Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

O zwolnieniu Matta, plany Bryana i BR,MVP dementuje, JR blog

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

MattHardyPicture.jpg

:arrow: Prawdopodobny powód zwolnienia Matta Hardy'ego to opublikowanie obszernego filmiku z Reyem Mysterio bez maski. Wrestler powiedział, że zrobił to świadomie, bo czyn ten jest karygodny w otoczeniu WWE.

:arrow: Ostatnio Jim Ross powiedział, że u Undertakera wyraźnie widać drobne kontuzje. Wrestler nie jest już taki młody i jest to wyraźnie widoczne i odczuwalne.

:arrow: Oto pare słów z ust Daniela Bryana o jego dotychczasowej karierze w WWE:

'Z początku byłem zdenerwowany, że nagle powrócę na SummerSlam. Jednak przez to poczułem się pewniej i teraz, po wykorzystanym Title Shot'cie mam marzenie, aby kiedyś wystąpić w walce wieczoru na WrestleManii.

1.jpg

:arrow: Ostatnio wspomniano, o pofarbowaniu włosów CM Punka na blond, powyżej właśnie jego zdjęcie z House Show'u.

:arrow: Początkowe zapowiedzi WWE Bragging Rights, ukazywały Johna Cene jako kapitana Team'u Raw. Jak wiadomo stało się inaczej i po porażce z Barrettem na Hell in a Cell, to alternatywny The Miz objął kontrolę nad drużyną z czerwonego brandu.

:arrow: Evan Bourne jest już po operacji, teraz czas na rehabilitację, opublikował na Twitterze.

:arrow: Ostatnio chodziły niepokojące plotki, o tym że MVP miałby to odejść z WWE i skończyć z wrestlingiem. Jednak gwiazdor zdecydowanie zaprzeczył tym pogłoską i powiedział, że ten kto do tego doszedł ma coś nie tak z głową. Napisał tak na swoim Twitterze.

Total Nonstop Action Wrestling

28rhino.jpg

:arrow: Rhino po swoim ostatnim występie na Bound For Glory, pojawił się jeszcze w live evencie. Jednak to nie jest raczej nic więcej, jak jednorazowy występ.

:arrow: Oto oficjalne konto Kevina Nasha na YouTube - http://www.youtube.com/iamkevinnash

:arrow: Podczas najbliższych House Show'ów, Jeff Hardy będzie odpoczywał. Do ringu po drobnej przerwie aktywnie wróci Mr. Anderson. Generation Me natiomiast zyska Title Shot na pasy tag team, które są w posiadaniu Moto City Machine Guns.

:arrow: Znana jest już wspomniana, we wcześniejszych newsach stypulacja walki Mickie James vs Sarita. Będzie to Ultimate X. Sama Sartita wygrała ostatnio na Xplosion z Angeliną Love.

:arrow: TNA zyskało według notowań telewizyjnych na zaproszeniu JWoWW na iMPACT!, przypomnę jednak że ten wzrost kosztował federację 15 tysięcy $.

:arrow: Bruce Prichard to krótkoterminowo zatrudniona osoba przez TNA. Ma on pomagać w organizacji oraz czasem bookingu iMPACT'ów.

Scena niezależna i inne

FCW_Logo2.png

:arrow: Podczas, gdy do FCW przypłynęło pare gwiazd na kontrakt rozwojowy czyli - Kenny Li, Ron Myers, Sonia i Verity Thomas, został zerwany kontrakt z innym wrestlerem. Jest nim Rudy Parker, który występował w rozwojówce od początku roku. Podobno oficjele nie widzieli nim w przyszłości, ale powodzenia w pro wrestlingu.

:arrow: Gdyby ktoś nie wiedział, to w SmackDown vs Raw dostępna do gry będzie również postać Mike'a Knoxa.

:arrow: Batista jest już o krok od podpisania kontraktu z federacją Strikeforce. Po porozumieniu, The Animal mógłby wystąpić w gali już w marcu. Jednak oczywiście jego debiut w MMA może nastąpić szybciej.

