Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS! SPIKE TV W POLSCE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Spike_logo_duze.jpg

Jesienią br. MTV Networks Polska uruchomi kanał akcji Spike i komediowy Comedy Central Extra, a w kwietniu w VH 1 pojawi się pasmo Comedy Central Family.

- W kanale Spike znajdzie się wszystko co związane jest z akcją – mówi Monika Chojnacka-Maścianica, dyrektor programowa MTV Networks Polska. Około połowę jego ramówki stanowić będą produkcje fabularne (głównie seriale akcji i sensacyjne , w tym znane widzom w Polsce produkcje „CSI: Kryminalne Zagadki Las Vegas” czy „24 godziny” oraz seriale komediowe) , a resztę ramówki wypełnią produkcje popularno-naukowe, reality-shows oraz programy sportowe. Stacja kierowana będzie głównie do mężczyzn w wieku 16-49 lat. Od początku nadawana będzie w formacie 16:9. – Polska to pierwszy kraj poza USA, gdzie pojawi się Spike – podkreśla Chojnacka-Maścianica

Mogę mieć tylko nadzieję że dostaniemy Spike`a razem z jego całą zawartością a w szczególności z lecącym bez poślizgu impekcie!

Zródło : http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dw ... any-w-vh-1

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

2

• Yao

1

• Modzio1674325957

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wątpię żeby puszczali TNA.Kanał będzie miał tą samą nazwę ale inną ramówkę, a więc niema się spodziewać czegoś wielkiego.

Spike Tv, w tym momencie nadaje tylko w stanach. Więc wątpię by robili zupełnie inne kanały i programy na potrzeby polski. Oprócz TNA można się spodziewać TUF'a, to tak dla fanów MMA.

Jeżeli coś się sprzedaje w stanach ( mówie o programach ) to czemu by nie mieli puszczać tego w Polsce ?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Spike Tv, w tym momencie nadaje tylko w stanach. Więc wątpię by robili zupełnie inne kanały i programy na potrzeby polski. Oprócz TNA można się spodziewać TUF'a, to tak dla fanów MMA.

Jeżeli coś się sprzedaje w stanach ( mówie o programach ) to czemu by nie mieli puszczać tego w Polsce ?

Ta tylko że weźmy np Comedy Central który tak samo jak Spike podlega pod MTV Networks, i mamy podobną ramówkę ale z wielki opóźnieniem i wydaje mi się że tu będzie podobnie, może będzie lecieć TNA ale z opóźnieniem, a o live to niema co marzyć.Mam nadzieje tylko że te opóźnienie będzie 2 tygodniowe a nie miesięczne :D .Ale zobaczymy jak to będzie, dla mnie będzie dobrze o ile wogóle TNA będzie.

#SmartFanZone

Bardzo fajnie że Spike TV będzie w Polsce.Z kolei nie wiadomo czy będzie TNA,ale raczej nie bo to całkiem inna ramówka.Chociaż ciche nadzieje można mieć....

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...