Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najbardziej utalentowany z Hartów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chciałbym wam przedstawić ankietę ,która wydaje mi się być dobra.A więc zapraszam!

Rodzina Hartów.Oprócz tego,że jest liczna to,jak każdy wie jest jedną ( o ile nie pierwszą) z najbardziej związanych rodzin z wrestlingiem.Stu miał 12 dzieci.Po założeniu Stampede Wrestling kilku z nich zaczęło trenować właśnie ten sport.Każdy z nich osiągnął wiele w tym sporcie.Synowie Stu mieli także swoje dzieci,które również zajęły się wrestlingiem.Od wielu lat ta rodzina stara się rozwijać wrestling.Choć Owen ,British Bulldog Stu już nie żyją postanowiłem umieścić ich na liście,bo sobie na to zasłużyli w 100%.Aktualnie rodzina Hartów posiada pasy tag teamowe w WWE.Nie umieściłem tylko Tysona Kidda ,bo to tylko chłopak Natalyi,więc jeszcze nie rodzina.Jeżeli pominąłem ,któregoś członka rodziny to sorki.Chyba już każdy wie co ma zrobić.Wybierzcie tego członka rodziny,który waszym zdaniem najwięcej wniósł i osiągnął w wrestlingu.Uzasadnijcie dokładnie swój wybór.

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 191
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Owen Hart. Dlaczego? Bo Bret Hart w ringu najzwyczajniej ssie, Natlya, to nic wielkiego, British Bulldog jest gorszy od Owena, Neidhart jest OK, ale nigdy jakiś wybitny nie był. Stu Hart to inna generacja, której nawet nie biorę pod uwagę. Bardzo dobry jest tyson Kidd, ale on jeszcze jest nikim, a DH Smith jest gorszy od Kidda, więc tym bardziej odpada. Z tego wynika, że Owen Hart jest najlepszy z tej rodziny. Strasznie mi go brakuje w WWE...