Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

O zwolnieniu Matta, plany Bryana i BR,MVP dementuje, JR blog

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

MattHardyPicture.jpg

:arrow: Prawdopodobny powód zwolnienia Matta Hardy'ego to opublikowanie obszernego filmiku z Reyem Mysterio bez maski. Wrestler powiedział, że zrobił to świadomie, bo czyn ten jest karygodny w otoczeniu WWE.

:arrow: Ostatnio Jim Ross powiedział, że u Undertakera wyraźnie widać drobne kontuzje. Wrestler nie jest już taki młody i jest to wyraźnie widoczne i odczuwalne.

:arrow: Oto pare słów z ust Daniela Bryana o jego dotychczasowej karierze w WWE:

'Z początku byłem zdenerwowany, że nagle powrócę na SummerSlam. Jednak przez to poczułem się pewniej i teraz, po wykorzystanym Title Shot'cie mam marzenie, aby kiedyś wystąpić w walce wieczoru na WrestleManii.

1.jpg

:arrow: Ostatnio wspomniano, o pofarbowaniu włosów CM Punka na blond, powyżej właśnie jego zdjęcie z House Show'u.

:arrow: Początkowe zapowiedzi WWE Bragging Rights, ukazywały Johna Cene jako kapitana Team'u Raw. Jak wiadomo stało się inaczej i po porażce z Barrettem na Hell in a Cell, to alternatywny The Miz objął kontrolę nad drużyną z czerwonego brandu.

:arrow: Evan Bourne jest już po operacji, teraz czas na rehabilitację, opublikował na Twitterze.

:arrow: Ostatnio chodziły niepokojące plotki, o tym że MVP miałby to odejść z WWE i skończyć z wrestlingiem. Jednak gwiazdor zdecydowanie zaprzeczył tym pogłoską i powiedział, że ten kto do tego doszedł ma coś nie tak z głową. Napisał tak na swoim Twitterze.

Total Nonstop Action Wrestling

28rhino.jpg

:arrow: Rhino po swoim ostatnim występie na Bound For Glory, pojawił się jeszcze w live evencie. Jednak to nie jest raczej nic więcej, jak jednorazowy występ.

:arrow: Oto oficjalne konto Kevina Nasha na YouTube - http://www.youtube.com/iamkevinnash

:arrow: Podczas najbliższych House Show'ów, Jeff Hardy będzie odpoczywał. Do ringu po drobnej przerwie aktywnie wróci Mr. Anderson. Generation Me natiomiast zyska Title Shot na pasy tag team, które są w posiadaniu Moto City Machine Guns.

:arrow: Znana jest już wspomniana, we wcześniejszych newsach stypulacja walki Mickie James vs Sarita. Będzie to Ultimate X. Sama Sartita wygrała ostatnio na Xplosion z Angeliną Love.

:arrow: TNA zyskało według notowań telewizyjnych na zaproszeniu JWoWW na iMPACT!, przypomnę jednak że ten wzrost kosztował federację 15 tysięcy $.

:arrow: Bruce Prichard to krótkoterminowo zatrudniona osoba przez TNA. Ma on pomagać w organizacji oraz czasem bookingu iMPACT'ów.

Scena niezależna i inne

FCW_Logo2.png

:arrow: Podczas, gdy do FCW przypłynęło pare gwiazd na kontrakt rozwojowy czyli - Kenny Li, Ron Myers, Sonia i Verity Thomas, został zerwany kontrakt z innym wrestlerem. Jest nim Rudy Parker, który występował w rozwojówce od początku roku. Podobno oficjele nie widzieli nim w przyszłości, ale powodzenia w pro wrestlingu.

:arrow: Gdyby ktoś nie wiedział, to w SmackDown vs Raw dostępna do gry będzie również postać Mike'a Knoxa.

:arrow: Batista jest już o krok od podpisania kontraktu z federacją Strikeforce. Po porozumieniu, The Animal mógłby wystąpić w gali już w marcu. Jednak oczywiście jego debiut w MMA może nastąpić szybciej.