:arrow: Michael Cole oraz Jerry Lawler, promują DVD Best Of Raw 2009-2010. Podczas wczorajszego Raw możnabyło zobaczyć reklamę tej płyty.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• skubanek9

1

• Ulicznik Xeb

1

• Afee

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wracając do Hall Of Fame, to WWE myśli również nad wprowadzeniem Rica Flaira. Jednak jest oczywiście jeden warunek. Zawodnik nie może przedłużyć kończącego się kontraktu z TNA pod koniec roku.

On już jest w Hall of Fame.Sorki za offtop.

dop Pro: Ale spaliłem, no nic zdarza się :8

Punk juz był blondasen xD ja tam go wole czarnego, moze jestem przyzwyczajona do niego na czarno niz jako blondasa :P zobaczymy.. A jesli juz o Punku mowa to ER(Extreme Rules) na którym stracił włosy było juz dosc dawno a on włosy ma mega krótkie mnie takie jak on ma teraz by w miesiac odrosły :P moze on chce byc łysy :D Hardy, lepiej ze nie ma go w WWE, nie ze go nie lubie ale weźcie szmacą go tak jak i christiana, zamiast dawac im push to dadzą ci takiemu Swaggerowi :P Batista w Strikeforce... coż ogólnie wole UFC od Strokeforce ale moze to tez taki ruch na promocje federacji, zeby ludzie chociaz gale z nim oglądali no bo bedą ciekawi jak to batista wypadnie w MMA, sama jestem ciekawa :P Dzięki za newsy :D

austinkopia.png

To co zrobił Matt było troche chamskie ,ale jak tak bardzo chciał odejść musiał się do tego posunąć. Ostatnio chciałbym aby na Wrestlemani Undertaker skończył swoją kariere. Jest on w coraz słabszej kondycji i jego walki są na niskim poziomie (przynajmniej ze strony umarlaka) . Oby Evan szybko wracał. Lubie tego zawodnika :) . Ciekawe z kim mógłby na wrestlemani zmierzyć się Daniel Bryan . Cm punkowi pasują te blond włosy . Ciekawe kto mówił o skończeniu kariery przez MVP. Czekam na pierwszą walke Batisty w MMA :)

Ale ten Matt spryciula... Nie chcieli po dobroci to wziął ich podstępem. Dzień w którym Daniel Bryan wystąpi w waalce wieczoru na WM będzie ostatnim dniem mojego oglądania WWE, ale na szczęście wątpie żeby miał na to jakiekolwiek szanse z jego charyzmą. W sumie TNA mogłoby zorganizowac jakieś uroczyste zakończenie kariery Rhino a nie że tak po prostu zniknie, w końcu jest to zawodnik który się bardzo przysłużył wrestlingowi. No przyznam że jestem bardzo ciekawy co Mickie James jest w stanie pokazać w ultimate X, zobaczymy. To chyba nie swiadczy za dobrze o TNA jeśli ratingi im skaczą bo ściągają gwiazdke z jakiegoś tępawego reality show.

No cóż, Matt musiał się do czegoś takiego posunąć. W innym wypadku WWE tak łatwo by go nie puściło, a zdając sobie sprawę, jakie rzeczy może ujawniać puścili go do TNA. Punk w blond włosach.. chyba szykuje się jakiś turn, na pewno to nie była przypadkowa zmiana. Cieszy mnie bardzo push mojego ulubionego wrestlera, pamiętam jak rok temu zaciskał za niego kciuki w walkach u mistrzostwo US, a teraz jest już bardzo wysoko w karcie.

Dzięki za newsy.

