Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Ruble mini game, wywiady, Undertaker, CD New Day......

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam!! Mam nadzieje, że newsy są bardziej treściwe i wam się spodobają:

:arrow:Pod tym adresem http://www.wwe.com/play/games/13322806/ możecie sobie zagrać w grę Royal Rumble I’m The One. Jest tam kilka postaci i kilka dokończeń zdania I’m The One. Np. I’m the one who stayed in the Royal Ruble longest, 1:02:12, czyli Jestem jedynym, który został w Royal Rumble najdłużej, 1 godzine 2 minuty 12 sekund

:arow:Na następnym Raw będziemy mogli zobaczyć Breta Harta, show odbędzie się w Nashville, Tennessee

15zfosi.jpg

:arrow:Main Eventem dzisiejszego odcinku ECW na SyFy będzie walka Tag teamowa, Kane i Christian zmierzą się z Ezekielem Jacksonem i Williamem Regalem

2537493625_65ee6c64c0.jpg

:arrow:Wystąpiły małe problemy podczas podpisywania autografów przez Reya Mysterio w Kmarcie w Chicago, Mr.619 przyjechał trochę później, przez co część fanów nie dostała autografów(dostawałeś autograf kiedy kupiłeś powyżej 35$) i żądają zwrotu pieniędzy za kupione rzeczy

:arrow:World Heavyweight Champion The UnderTaker nie był obecny na ostatnim vencie WWE w Cleveland, Ohio z powodu śmierci w jego rodzinie, na jego miejsce wstawiono Triple H, który w Main Evencie zmierzył się z Chrisem Jericho

:arrow:Jim Ross jest nie obecny na SmackDown, ale na blogu to sobie popisać lubi(pisał to wczoraj):

„Jestem podekscytowany i muszę obejrzeć dzisiejsze Raw w Columbus, to ostatnie Raw przed tą niedzielą czyli Royal Rumble. Jako fan jestem nie mogę się doczekać ostatniego spotkania McMahon/Hitman(chyba też przed RR :D), jak DX poradzi sobie czy będą trzymać się mocno…..”

the_rock_300.jpg

:arrow:The Rock udzielił wywiadu dotyczący jego powrotu WWE, oto najciekawsze momenty wywiadu:

O powrocie do WWE:

„Bardzo chętnie pełnił bym role Guest Hosta….Teraz kręce inny film, ale po tym jestem zainteresowany, właściwie rozmawialiśmy już z Vincem i chcemy zrobic coś specjalnego, coś unikatowego…”

O walce z Johnem Ceną:

„Nigdy jakoś specjalnie nie chciałem walczyć z Ceną. Ci goście którzy byli wrestlerami w moim czasie-od Goldberga do Hogana, Austina-To są goście z którymi naprawdę chciałem walczyć…..”

AJ_Styles_Smaller.JPG

:arrow:Za to gwiazda TNA AJ Styles, udzielił wywiadu dla Angielskiej gazety The Sun, tu też najciekawsze rzeczy:

Krótko o przejściu do WWE

„Wszystkie okropne historie które słyszałem o WWE, nie ma powodu żebym chciał tam przejść”

O pracy z Wolfem:

„Desmond i ja pracujemy razem by zrobić tą federacje lepszą, dla każdego. Bo tu nie chodzi o mnie. Tu chodzi o nas w TNA”

:arrow:Ken Anderson zadebiutuje w evencie TNA 4 Lutego w Kansas

:arrow:Diva WWE Mickie James założyła sobie oficjalną strone, możecie ją obejrzeć pod adresem http://www.mickiejames.com

:arrow:Shawn Michaels natomiast był obecny na nagraniu programu Kiss-FM w San Antonio, Texsas, mówił o sowim nowym DVD. HBK powiedział także, iż prawdopodobnie Dx rozpadnie się po PPV Royal Rumble, dzięki temu HHH i on będą mogli skupić się na sowich match na Wrestlemanii

:arrow:Oto okładka płyty CD WWE New Day:

2rrl4ir.jpg

:arrow:A tutaj niespodzianka dla fanów R-trutha i Johna Ceny, Ci panowie pracują razem nad nową płytą!! Niestety na razie nic więcej mi ni wiadomo

superstars.png

:arrow:Jak napisał Boogey rating WWE SuperStars na WGN America wyniósł 1.1, dla waszej informacji jest to największy rating show odkiedy zadebiutowało, 16 kwietnia 2009 roku

:arrow:Rey Mysterio, jest na okładce WWE Magazynu z lutego 2010, jego postać ma skrzydła

:arrow:Katie Lea Burchill została oficjalnie przeniesiona na RAW, lecz jej brat Paul nie ma jeszcze swojej miejscówki

nasty_boys.jpg

:arrow:The Nasty Boys zadebiutowali na TNA Impact. Wygrali oni match z Erickiem Youngiem i Kevinem Nashem. Mineło 13 lat od ich ostatniej walki Tag teamowej w TV. Było to 9 Grudnia 1996 roku na WCW Monday Night Raw

Smackdown_logo.jpg

:arrow:Na piątkowym SmackDown zobaczymy dwa title matche, pierwszy to Drew McIntyre vs. John Morrison jak się pewnie domyślacie o pas Interkontynentalny i D-generation X vs. Cm Punk i Luke Gallows o pasy Inifiled Tag Team

cheech_narrowweb__300x532,0.jpg

:arrow:Ci panowie, czyli Cheech Marin i Tommy Chong będą Guest Hostami na RAW 1 marca

:arrow:The Miz udzielił wywiadu dla gazety z Missouri, oto co powiedział o swojej postaci:

„Zawsze lubiłem tych którzy dużo gadali, nawet kiedy byłem dzieckiem. Ludzie jak The Rock, Stone Cold Steve Austin, wszystko co o nich pamiętasz to nie ich walki. Pamiętasz ‘Can you smell what the Rock is cookin’?’ i inne takie zwroty, ja zawszę lubiłem takie charaktery”

Dzisiaj tyle, za wszystkie błędy przepraszam!!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

2

• SweetChinMusic

1

• NoNick911

1

• pezus

1

Top użytkownicy w tym temacie

po pierwsze to odpowiedz w temacie= trzy zdania.Newsy nawet spoko ,nie dziwie się Rockowi że nie chce walki z Ceną bo wie że to wielkie wielkie i jeszcze raz wielkie Drewno.Jak by AJ przeszedł do WWE to bym nie oglądał TNA.Co do SD to licze na wygraną Gallowsa i Punka no i rozpad DX.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Wszystko fajnie, ale zauważyłem, że na innym forum skopiowali waszego newsa spamportal.php?news=0#n0 (proszę nie usuwać linka póki jakiś admin się z nim nie zapozna) I masz piwo "siostro" :D

W tej grze mi pisze, że wygrałem Royal Rumble 2009 DVD i 45$. Czy to prawda??

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Jak dobrze wiem to tam pisze, że jak kupisz na wweshop.com powyżej 45$ i wpiszesz ten kod to dostaniesz darmowe dvd royal ruble 2009

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...