:arrow: Michael Cole oraz Jerry Lawler, promują DVD Best Of Raw 2009-2010. Podczas wczorajszego Raw możnabyło zobaczyć reklamę tej płyty.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• przemo14

1

• Zaq123

1

• Afee

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wracając do Hall Of Fame, to WWE myśli również nad wprowadzeniem Rica Flaira. Jednak jest oczywiście jeden warunek. Zawodnik nie może przedłużyć kończącego się kontraktu z TNA pod koniec roku.

On już jest w Hall of Fame.Sorki za offtop.

dop Pro: Ale spaliłem, no nic zdarza się :8

Punk juz był blondasen xD ja tam go wole czarnego, moze jestem przyzwyczajona do niego na czarno niz jako blondasa :P zobaczymy.. A jesli juz o Punku mowa to ER(Extreme Rules) na którym stracił włosy było juz dosc dawno a on włosy ma mega krótkie mnie takie jak on ma teraz by w miesiac odrosły :P moze on chce byc łysy :D Hardy, lepiej ze nie ma go w WWE, nie ze go nie lubie ale weźcie szmacą go tak jak i christiana, zamiast dawac im push to dadzą ci takiemu Swaggerowi :P Batista w Strikeforce... coż ogólnie wole UFC od Strokeforce ale moze to tez taki ruch na promocje federacji, zeby ludzie chociaz gale z nim oglądali no bo bedą ciekawi jak to batista wypadnie w MMA, sama jestem ciekawa :P Dzięki za newsy :D

austinkopia.png

To co zrobił Matt było troche chamskie ,ale jak tak bardzo chciał odejść musiał się do tego posunąć. Ostatnio chciałbym aby na Wrestlemani Undertaker skończył swoją kariere. Jest on w coraz słabszej kondycji i jego walki są na niskim poziomie (przynajmniej ze strony umarlaka) . Oby Evan szybko wracał. Lubie tego zawodnika :) . Ciekawe z kim mógłby na wrestlemani zmierzyć się Daniel Bryan . Cm punkowi pasują te blond włosy . Ciekawe kto mówił o skończeniu kariery przez MVP. Czekam na pierwszą walke Batisty w MMA :)

Ale ten Matt spryciula... Nie chcieli po dobroci to wziął ich podstępem. Dzień w którym Daniel Bryan wystąpi w waalce wieczoru na WM będzie ostatnim dniem mojego oglądania WWE, ale na szczęście wątpie żeby miał na to jakiekolwiek szanse z jego charyzmą. W sumie TNA mogłoby zorganizowac jakieś uroczyste zakończenie kariery Rhino a nie że tak po prostu zniknie, w końcu jest to zawodnik który się bardzo przysłużył wrestlingowi. No przyznam że jestem bardzo ciekawy co Mickie James jest w stanie pokazać w ultimate X, zobaczymy. To chyba nie swiadczy za dobrze o TNA jeśli ratingi im skaczą bo ściągają gwiazdke z jakiegoś tępawego reality show.

No cóż, Matt musiał się do czegoś takiego posunąć. W innym wypadku WWE tak łatwo by go nie puściło, a zdając sobie sprawę, jakie rzeczy może ujawniać puścili go do TNA. Punk w blond włosach.. chyba szykuje się jakiś turn, na pewno to nie była przypadkowa zmiana. Cieszy mnie bardzo push mojego ulubionego wrestlera, pamiętam jak rok temu zaciskał za niego kciuki w walkach u mistrzostwo US, a teraz jest już bardzo wysoko w karcie.

Dzięki za newsy.

