Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 6 : World Life

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

O kurde FF12 to będzie coś - napalony jak jasna cholera. To wszystko czekam na SD!6
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."
  • Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

21

• Vincent

18

• Viruss

12

• SixKiller

10

Top użytkownicy w tym temacie

napewno nowy Metal Gear Solid3,tylko mi napewno sie niebendzie chcialo zapierdalac po lesie w tej grze i szukac jakis jeży do zarcia :lol: albo patrzec na SNEJKA jak sie truje jakąś starą ryba ale niewatpliwie jest to gra na ktora wiekszosc czeka,co jeszcze aha napewno Burnout3,aha KILLZONE ktory jest okreslany jako"HALO KILLER"ale niechce mi sie w to wierzyc,jeszcze jak mowili na E3 ze all wrogow jest kieprawy podobno wrogowie biegną na ostrzal mysle ze zlikwiduja ten problem no ale wiaze sie to z tym ze na bank znowu przesuna premiere,Oczywiscie SILENT HILL4:THE ROOM to jest tak ze ma syntyment do tej kultowej serii uwazam ja za najlepsza serie gatunku HORRORU,chociaz z tego co slychac to RESIDENT nowy urywa leb i musze sie z tym zgodzic posiadacze GACKA dostana mocny tytul,niewiem czy wstyd sie przyznac ale czekam takze z niecierpliwoscia na LEGENDS OF SHOWDOWN ciagle sie oklamuje a moze i nie ze wreszcie zmienia ten slaby gameplay ktory towazyszy 2 poprzednim czescia.takze dlatego czekam na ta gre bo podobno maja byc tam zawarte FEUDY ktore naprawde mialy miejsce co sie bardzi ciekawie zapowiada,no i oczywiscie roster w postaci az 73 wrestlerow ktory tez robi wrazenie.tylko zeby gameplay tej gry poprawili.no i oczywiscie czekam na nowy SD6!!!jest to tutul na ktory czekam najbardziej z wymienionych tu przezemnie.

MGS3, Burnout3, DMC3, Silent Hill 4, interesuje mnie też co wyjdzie z Pronce of Persia2 bo zapowiada sie interesująco,Jak3 (ostatnia część :( ) Gran Turismo4, Tekken5, ale i tak na nowego Smacka czekam chyba najbardziej bo ciekawi mnie co wykombinują w nim.

Aha nie wiecie czy Resident Evil4 ukaże sie też na PS2 czy to będzie exclusive na GaCka??

Bo gra sie zapowiada miażdżąco wręcz.

niestety tylko GACEK,wiadomo CAPCOM kombinuje jak moze zeby sie cos z residenta ukazalo na pleya2 co dostalismy w postaci RESIDENT EVIL OUTBREAK mam ta gierke ale naprawde niewiem nad czym sie tak wszyscy podniecali,malo spujnosci to bradzo powazna wada tego tytulu.chodzi o to ze ze cala fabule ciagnaca sie w residencie posiada GACEK ktory ma wykupiony Exclusiv(niewiem jak to sie pisze :P ),a CAPCOM zeby zarobic na posiadaczach Playstation2 stara sie ominac Exclusiv,serwuje nam niemajace nic wspolnego z fabula RESIDENT EVIL OUTBREAK w japonii w sierpniu wlasnie wychodzi 2 czesc.niemowie ze ten RE na PLEYA2 jest zly ale wiadomo ze to nie to samo co znana seria tego kultowego tytulu.a jak wiadomo przez siec dane jest tylko nielicznym grac w RE naPS2 bo ta gra przeciez wlasnie pod katem szpilania przez siec zostala zrobiona no ale wiadomo Polska to Polska i nic niezrobimy.bo scenariusze na jedengo gracza to tylko dodatek dla tej sieciowej gry.co do RESIDENTA 4 na GACKA to gra urywa leb.tak jak mowie posiadacze GACKOW mimo wszystko maja takze wybitne gry typu METROID PREME,ZELDA,MARIO,a takze teraz SERIE RESIDENT

Nie wypowiem sie na temat RE:Outbreak ale jak słysze to wiele osób chwali tą gre nawet pod kątem single player.Mówią że "boty" są całkiem spoko i można szpilać (w mulitku "boty " zastępują żywi ludzie). Podobno sytuacja miała byc z RE:Code Veronica czy jak sie to tam zwało - ta gra też sie miała nie ukazac na PS2 a sie ukazała ale to też była inna bajka.Mimo wszystko licze ze coś zrobią ludziki z Capcom z tym RE4 bo bym se (tak ja każdy chyba) pograł :roll: .

Nintendo faktycznie ma dosyć solidne gry a nie tak jak niektórzy marudzili że GC będzie dla dzieci bo mają Mario i Zeldę a teraz ludzie jak widzą np.Metroid czy wyżej wspomniną Zelde czy zapowiedź RE4 to płaczą że nie mają kasy na GC.

• Urządzenie:  Android

Ja czekam na FF XII, nowego PESa :D , zyczylbym sobie Parasite Eve 3 (marzenia) i hmm to chyba wszystko.

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   1

• 3 tygodnie później...

Zapowiada się pysznie. Nie mogę się doczekać :]

72206429447c1f28e68cff.gif

• 3 tygodnie później...

na ign.com pojawilo sie chyba 5 nowych screenow z nadchodzacego smacka.czy ktos z was nieznalazl czegos wiecej na temat smcka 6?????????????
  • 11 miesięcy temu...

Mysle ze bedzie to jedna z najpozadniejszych gier o wrestlingu! :D

209966178542c8edfe2e649.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...