Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostatnie RAW, Promo Rocka, Teddy Hart, ONS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Rating ostatniego RAW wyniósł 4.1, 6.3 share.

Największy cheer na gali:

HBK

Donald Trump

Jeff Hardy

Flair

Hacksaw (podczas Heat)

Największy heat:

Judas (jobber na Heat)

Kenny (podczas Heat)

Vince

Melina

Edge

* Na następne RAW zostały zapowiedziane dwa ciekawe pojedynki: HBK vs JBL oraz Cena vs Benoi...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/index.php?strona=viewnews&id=1152
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobrze że JBL walczy z HBK, bo teraz walka JBL vs. Cena byłaby jeszcze gorsza niż na WM 21. JBL: "Compare me to John Goodman, and I'm in shape": ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
  • Autor
Spine.. czy gorsza to nie wiem.. Bo JBL vs Cena z WM21 main eventem najwazniejszej gali roku nie mozna nazwac.. O ile sie nie myle pojedynek trwal kilka minut, wiec moze nie lepsza, ale dluzsza z pewnoscia by byla.. :/
Opublikowano

No i można je ściągnąć, przerobić na avi lub mpg, a tym samym zrealizować request Spinebustera ;).

Spinebuster, jeżeli to czytasz i wciąż nie wiesz jak to zrobić (bo ja dowiedziałem sie stosunkowo niedawno ;)), to wpisz w Google hasło w stylu "jak ściągać filmiki z you tube", a coś na pewno znajdziesz ;). Chyba, że chcesz high quality, ale takie rzeczy to nie na You Tube ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Jest taki program VideoGet.. Przed formatem miałem.. ale teraz link już nie działa :(

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano
SixKiller, dzięki za info, wiedziałem wcześniej o ściąganiu filmików z YT, myślałem po prostu że tego tam nie będzie (często jest tak że jakieś filmiki związane z WWE są usuwane "na wyraźną prośbę właściciela praw autorskich", czyli WWE własnie;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano
Luk, wybacz, że nie zauważyłem Twojego wkładu :P. Pewnie dlatego, że nikt go nie przykleił (sam to zrobię) ;). W ramach rekompensaty wezmę dla Ciebie buzi od Ashley ;P.

1005187806541accfacb3d6.jpg