Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHW(Thuresday) 03.03.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam na pierwszej tygodniówce WHW.

Komentują jak zawsze profesor zapasów Andrzej Supron i Paweł boryss Borkowski.

PB: Po pierwszej gali ppv WHW Elimination Chamber Mamy już wszystkich mistrzów.

AS: Ale na razie na ring wychodzi nie znana nam postać jest to GM WHW czyli Maciej Frączyk.

MF: Witam fanów wrestlingu!!!!! Mam nadzieje ,że będę wywiązywał się ze stanowiska GM. Wiem że nie będzie to łatwe dlatego przedstawiam wam mojego przyjaciela i pomocnika Sebastiana Weinerta !!!(użytkownik SOS)

SW: Witam wszystkich od zawsze marzyłem żeby być w centrum i zadowalać was mam nadzieję że nie zawiedziecie się na nas .

Maciek i Sebastian udają się w stronę kulis.

Natomiast na ring wychodzi Triple H i ma nam coś do powiedzenia .

HHH: Jestem tu tylko z jednego powodu ….. Shawn pokaż się musze powiedzieć ci coś bardzo ważnego.

Shaw pokazuje się i wolnym krokiem zmierza w stronę ringu , bierze mikrofon.

HBK: Zanim coś powiesz chciałem cie przep…

HHH: Co ty mogole sobie wyobrażasz ???!!!!! Nie wiem co ci odbiło , miałeś być moim przyjacielem na dobre i na złe . Ale nie ty wolałeś pas , zawsze kpiłeś z Ortona i jego podstępnych czynów. A ty robisz dokładnie to samo , powiem więcej jesteś jeszcze gorszy .

Wiesz co naprawdę mam gdzieś przyjaciela , który wbija ci nóż w plecy .

HBK: Przepraszam .

HHH: Co???!!!!!

HBK : P-r-z-e-p-r-a-s-z-a-m!!!!!

HHH: Heh , kpisz sobie przepraszam nie wystarczy , miałeś być moim przyjacielem na dobre i na złe . Przypomnij sobie czasy w których byliśmy nie do zatrzymania . Wiesz dlaczego nikt nie mógł nas zatrzymać????????????? Dlatego , bo choćby nie wiem co się stało zawsze przyjaźń była na pierwszym miejscu , ale ty wolałeś to zepsuć. Wiesz co od dzisiaj DX nie istnieje a ty nie jesteś już moim przyjacielem nie chce cię znać .

Po tych słowach Triple H atakuje swojego byłego przyjaciela , ale na szczęście ochrona wkracza i rozdziela ich w porę .

Na titantronie pojawia się Maciej Frączyk .

MF: Jeśli tak bardzo się kochacie za tydzień stoczycie walkę , nei między sobą lecz jako DX , stawką będą pasy tag teamowe.

Shawn Michel zgodził się bez żadnego problemu.

Triple H na początku nie był chętny , ale po pewnym czasie uśmiechnąl się i powiedział OK.

Backstage : Evan Bourne pokazuje swój pas Christianowi i mówi że jest bardzo zadowolony .

Ted Dibiase widzi to , podchodzi to Evana i popycha go .

Evan: Co jest jakiś problem !!!

Ted: Stary , weź naprawdę zluzuj , nie ma czym się chwalić to najgorszy pas naszej federacji .

A jak chcesz to w każdej chwili mogę ci go odebrać.

Evan : Dobrze jak jesteś taki cwany wyzywam cię dziś będzie to walka o pas.

Ted : Nie sądziłem , że jesteś aż tak głupi , ale jeśli chcesz tak szybko pozbyć się pasa , zgoda.

Match 1

Undertaker vs Edge

Obrazek

Końcówka : Undertaker przeważa . Wykonuje upercut , wynosi Edga , wykonuje Snake eyes. Odbija się od lin i big Boot , Edge pada na ring , a Undertaker wykonuje leg drop . Pinuje 1….2….kick out. Undertaker podnosi Edga i wbija w narożnik , po czym wykonuje szarżę . Niestety nadziewa się na big boota od Edga , teraz to Edge wykonuje szarże , ale Undertaker wykonuje clothesline. Deadman idzie za ciosem podnosi Edga , wykręca mu rękę wchodzi na narożnik . Spokojnie wędruje po linach i uderza Edga w wykręconą rękę . Podnosi go ale ten odpycha go , odbija się od lin. Undertaker jednak łapię go za krtań i wykonuje chokeslam !!!!

Ale co się dzieje Batista wchodzi na ring z krzesełkiem i zaczyna okładać Undertakera !!!!!!

Walka kończy się oczywiście dyskwalifikacją , a Edge wygrywa .

Po 5 uderzeniach krzesełkiem Dave kładzie je na ringu ,łapie Undertakera i wykonuje spinebuster na krzesełko !!!!!

Backstage : John Morion wchodzi do gabinetu Macieja Frączyka i widzi jak ten obmacuje się z Meliną. Melina speszona szybko wybiega z biura.

MF: Nic nie widziałeś rozumiesz !!!!!!

Podchodzi do Johna i zaczyna go szarpać.

MF: Nic nie widziałeś rozumiesz , jak piśniesz komuś słówko zniszczę cię najpierw zafunduję ci łomot , a potem wyrzucę z federacji.

John: Spokojnie nie tak nerwowo . Mam pewien pomysł nie pisnę słowa , ale musisz ustalić mi mecz z Mizem . Mam z nim na pieńku od dłuższego czasu ma być to hardcore match . Zgadzasz się?????? Nie masz innego wyjścia . A i zapomniałem poproszę jeszcze miejsce na Money In the bank

MF: Dobrze za tydzień masz walkę , a teraz idź i nie chwal się tym co tutaj widziałeś .

PB: No no no robi się naprawdę gorąco . Nie dziwie się Maciejowi , nikt nie pogardził by taką ślicznością jak Melina .

AS : Ach te kobiety. No ale jak by nie było dzięki tej sytuacji za tydzień mamy bardzo ciekawy match.

PB: Tak , ale dość gadania na ringu są już zawodnicy zaczynamy walkę.

Match 2

Qualificaton match on Money In the bank

John Cena vs R Truth

Końcówka: R Truth cały czas atakował, zadał pare kicków i uderzeń . Wbił Cene do narożnika i wykonał clothesline. Znowu irish weep , jednak zkontrowany . R Truth robi przeskok nad Ceną. Noi jeszcze coś dla fanów , pół salto do tyłu , Cena robi szarżę, ale Truth robi unik szpagatem i trafie Johna calf kickiem. Truth wchodzi na 3 linę , czeka na Johna i wykonuje diving drop kick. Truth jest na fali , gdy Cena wstaje , ten odbija się od lin i wykonuje truth misille. Wstaje widać , że jest na fali krzyczy jego typowe ,, Wats Up!” . Cena powoli wstaje , a Truth chce to wykorzystać. Odbija się od lin i wykonuje scissors kick , ale nie Cena w porę się odsuwa. Mało brakowało . Teraz w końci Cena przejął inicjatywę. Odbicie od lin i shoulder tackle , odbicie i jeszcze jedno shoulder tackle . truth wstaje i uderza na ślepo , Cena robi unik i wykonuje spin out. Noi coś dla fanów , czyli u can see me 5 knuckle schufle dla R Trutha. Teraz Cena czeka na przeciwnika aż ten wstanie . John wynosi przeciwnika pod atitude adjusment , ale Truth wyplątuje się , odbija od lin , ale Cena podcina go i zakłada stf !! R Truth odklepuje , a Cena jest w walce Money In the bank na Wrestle Mani 26 !!

PB: A jednak Cena wygrywa , wszystko stało się tak nagle , bezcenny Jasiu znowu jest na fali.

AS: Tak , tylko nadal nie podoba mi się styl walki Ceny. Najpierw zawsze inkasuje bardzo dużo ciosów i dopiero potem się budzi i wygrywa walkę.