Dzień w którym Daniel Bryan wystąpi w waalce wieczoru na WM będzie ostatnim dniem mojego oglądania WWE, ale na szczęście wątpie żeby miał na to jakiekolwiek szanse z jego charyzmą

Chłopak się powinien jeszcze wyrobić, ale powinien sobie fryz zgolić, bo wygląda jakby pokłócił się z grzebieniem. Moim zdaniem dużo gorzej jest z Kavalem, ale nie będe się powtarzał. Pewnie wspomniał o jakiejś wuemce za kilka lat, może XXX? :P Matt mnie gówno obchodzi, to co on robi to jest po prostu śmieszne, nigdy nie był dobrym wrestlerem, a teraz próbuje z siebie zrobić kogoś, kim tak na prawde nie jest. Jego brat dżefff też przesadza mówiąc że " ... w TNA pokaże na co go stać"(dałem trzy kropki, bo tak mówią o każdym zwolnionym z WWE :|) Punk zamiast zapuszczać włosy, znowu się zgolił. Przynajmniej miałem takie wrażenie oglądając Raw. Dzięki za newsy ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ale ten Matt spryciula... Nie chcieli po dobroci to wziął ich podstępem. Dzień w którym Daniel Bryan wystąpi w waalce wieczoru na WM będzie ostatnim dniem mojego oglądania WWE, ale na szczęście wątpie żeby miał na to jakiekolwiek szanse z jego charyzmą. W sumie TNA mogłoby zorganizowac jakieś uroczyste zakończenie kariery Rhino a nie że tak po prostu zniknie, w końcu jest to zawodnik który się bardzo przysłużył wrestlingowi. No przyznam że jestem bardzo ciekawy co Mickie James jest w stanie pokazać w ultimate X, zobaczymy. To chyba nie swiadczy za dobrze o TNA jeśli ratingi im skaczą bo ściągają gwiazdke z jakiegoś tępawego reality show.

dop Pro: 41596_129627277060203_6009_q.jpg

DAMN... Matt nie podoba mnie się to co robi? Na co On liczy.? Strasznie się na nim zawiodłem.. I na jego zachowaniu nie spodziewałbym się.. Z Jimmem się zgodzę Taker taki już nie jest świeży nie jest już tym starym Phenomem.. :| Taa.. Daniela w ogóle nie widzę na razie wyżej niż z tym co ma.. W sumie nie jest źle choć wolę czarnego Punka.. Może blond = zmiana gimmnicku..? Choć wolałbym aby zapuścił.. Słit jak się zapuszcza włosy trzeba ścinać co jakiś czas, żeby dobrze odrosły. Cena jakby był kapitanem Raw monotonni stałoby się za dość.. A nie powiem Miz jako kapitan mnie cieszy ;d Pewnie się nie dziwicie ;d Good Luck Evan.. No Montel mocny mid i tam zostanie ma regularne występy i powinien się cieszyć :)

Bryan musi mimo wszystko jeszcze sporo popracowac, aby znaleśc się w Main Evencie na Wrestemanii. SCM mówi że z Kavalem jest gorzej. Ja myślę inaczej, wydaje mi się że jeśli chodzi o umiejętności ringowe to trudno wskazac lepszego, ale przy micu Kaval według mnie góruje.

A jesli juz o Punku mowa to ER(Extreme Rules) na którym stracił włosy

Punk stracił włosy na OTL (Over The Limit :P ).

Myślę że lepszym rozwiązaniem jest przewodniczenie Miza w teamie Raw. To powinno podnieśc jego reputację. To jestem ciekaw jak Batista poradzi sobie w świecie MMA. Napewno będę trzymac kciuki. A tak swoją drogą to ciekawe czy dojdzie do pojedynku The Animala i Lashleyem :thinking: .

Dzięki za newsy. :).

Nie chce już nic słyszeć o tym Hardym. Dobrze, że odszedł z WWE. Nigdy go nie lubiłem. No JR na racje. Undertaker szybciej się meczy i dlatego przegrywa rywalizację z Kanem. Myślę, że niedługo będzie koniec ery Undertakera. Daniel Bryan może wystąpić na WM, ale żeby od razu walka wieczoru? No nareszcie! Evan przeszedł operację! Lubie go i chcę, aby jak najszybciej pokazał fanom WWE AirBourne. Lipa by nyła, gdyby MVP opuścił WWE. Lubie go i nie chce, aby odchodził.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...