to będzie zaskok albo squash w wykonaniu akwarelisty. Na szczęście w komentatorce jest jeszcze niepokonany Michael Cole, który może pomścić kolegę po fachu TYP : KIJ WIE   Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Grubas jest zbyt świeżym mistrzem żeby to przegrać. Jedynie może mu przeszkodzić zazdrosny Sikacz, ale to byłaby za gruba sprawa na zwykły Backlash. Myślę, że spokojnie to ugra Jakubek jednak zawsze istnieje procent szansy na zmianę mistrza. Dojdzie do roszad po tej gali z feudami.  Mamy 2 face'ów i 2 heeli, więc naturalnie gdzieś się poprztykają i Rycerz zajmie się Księdzem bądź DREWnianym, a da majstrowi spokój. Bardziej pasuje mi tu zestawienie Fatu/Drew choć obaj są heelami jednak bez sensu byłoby dawać title shota Biskupowi po przegranej na WM.  Co do walki - spoko. 4 chłopa o różnej jakości ringowej, ale chaos zasłoni braki oraz dostarczy rozrywki. Nie zapominajmy, że to NO DQ.  TYP : JAKUB GRUBASU     Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Podobna sytuacja jak w walce wyżej. Świeży mistrz i zazdrosny kolega ze stajni. Czy tu będzie inaczej? Penta nadaje się na mistrza, ale chyba za wcześnie. Jednak walka powinna wyjść git.    0 hajpu, więc można tylko pozytywnie się rozczarować  Udanej gali  
  • Dodaj nową pozycję...