Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SweetChinMusic vs Rejden Sygnature Match

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SweetChinMusic vs Rejden Sygnature Match

Temat pracy:New Day New Generation (praca ma przedstawiać młodego wrestlera)

Praca nr.1

eab0256e6c.jpg

Praca nr.2

jaylethals.jpg

Głosowanie potrwa 3 dni

Zwycięzca dostanie dwa punkty reputacji a przegrany musi nosić prace zwycięzcy w profilu przez 7 Dni
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 380
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Głos na pracę numer 2.. A dlaczego? W pierwszej pracy strasznie mało efektów prawie nic nie jest zrobione większość pracy to sam obrazek. Druga praca na którą postawiłem jest o niebo lepsza. Na początek praca ma ramkę i tu pierwszy plus o wiele lepszy napis pomysł ze strzałką mi się podoba dobre wtopienie,trochę za dużo świateł ale i tak jest ok.

Opublikowano

My vote... maybe Rejden.

Dobra głos na Rejdenowską pracę, co tu dużo mówić. Różnica w jakości prac jest ogromna. W Evanie prawie nic nie zrobione i jeszcze czarno-biała praca, nie cierpię takich. Balck Machismo może nie jest świetny ale lepszy niż Evan. Jedyne co tu widzę to tło kulejące, reszta jest spox. Roxx :lol

ahfo.png

luba_049.png

Opublikowano

praca numer 2 dlaczego?

Bo na niej dobrze widać Jaya bardzo skomponowanego z tłem a na drugiej twarz Evana jest niewyraźna i mniej efektów.Do tego praca nr1 jest czarno biała

ja wole kolorowe.

Opublikowano

Widać dużą różnicę w tych pracach. Oczywiście głos oddaję na drugą, gdyż jest ona zdecydowanie lepiej wykonana. W pierwszej jest ogółem mało rzeczy, trochę coś typu świetlików, a dodatkowo napis bardzo słaby. Druga praca, wygląda już o wiele lepiej. Dobre tło i w ogóle przyjemnie dla oczu. Jedyna rzecz to napis, który mógłby być lepszy.