Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Reaktywacja EWF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W tym temacie moge powiedziec ze od jakiegos miesiaca dobijam sie regularnie do Game'a o materialy zeby mi przekazal bo chce skonczyc gale.. ale zawsze mi jakos zapomina wyslac z nimi maila

Spoko, spoko. Nie chodzi o to żeby ktokolwiek z czegokolwiek się tłumaczył. Starzy wyjadacze e-fedów to rozumieją :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 58,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak jest, e - fedy, niczym Shao Lin, kształczą różne cnoty - w tym wypadku cierpliwość. A pośrednio nasz charakter. :lol:
Opublikowano
Dobra mam juz materialy od Game'a. Brakuje 3 walk, jedna ma napisać już Grim Reaper, więc zostały 2wie które miał napisać Rott.. staram się z nim skontaktowac.. ale jeśli nie wyjdzie to czy jest ktos chetny skrobnac chocby jedna walke ?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
napisz na pw jakie to walki , moge jedną napisać . nie gwarantuje , że będzie zajebista ale będzie .
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
No panowie jak tam pisanie walk :?: Może pomóc :?:

8363302634890420816486.jpg

Opublikowano
Do walk napisania zgłosili się mó, Grim i Vaclav.. do dziś otrzymałem z tego 1/3 jednej walki od Vaclava.. który jednak się wycofał z pisania z braku czasu :) Ja swoją już napisałem.. brakuje mi tylko waszego wkładu.. bo segmenty już tez sa wszystkie.

Opublikowano
To Po napisz mi jaką walkę bym mógł napisać a chętnie pomogę :)

Opublikowano
Mogę tylko napisać na swe usprawiedliwienie, ze przygotowywałem w ostatniej chwili pokaz swego systemu rpg (Al - Chymela) na konwent. Teraz jestem po konwencie i dokończę, co zacząłem.
Opublikowano
P0, ode mnie dostaniesz walkę najpóźniej jutro... sorki, ale na urlopie ciężko się do tego zmuszać ;-)
Opublikowano
Walkę napisałem i wysłałem Pmem do Przemko. Mam nadzieje, że gala ujrzy w krotce światło dzienne, a z następną pójdzie szybciej.
Opublikowano
Zgodnie z obietnicą, ja też już wysłałem walkę na priv P0.
Opublikowano

Radził bym lepiej nie przystawać na propozycje napadligowpl to takie dziecko neo 8-) Znam go z innego forum :D Co nie rzeźnik 8)

P.S PO to jak z tą walką :)

Opublikowano
Dzięki za przesłane walki.. już sam dopiszę walkę którą miał podesłać mó... Gala najpóźniej w Niedzielę !

Opublikowano
Gala najpóźniej w Niedzielę !

;-)

czekamy zatem

;-)