Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

RazorNewz #194

RazorR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Na stronie WWE.com ciagle można przeczytac biografie Goldberga. Jednak nie oznacza to ze Goldberg ma wystepowac w najblizszym czasie w tej federacji.

Ostatni Smackdown emitowany w Kanadzie zostal troche pociety w stosunku do orginalnej gali. Wycieta zostala jedna scena z walki Charliee Haas i Rico vs. Basham Brothers. W nim Rico namawial Charliego do machania miednica stymulujac czyn seksualny z jednym z braci.

Na zapleczu mowi się ze Eddie Guerrero swietnie gra role mistrza i ze jest to aktualnie najlepszy zawodnik w WWE.

Możliwe ze niedlugo zobaczymy feud Charlie Haas/Rico. Puki co obaj panowie tworza tag team, w którym managerem jest Jackie. Jackie jednak w najblizszym czasie ma zakochac się w Charliem Haasie co doprowadzi do rozpadu Tag Teamu i walki ze soba miedzy panami. (jak w weneuelskiej telenoweli). Pomysl ten ma wypromowac w TV Charliego Haasa.

Dave Meltzer donosi ze w ostatnich tygodniach WWE kontaktowalo się ze Stingiem. Możliwe ze WWE chce skusic Stinga do wystepow w federacji przez osobe Lexa Lugera. Sting i Luger sa bardzo bliskimi przyjaciolmi, i jak WWE podpisze kontrakt z Lugerem (który prawdopodobnie chcialby wystepowac w WWE ze względu na duze problemu finansowe ? jest po rozwodzie i musi placic spore alimenty) to ten może sklonic Stinga do wystepow w federacji.

Rob Van Dam jest bardzo bliski podpisania nowego kontraktu z WWE. Aktualny wygasa w czerwcu tego roku i od jakiegos czasu RVD prowadzil rozmowy z federacja w sprawie jego przedluzenia.

WWE wini odejscie Austina z federacji jego prawnika, który podobno nie rozumie ze Austin wystepujacy w TV w duzej mierze przyczynia się do sprzedarzy gadzetow z jego podobizna.

Na odchodnym WWE obiecalo Austinowi ze nie zgnoja go w TV

Pierwotnie po Wrestlemanii XX Triple H miał odejsc na kilka miesiecy i zajac się kreceniem Blade`a 3. Jednak pod odejsciu Goldberga Lesnara i Austina WWE zdecydowalo ze odlozy krecenie filmu na pozniej. Tak wiec do SummerSlam Triple H będzie obecny w TV, a po tej gali zacznie krecic film. Do tego czasu WWE będzie staralo się znalesc godnych nastepstwa zawodnikow.

Teddy Hart zalozyl nowa federacje wrestlingu na poczatku tego tygodnia. Pierwsza gala ma odbyc się 26 czerwca tego roku i ma nazywac się H2 Pro-Wrestling. Podobno na tej gali maja wystapic: The Havana Pitbulls (Rocky Romero i Ricky Reyes), The Stampede Bulldogs (TJ Wilson i Harry Smith), Jillian Love, Los Maximos (Joel i Jose Maximo), Jack Evans, Teddy Hart.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wooooow...fajnie jakby Sting zrobił come back...co do Lugera....to już dziadek, no cóż niech będzie...w Wolfpac'u go lubiłem...

Wooooow...fajnie jakby Sting zrobił come back...co do Lugera....to już dziadek, no cóż niech będzie...w Wolfpac'u go lubiłem...

A Sting to młodzieniaszek wg Ciebie?

Sting ma 45 czy 46 lat wiec bedzie najstarszy po Flairze (jezeli by wrocil) dlatego tez jestem przeciw temu. prawdopodobnie jego forrma lezy, jest stary i zabieralby czas mlodszym

wogole moim zdaniem sprowadzanie starych gwiazd mija sie z celem WWE powinna promowac mlodych zawodnikow to oni sa przyszloscia fedracji a sprowadzanie starych gwiazd tylko po to by wykonali kolejna zalosna walke jest po prostu glupie

Może i jest głupie ale dla federacji korzystne bo taki Sting przyciągnie ludzi do hali czy przed ekran a dzięki temu stan konta WWE powiększy sie o pare zielonych.A ci co markują też sie bedą cieszyć bo niejeden byłby zadowolony oglądając walke Stinga z np. Undertakerem czy Shawn Michaelsem.

ja tam bym się cieszył ze Stinga w WWE, ale pomarzyć zawsze można...

Cieszyli by sie przez moment tak jak np z Takera na WM XX cieszyli sie przy wejsciu a kiedy zobaczyli jakie gowno prezentuje w ringu to dostal "U SUCK!!!"

