Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Matt Hardy i jego pomysł, Daniel Bryan theme, Y2J przyszłość

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: NXT osiągnęło średni rating 0.96, jednak jest to o niewiele słabszy wynik od średniego ratingu ECW za rok 2010, który wyniósł 0.99. Osoby, które chciałyby same przeanalizować ratingi tygodniówek WWE i TNA zapraszam na stronę http://gerweck.net/tv-ratings/2010-ratings/ (najlepiej użyć przeglądarki Firefox).

:arrow: Zawartość DVD WWE Legendary Moment, którą będzie można kupić w Wal-Mart:

*Steve Austin defeating Shawn Michaels for the WWF title at Wrestlemania XIV.

*DX Invading WCW.

*Chris Jericho's WWF debut, facing off with The Rock.

*Mankind presents "This is Your Life" for the Rock.

*Arnold Schwarzenegger on Smackdown.

*Steve Austin vs. The Rock at Wrestlemania XV.

*Steve Austin gives the McMahons and The Rock a beer bath.

*Steve Austin and Kurt Angle compete for Vince McMahon's affection in song.

*TLC 2 at Wrestlemania 17.

*Highlights of The Rock's mic work.

*Triple H returns from his quadriceps at Madison Square Garden on Raw.

*WWF's event several days after 9/11.

*John Cena's WWE debut against Kurt Angle on Smackdown.

*Chris Jericho becomes the Undisputed champion.

*Brock Lesnar superplexing Big Show, decimating the ring.

*Kane unmasking on Raw.

*John Cena wins the WWE championship at Wrestlemania 21, introduces the spinner belt.

*The Battle of the Billionaires; Vince McMahon shaved bald at Wrestlemania 23.

*Eddie Guerrero wins the WWE championship from Brock Lesnar at No Way Out 2004; Smackdown title celebration.

*Hulk Hogan vs. The Rock at Wrestlemania 18.

*The first-ever Money in the Bank match at Wrestlemania 21.

*DX antics.

*Rey Mysterio winning the 2006 Royal Rumble.

*John Cena's surprise return at the 2009 Royal Rumble.

*Steve Austin's WWE Hall of Fame induction.

*Shawn Michaels vs. The Undertaker at Wrestlemania XXV.

*Bret Hart's WWE return in January 2001.

*Shawn Michaels' WWE retirement ceremony on Raw.

*Tribute to the Troops

:arrow:two%20litas_39788.jpg

Matt Hardy wydał następujące oświadczenie na swojej oficjalnej stronie Twitter w ten weekend:

W następnych 6 miesiącach zamierzam ponownie wystartować z OMEGĄ oraz otworzyć szkołę wrestlingu OMEGA. Nie mogę się doczekać!

Jeff oraz Matt zaczynali swoją karierę jako wrestlerzy w OMEGA, potem prowadzili tą organizację. Udział w tym przedsięwzięciu wezmą również Hurricane Helms i Shannon Moore.

:arrow: Oto co powiedział Vince McMahon odnośnie WWE Fan Appreciation, które ma się odbyć pod koniec miesiąc w Hartford:

:arrow: Z główną siedzibą w Connecticut od 1983 roku WWE ma za sobą już długą historię i wiernych fanów w całym stanie, zwłaszcza w mieście Hartford. Chcemy podziękować naszym fanom za ich wsparcie i lojalność 30 października.

:arrow: Jeden z przedstawicieli PWInsider.com był na spotkaniu na ktorym Shawn Michaels rozdawał autografy. Podobno jeden z fanów krótko rozmawiał z HBK.

- Czy jest szansa na to , że znów powrócisz jako czynny wrestler ?

- Chyba nie, ale może powrócę w innej roli.

:arrow: Na ROH Final Battle 2010 w Nowym Jorku zapowiedziano walkę The Kings of Wrestling & Shane Hagadorn vs. Jay, Mark & Poppa Briscoe.

:arrow: Początkowo mówiło się, że Chris Jericho będzie gotowy do występu na WrestleManii 27. Jednak znów problemem jest trasa jego zespołu. Fozzy będzie wtedy koncertować w Malezji i Japonii. Mówi się także o jego trzeciej książce, która miałaby zawierać dyskusję n/t: niechciane angle, jego ulubiony 'mic worker' i John Cena..

:arrow: Daniel Bryan powiedział dla WWE Magazine'u, że musi używać Final Countdown jako swojego theme songu, ponieważ wg. niego jest to jedna z najgorszych piosenek. (to był żart)

:arrow: W dark matchu Hell in a Cell wystąpili - Kofi, Truth i Goldust, którzy pokonali McIntyre'a, Rhodesa i Zigglera. Walka zakończyła się akcją 'Cross Rhodes' wykonaną przez.. Goldusta na Codym.

:arrow:FirstLook-BraggingRights2010.jpg

Prawdopodobne spoilery Bragging Rights:

Walki, które mają się odbyć to..

Orton vs Sheamus vs Cena o pas WWE

Battle royal pomiędzy 7 osobami RAW, 7 osobami SmackDown i Nexusem

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...