Dzień w którym Daniel Bryan wystąpi w waalce wieczoru na WM będzie ostatnim dniem mojego oglądania WWE, ale na szczęście wątpie żeby miał na to jakiekolwiek szanse z jego charyzmą

Chłopak się powinien jeszcze wyrobić, ale powinien sobie fryz zgolić, bo wygląda jakby pokłócił się z grzebieniem. Moim zdaniem dużo gorzej jest z Kavalem, ale nie będe się powtarzał. Pewnie wspomniał o jakiejś wuemce za kilka lat, może XXX? :P Matt mnie gówno obchodzi, to co on robi to jest po prostu śmieszne, nigdy nie był dobrym wrestlerem, a teraz próbuje z siebie zrobić kogoś, kim tak na prawde nie jest. Jego brat dżefff też przesadza mówiąc że " ... w TNA pokaże na co go stać"(dałem trzy kropki, bo tak mówią o każdym zwolnionym z WWE :|) Punk zamiast zapuszczać włosy, znowu się zgolił. Przynajmniej miałem takie wrażenie oglądając Raw. Dzięki za newsy ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ale ten Matt spryciula... Nie chcieli po dobroci to wziął ich podstępem. Dzień w którym Daniel Bryan wystąpi w waalce wieczoru na WM będzie ostatnim dniem mojego oglądania WWE, ale na szczęście wątpie żeby miał na to jakiekolwiek szanse z jego charyzmą. W sumie TNA mogłoby zorganizowac jakieś uroczyste zakończenie kariery Rhino a nie że tak po prostu zniknie, w końcu jest to zawodnik który się bardzo przysłużył wrestlingowi. No przyznam że jestem bardzo ciekawy co Mickie James jest w stanie pokazać w ultimate X, zobaczymy. To chyba nie swiadczy za dobrze o TNA jeśli ratingi im skaczą bo ściągają gwiazdke z jakiegoś tępawego reality show.

dop Pro: 41596_129627277060203_6009_q.jpg

DAMN... Matt nie podoba mnie się to co robi? Na co On liczy.? Strasznie się na nim zawiodłem.. I na jego zachowaniu nie spodziewałbym się.. Z Jimmem się zgodzę Taker taki już nie jest świeży nie jest już tym starym Phenomem.. :| Taa.. Daniela w ogóle nie widzę na razie wyżej niż z tym co ma.. W sumie nie jest źle choć wolę czarnego Punka.. Może blond = zmiana gimmnicku..? Choć wolałbym aby zapuścił.. Słit jak się zapuszcza włosy trzeba ścinać co jakiś czas, żeby dobrze odrosły. Cena jakby był kapitanem Raw monotonni stałoby się za dość.. A nie powiem Miz jako kapitan mnie cieszy ;d Pewnie się nie dziwicie ;d Good Luck Evan.. No Montel mocny mid i tam zostanie ma regularne występy i powinien się cieszyć :)

Bryan musi mimo wszystko jeszcze sporo popracowac, aby znaleśc się w Main Evencie na Wrestemanii. SCM mówi że z Kavalem jest gorzej. Ja myślę inaczej, wydaje mi się że jeśli chodzi o umiejętności ringowe to trudno wskazac lepszego, ale przy micu Kaval według mnie góruje.

A jesli juz o Punku mowa to ER(Extreme Rules) na którym stracił włosy

Punk stracił włosy na OTL (Over The Limit :P ).

Myślę że lepszym rozwiązaniem jest przewodniczenie Miza w teamie Raw. To powinno podnieśc jego reputację. To jestem ciekaw jak Batista poradzi sobie w świecie MMA. Napewno będę trzymac kciuki. A tak swoją drogą to ciekawe czy dojdzie do pojedynku The Animala i Lashleyem :thinking: .

Dzięki za newsy. :).

Nie chce już nic słyszeć o tym Hardym. Dobrze, że odszedł z WWE. Nigdy go nie lubiłem. No JR na racje. Undertaker szybciej się meczy i dlatego przegrywa rywalizację z Kanem. Myślę, że niedługo będzie koniec ery Undertakera. Daniel Bryan może wystąpić na WM, ale żeby od razu walka wieczoru? No nareszcie! Evan przeszedł operację! Lubie go i chcę, aby jak najszybciej pokazał fanom WWE AirBourne. Lipa by nyła, gdyby MVP opuścił WWE. Lubie go i nie chce, aby odchodził.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...