Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paul Heyman, Jim Ross i Ernie Ladd byli obecni na zapleczu wtorkowego Smackdown. Na zapleczu był także zawodnik OVW - Carly Colon. Na Smackdown miał dark match.

Informatorzy za kulisami mowia ze Nidia jest coraz bardziej niezadowolona z roli jaka pelnila na Smackdown i jaka pelni obecnie na RAW. Podobno Nidia mowi ze gdyby wiedziala ze nie będzie dostawala zadnego pushu w WWE to nie poddawalaby się operacji powiekszenia biustu.

Podczas rozmowy Breta Harta z Vincem McMahonem 19 kwietnia po RAW w Calgary Bret zgodzil się na wykorzystanie przez WWE treningow Chrisa Benoit w domu Breta Harta. Zastrzezeniem jest tylko to, ze sam Bret nie może się w tym materiale pojawic. Spotkanie Breta z Vincem mialo bardzo przyjazny stosunek i dotyczylo glownie stworzenia DVD Harta. Bret zapytany czy chce powrocic do WWE i wziasc udzial w jakichs storyline`ach odmowil Vince`owi.

Co do powrotu Steve`a Austina do WWE zdania sa bardzo podzielone. Czesc mowi ze Stone Cold nie wroci zbyt szybko do federacji a czesc ze jego powrot może nastapic szybciej niż można się tego spodziewac. Ogolne odczucie jest jednak takie ze Stone Cold moglby powrocic na Wrestlemanie 21.

Tymczasem Stone Cold i Goldberg sa w trakcie rozmow z federacjami Japonskimi. Rozmowy oczywiście dotycza walki obu panow przeciwko sobie.

Na poczatku maja z WWE odchodzi Ultimo Dragon. Możliwe ze w tym roku zobaczymy go jako wrestlera w Japonii o ile zdecyduje ssięna powrot do czynnych zapasow.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ehhhh...ja jeszcze po Wrestlemanii XX nie ochłonąłem, a oni się już na "oczko" szykują...:)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Opublikowano
Ultimo Dragon wrestler z wielkim potencjałem zmarnowanym przez WWE ma dość tej federacji.I dobrze - niech wróci do Japonii i tam niech toczy świetne pojedynki.Za mniejszą kase ale przynajmniej bedzie walczył a nie siedział na dupie i nic nie robił.
Opublikowano
Ojojoj. troche szkoda ultimate dragona by był naprawde niezłym wrestlerem co potwierdził na ostatnije wrestlemani. To mogł byc wielki talent a tu bęc i go nie ma. Sz koda. Miejmmy nadizeje ze inni tak szybko nie odejda jak On.
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

Opublikowano
O czym ty mowisz ? To moglbyc wielki talent ? To JEST wielki talent od wielu lat. A na WMXX nic nie pokazal z prostej przyczyny - WWE nie dalo mu na to czasu.

4302049614329261d90190.jpg

Opublikowano

I nie BYL swietnym wrestlerem a nadal jest. Czlowieku.. WWE to nie jedyny fed na swiecie.. ludzie po odejsciu z WWE nie koncza kariery.. wiec jesli ktos mial talent w WWE, po odejsciu takze ma talent.

Heheh chyba mamy nowego marka ;P

Opublikowano
dopra dopra pomyliłem sie .qrwa pasuje ci??To jest był i będzie talent . A na WMXX jakby niec nie pokazał to by z Moorem odapdł po paru sekundach a jednak go wyeliminował. Mi sie osobiscie podobało jego postawa a jesli ty masz inne zdanie to twoje sprawe bo akurat mnie wali to co ty pisze i myslisz

Opublikowano
A na WMXX jakby niec nie pokazał to by z Moorem odapdł po paru sekundach a jednak go wyeliminował.

Prawdziwy mark :D Z krwi i kosci :D Kurwa stary zazdroszcze ci. Nic mu nie mowcie.. prosze was o to ;P Dajcie mu pomarkowac ;)

Opublikowano

Mały jest jeszcze młody i sie nauczy wszystkiego pomału :) .

A zresztą wydaje mi sie że jest nowy na tym forum bo chyba nie wie że Rabol lubi sie nabijać z marków :wink:

Opublikowano
thnx dejv jebie mnie to co mówi rabol. jestem tu nowy i mlody to fakt, ale jeszcze sie naucze i jakis tam"rabol" nie bedzie mi w tym przeszkadzał.Nara

Opublikowano
maly: be nice or I'll cut your balls and Rabol will kick your candy ass. Don't play tough guy. Got that ?
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg