Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Road to Wrestlemania - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem dziś przejść ostatnią drogę, która mi została, tj. droga stworzonej gwiazdy. Niby wszystko w porządku, gram sobie aż do Royal Rumble, a tu niespodzianka. Tuż po RR na RAW mam mieć walke Handicap i co widze? Zamiast mojego stworzonego mistrzunia widze jakiegoś pryka w żółtym wdzianku i w okularkach...czy to jest normalne? Czy wszyscy mieli takie coś podczas przechodzenia tego etaptu drogi do Wrestlemanii? Prosze o odpowiedzi bo nie wiem czy to jakiś błąd czy tak po prostu ma być...

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 254
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomeq ja miałem tak samo.Stworzyłem wrestlera o postórze Kofiego a na RR zmienił mi sie nagle w grubasa takiego jak ty opisałeś.

To niejest błąd gry,tak poprostu zrobili twórcy.

Opublikowano
  • Autor

Aha, w porządku, rozumiem. Czyli będę musiał walczyć tym przydupasem do końca RtW czy tylko przez najbliższe kilka gal?

Opublikowano

Niewiem chyba bedziesz musiał sobie go przebrać inaczej albo przez kilka gal bo ja po tym jak mi tak sie przebrał usunąłem savea i przestalem grać stworzonym graczem w Road to Wrestlemania

Opublikowano

Tym przydupasem będziesz musiał walczyć cały czas do aż do WM. Nie da się tego zmienić. Bodajże ostatnią walkę będziesz walczył swoim kolesiem, ale pewny nie jestem bo grałem w to 2 miesiące temu i nie pamiętam.

DEAD MAN WALKING
Opublikowano
  • Autor

Rozumiem. No nic, trudno. Manio o to chodzi, że nie da sie go przerobić, można mu zmienić tylko ubranie, ale twarz itp pozostają takie same. Dziękuje za odpowiedzi, wątek chyba można zamknąć :)

Opublikowano

Też tak miałem nawet nie wiem dlaczego :t_down:

Opublikowano
  • Autor

Korzystając z tego, że wątek jeszcze jest otwarty, chce powiedzieć, że postać przed No Way Out wróciła do normy i już do Wrestlemanii była w porządku, bez żadnych zmian. Tak czy siak dziwne jest to, że postać sie zmienia bez naszej wiedzy...

Opublikowano

bo tu chodzi o to że Santino i Vince coś przeciwko Tobie knują i zmieniają Ci strój ja miałem tak że był filmik gdy Santino podmienia mi strój..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg