Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SvR2010 - Create Story

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu mam mały problemik. Chodzi o to, że chciałem sobie zrobić dłuuuuugą przygodę swoim zawodnikiem, no i nic, wszystko fajnie, aż do RR. Ułożyłem sobie zajebistą fabułe swojej historyjki a tutaj? Mój zawodnik po prostu znika. Nie moge go "wrzucić" do żadnej scenki czy tym bardziej do walki, po prostu go nie ma. Mam SvR2010 już od dłuższego czasu ale jakoś teraz mnie naszło na swój wlasny story line. Wracając do tematu - gdzieś na necie kiedyś wyczytałem, że swojego zawodnika można użyć w przygodzie ograniczoną ilość razy...czy to prawda? Czy po iluśtam walkach/scenach on znika z przygody? Nie da sie go jakoś odzyskać? Prosze o odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 290
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

musisz go usunąć z jakiejś poprzedniej scenki lub walki , po prostu jak zrobisz gale to usuwaj poprzednią bo jest niepotrzebna.Myśle że pomogłem :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Opublikowano
  • Autor

Kurcze...no szkoda, że nie ma innego wyjścia. Chciałem zrobić naprawde dluuugi story line, żeby móc pograć dobre kilka godzin...no ale trudno, dzięki SCM :)

Opublikowano

Możesz tworzyć historie cały czas ale po prostu możesz usunąć np.swoja pierwszą gale bo jest zbędna.Potem robić następną galę to usuń tą co drugą robiłeś i tak cały czas ;)

Rated-R Superstar !

Opublikowano
  • Autor

Żeby nie tworzyć nowego tematu napisze posta tutaj ;) jako, że ostatnie kilka dni miałem całkowicie z głowy (nauka, treningi, treningi, treningi, nauka...) nie miałem czasu usiąść do SvR10 a na wieczór już nie mam ochoty więc mam do was pytanko. Czy w Create story można stworzyć The Dirt Sheet Show? Wiecie, to co było w Road to Wrestlemania bodajże Ceny i Triple H. Miz i Morrison siedzą sobie na krzesłach i opowiadają...coś tam :thinking: każdy kto chce napisać "arena Dirt Sheet jest do odblokowania" niech sobie daruje. Chodzi mi o możliwość stworzenia tego show w Create Story, a nie o samą arene. Prosze o odpowiedzi :)

Zapodam link, żeby każdy wiedział o co chodzi -

Opublikowano

Nie wiem ale powinno się dać . Spróbuj . Poszperaj tam trochę powinna być tam arena Dirt sheet potem po prostu dajesz Miza i Morrisona piszesz tekst i powinno być ale nie jestem pewny ;)

Rated-R Superstar !

Opublikowano
  • Autor

Cholera nie pamiętam dokładnie czy była tam animacja jak oni siedzą na tych pieprzonych krzesłach i rozmawiają...w ogóle mało jest animacji zwykłej rozmowy etc. No nic, jutro sprawdze i zdam raport :D