Match 3

Qualification match on Money In the bank

Sheamus vs C M Punk

Końcówka: Sheamus cały czas przeważa. Wbija Punka w narożnik i wykonuje szarże . Znowu wykonuje Iris weep w narożnik , ale Punk kontruje. Punk wbija Sheamusa w narożnik , biegnie i wykonuje pepsi plunie . Chce wykonać running buldoga , ale Sheamus kontruje . Celtycki wojownik odpycha Punka po czym łapie go i wykonuje side slam backbreaker ! Wchodzi na 3 line i czeka na Punka , ale ten wstaje i gdy Sheamus leci wystawia noge i nokautuje Szkota! Punk pinuje 1…2…. Nie to nie wystarczy. Punk nie wierzyw to co się stało . W końcu wstaje , podnosi Sheamusa i wynosi pod gts. Sheamus jednak wyrywa się odpycha Punka , rozbiega się i wykonuje bicykle kick. Nie !!! Nie trafia , punk w ostatnim momencie się uchyla , wynosi Sheamus pod gts i jest Sheamus idzie spać !!!! Pin jest tylko formalnością 1…2….3!!!!

Obrazek

PB:Punk po raz trzeci z rzędu może wygrać walizkę na money In the bank .

Powiem ,że jestem zaskoczony myślałem ze Sheamus wygra.

AS: Masz rację , ale to jest właśnie piękno wrestlingu , nieprzewidziane jest , każdy może pokonać każdego .

Backstage : Randy Orton spotyka Dibiasiego i mówi :

Jestem z ciebie dumny , naprawdę jesteś na dobrej drodze , pokonasz dzisiaj tego całego ….. Jak on w ogóle się nazywa Evan Scourne ????? Mniejsza to nie ważne musisz go pokonać życzę ci powodzenia .

Match 4

Dibiase vs Bourne on WHW intercontinenta ltitle

Końcówka: Walka była wyrównana . Koło ringu był Cody Rhodes , który może zmienić przebieg tego meczu. Ted powoli zaczynał mieć spore problemy . Na szczęście gdy Evan odbił się od lin . Ted sprytnie wyrzucił go poza ring i zacząl zagadywać sędziego . W tym czasie Cody Rhodes bardzo mocno rzucił Evanem o metalowy narożnik . Potem jak by nigdy nic wrzucił go z powrotem na ring. Dibiase zaczął przeważać. Odbił się od lin i wykonał knee drop pinuje 1….2…. nie Evan wybija się. Ted podnosi go i chce wykonać dream street , ale Bourne podskakuje i kontruje tą akcję w headscissors takedown!! Ted wstaje i wykonuje szarże , ale Evan robi unik i jest facelock leg drop buldog. Za tym błyskawicznie idzie standing moonsault. Evan jest na fali wchodzi na 3 linę , ale Rhodes zrzuca go z niej . Oczywiście sędzia przerywa walkę , następuję dyskwalifikacja . Chłopcy z legacy nie za bardzo się tym przejmują. Cody wykonuje cross rhodes !!!! A jak by tego było mało Ted Dibiase dorzuca dream street .

AS: Ale to jest naprawdę niepotrzebne , Ted mógł to pokazać w walcę . Niestety narawdę umiejętności duże , ale za grosz rozumu , nie wiem co oni chcą udowodnić . Nie po walce te sprawy i szacunek rywali zyskuje się w ringu podczas czystej walki , ale nei tak.

PB: No cóż taki mają styl życia chłopaki z legacy nic na to nie poradzimy.

Niestety to już koniec naszego czasu antenowego. Do następnego razu żegnają się profesor zapasów Andrzej Supron i Paweł boryss Borkowski.

Dajcie jakieś komentarze i podpowiedzi dalsze .

Naprawdę bardzo by mi to pomogło staram się wyciągać wnioski i byc coraz lepszym.

Dlatego jeszcze raz bardzo prosze o komentarze i podpowiedzi , z góry dzięki ;)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RaNdY 0rT0N

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie