Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE fails

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=W0PfOnSgOYw

przed chwilą znalazłem ten filmik, mam nadzieje że go nie oglądaliście, brecha nie z tej ziemi =))=))

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 517
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie, no świetne =)) Z większości akcji można boki zrywać, ale niektóre wyglądały groźnie. Ten filmik pokazuje,że wrestling to nie taki łatwy sport.

ksgj.png

Opublikowano

"Temacik" czy coś w tym stylu zupełnie niepotrzebne. Ja mógłbym tutaj równie dobrze wrzucic wszystkie filmiki z serii "Botchamania" których jest dokładnie 145 i ciągle są powiedzmy że produkowane :waving: .

Opublikowano

haha, świetne, ale duzo akcji bylo niebezpiecznych

Opublikowano

Gleba jak :censored::D Ale niektóre naprawde drastyczne, a najbardziej ostatni :shock: Z pewnością to jest trudny sport, dlatego wymaga tyle lat nauki. Ta ostatnia to przestroga żebyście w domu nie próbowali :8

"Najlepiej jest, lepiej nie było, i lepiej nigdy nie będzie." PJC 4EVER!! PJC ROXX!!

http://2.bp.blogspot.com/_wxXUk4l2mnw/SYB3EZ3W2EI/AAAAAAAACjY/FYbo31jN1tg/S1600-R/PJC.jpg

Opublikowano

Zdarza się. Najlepsze są odbicia od lin i te gleby. Fajne upadają. Albo jak sobie kolano skrzywił, ał to musiało boleć. Nawet mistrzowie wrestlingu maja wpadki. Fajny filmik i =))

Opublikowano

ten filmik powinien raczej nosić nazwę "WWE Accidents" a nie fails. Więcej było momentów naprawdę niebezpiecznych niz tych śmiesznych. Poza tym:

"Temacik" czy coś w tym stylu zupełnie niepotrzebne. Ja mógłbym tutaj równie dobrze wrzucic wszystkie filmiki z serii "Botchamania" których jest dokładnie 145 i ciągle są powiedzmy że produkowane :waving: .

Zgadzam się z Tobą w 100 procentach.Już niebawem będzie 146 edycja. W Botchamanii to są dopiero jaja.

Wg mnie temat do zamknięcia. Dziękuję.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak dla mnie megaaaaaaaaaaaaaaaa... czasami nie mogłem patrzeć :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hahahaha.Dobry filmik.Profesjonaliści też miewają wypadki :) .Najlepsze to jak na kark upadają , ale bolesne :D .

Opublikowano

Już go dużo razy oglądałem ale się wypowiem.No widać że mistrzowie też mają wpadki i to bolesne.Ten filmik pokazuje też że wrestling to bardzo trudny sport i ostrzega żebyśmy nie robili tego w domu ani w szkole zostawcie to nam jak to mówią

zawodnicy.A najgorsza wpadka to ta ostatnia aż i mię zabolało współczuje temu gościowi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dobry filmik z niektórych naprawdę mocno wyłem ale jednak widać że to nie takie proste jak się wszystkim wydaje

PS. 30 POST BEJBE WCE NADCHODZE !!!

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

niezłe jest =)) ,chociaż było pare groźnych nie udanych akcji

ohmzuw.gif