Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SvR 10 - największy minus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki waszym zdaniem jest największy minus tej gry ?

Według mnie taki, że w walce Elimination Chamber nie można walczyć o pas .No i oczywiście to ,ze nie ma tej gry na PC .

A co według was jest największym minusem tej gry ?

10248323974c22fdae58aa9.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 582
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest odpowiedni temat do zamieszczania takich postów, nie ma sensu zakładać nowych tematów.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Opublikowano

Według mnie to , że niekiedy jest coś takiego , że zrzucisz gościa z siatki a on jeszcze po czasie wstanie . Czyli lekka nierealność tak jak w prawdziwym wrestlingu ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poziom trudności, nudne tryby gry. Jak dla mnie gra od lat nie robi postępu a się cofa. Po Here Comes The Pain tylko SvR 2008 było dość dobre. Muszą coś zmienić w 11-stce.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście największym minusem był nudny tryb kariery :t_down: . Myślę że poprawią to w 11 :) . Minusem było także tylko 6 osób w ringu. No i że nie można rozwalić stołu z drabiny.

Opublikowano
Według mnie to , że niekiedy jest coś takiego , że zrzucisz gościa z siatki a on jeszcze po czasie wstanie . Czyli lekka nierealność tak jak w prawdziwym wrestlingu ;]

Wrestling prawie zawsze nie jest realny, ale o to właśnie w wrestlingu chodzi, tak jak wspomniałeś :D Według mnie, jest wiele minusów w SvR 2010 lecz według mnie największym jest to, że nie można wejść na trybuny i tak prowadzić walkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra ma w cholerę minusów :D Ale jeżeli mam wybrać ten jeden to raczej nudna jak flaki z olejem kariera

Opublikowano

Gra ma dużo minusów ale chyba największy to taki że nie można walczyć na trybunach oraz nudny tryb kariery :P

Calik Rules
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Minusa gry są kamera gdy jest sie poza ringiem , nieciekawa kariera i brak większej liczby lokacji poza ringiem na których moglibyśmy walczyć

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najgorszym minusem tej gry jest !! Oto nasz zwycięzca TYB KARIERY!! :t_down::t_down::t_down:

Opublikowano

Zgodzę się że tryb kariery to duży minus a oprócz tego to jeszcze poziom trudności w tej grze

Opublikowano

Tryb kariery. Brak walki poza ringiem.

Opublikowano

Co? Brak walk poza ringiem? Przecież można wyjść po za ring, no nie :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

hmm ... moim zdaniem markowanie jeżeli ktoś wie o co mi chodzi np robie swoim CAWEM moonsaulta a oponent lezy daleko i albo CAW się przekręca albo ląduje tuż obok leżącego .

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593