Kwestia widzenia przez pryzmat swej mentalności,dla mnie oblicze wewnętrzne i zewnętrzne wrestlera, jakim się promuje jest ważniejsze od jego umiejętności technicznych, wrestling jest dla mojej (nie)skromnej osoby jak teatr, fabuła, intrygi i nieoczekiwane zwroty akcji, nade wszystko cenię sobie- i to jest wizytówka federacji wrestlingowej...

Zdarzyło się, że ktoś kiedyś napisał: (prafrazuje)W wrestlingu chodzi o to żeby udawać, że wierzy się w to że jest nie udawany, i takową czynność doradzam poplecznikom wrestlingowej techniki.

Ach... i był bym zapomniał bardziej zależy mi na powrocie Lexa niż Stinga...

ja jestem przeciwko za powrotem 40 paro letnich wresterow

Kogo obchodzi co sadzisz RazorR ? :) :) :)

A teraz nie zartujac, wiele bym oddal za to by zobaczyc w ringu jeszcze Bret Harta i Stinga. Zdaje sobie sprawe ze nie byli by to Ci dwaj wrestlerzy co pare lat temu (pod wzgledem sportowym - w koncu wiek robi swoje) ale jednak markowalem obu panom i sa na mojej liscie all time odpowiednio na miejscach 1 i 2. Moj nr 3 all time HBK wrocil po kilku latach i pokazuje kawal dobrej roboty w ringu i mam nadzieje ze dwaj wyzej wymienieni wrestlerzy tez jeszcze wejda na ring wrestlingowy...

tylko HBK nie ma 45 lat :>

A ja, jestem markiem Stinga, jego nr 1 fanem w Poland, napisze wiec - NIE ! Powody ?

1.Luger, to byla by tragedia.

2.Tak, ma swoje lata, swoje juz zrobil, setki dobrych walk, jest stary wiec to juz nie bylo by to samo.Na poczatku push, potem stopniowe gnojenie.

3.Nie chce patrzec jak WWE robi ze Stingiem to samo co z innymi gwiazdami WCW.

4.Nie chce patrzec jak WWE wsadza go w story-line z nekrofilia czy inne podobne gowno - co jest jaknajbardziej mozliwe.

5.WWE nie zasluguje na Stinga. :P

6.Sting rulz 4 lyfe ;P

Ja bym chciał zeby Sting sie pojawił choćby na jedną walke np.z Undertakerem. Niech zrobią walke która i tak bedzie słaba i niech sie zakończy remisem i to wszystko.Albo niech zawalczy ostatnią walke z Flairem i obaj panowie zakończą kariere bo i jeden i drugi zrobili już dużo dla wrestlingu i sądze że powinni zawiesić butki na kołku.

O tak.. Sting vs Flair z checia zobaczylbym jeszcze raz.. z sentymentu.. kazda ich walka z przeszlosci byla czyms specjalnym.. a i nawet ta ostatnia najgorsza nie byla ;) Az mi sie lezka w oku zakrecila gdy sie uscisneli na koniec :roll: :cry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Do całej gali odniosę się później  teraz skomentuje końcówkę, podobało mi się to, nie żadna celebracja, słodko pierdzące zakończenie a zdewastowanie Danielsona, smutna końcówka gdzie wszyscy byli przybić tym co zrobił Mox ale o to własnie chodzi, w końcu jest grupa która nie pierdzieli się w tańcu, oznacza to jedno Darby ruszy po pas i go zdobędzie kto wie czy nie będzie jakiegoś pojebanego spotu wykonaniu Darby'ego i Moxa. 
    • MattDevitto
      Panowie od kiedy to gwiazdki wujaszka mają jakikolwiek sens? Przecież to tylko odczucia osoby, która daje je jak mu się tam podoba. Jakby za tydzień dał 8 gwiazdek walce w niemainstreamowej fedce z Osaki to wcale bym się nie zdziwił Przez lata kręcił się w fotelu i coś tam jąkał jakie to TNA jest złe i fedka Dixie przez prawie 20 lat miała u niego jednego five stara - JEDNEGO! A jak coś tam lubi to sypie gwiazdkami jakby jutra nie było. Już od dawna patrzę na jego oceny tylko dla beki i polecam to robić każdemu Że nie wspomnę po raz 100 o tym, że taki kozak ringowy jak Kurt nie ma żadnego 5-stara na koncie, no ludzie kochani
    • KPWrestling
      Hans Schulte zdobywa kontrakt mistrzowski podczas gali KPW Godzina Zero 2024. https://www.instagram.com/hansschultepro/ Hans Schulte wygrywając walkę 7 Wspaniałych, zdobywa kontrakt mistrzowski, umożliwiający mu walkę o dowolny pas mistrzowski, w dowolnym momencie każdej gali.Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
      https://www.youtube.com/watch?v=5dXcgPC5gTQZobacz na YouTube
    • CzaQ
      W starej, sympatycznej komedii pt. "Zulus Rozrabiaka" główni bohaterowie na początku fiilmu 'kradną' pewien 'przedmiot' - o co chodzi?  
  • Dodaj nową pozycję...