Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Ruble mini game, wywiady, Undertaker, CD New Day......

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam!! Mam nadzieje, że newsy są bardziej treściwe i wam się spodobają:

:arrow:Pod tym adresem http://www.wwe.com/play/games/13322806/ możecie sobie zagrać w grę Royal Rumble I’m The One. Jest tam kilka postaci i kilka dokończeń zdania I’m The One. Np. I’m the one who stayed in the Royal Ruble longest, 1:02:12, czyli Jestem jedynym, który został w Royal Rumble najdłużej, 1 godzine 2 minuty 12 sekund

:arow:Na następnym Raw będziemy mogli zobaczyć Breta Harta, show odbędzie się w Nashville, Tennessee

15zfosi.jpg

:arrow:Main Eventem dzisiejszego odcinku ECW na SyFy będzie walka Tag teamowa, Kane i Christian zmierzą się z Ezekielem Jacksonem i Williamem Regalem

2537493625_65ee6c64c0.jpg

:arrow:Wystąpiły małe problemy podczas podpisywania autografów przez Reya Mysterio w Kmarcie w Chicago, Mr.619 przyjechał trochę później, przez co część fanów nie dostała autografów(dostawałeś autograf kiedy kupiłeś powyżej 35$) i żądają zwrotu pieniędzy za kupione rzeczy

:arrow:World Heavyweight Champion The UnderTaker nie był obecny na ostatnim vencie WWE w Cleveland, Ohio z powodu śmierci w jego rodzinie, na jego miejsce wstawiono Triple H, który w Main Evencie zmierzył się z Chrisem Jericho

:arrow:Jim Ross jest nie obecny na SmackDown, ale na blogu to sobie popisać lubi(pisał to wczoraj):

„Jestem podekscytowany i muszę obejrzeć dzisiejsze Raw w Columbus, to ostatnie Raw przed tą niedzielą czyli Royal Rumble. Jako fan jestem nie mogę się doczekać ostatniego spotkania McMahon/Hitman(chyba też przed RR :D), jak DX poradzi sobie czy będą trzymać się mocno…..”

the_rock_300.jpg

:arrow:The Rock udzielił wywiadu dotyczący jego powrotu WWE, oto najciekawsze momenty wywiadu:

O powrocie do WWE:

„Bardzo chętnie pełnił bym role Guest Hosta….Teraz kręce inny film, ale po tym jestem zainteresowany, właściwie rozmawialiśmy już z Vincem i chcemy zrobic coś specjalnego, coś unikatowego…”

O walce z Johnem Ceną:

„Nigdy jakoś specjalnie nie chciałem walczyć z Ceną. Ci goście którzy byli wrestlerami w moim czasie-od Goldberga do Hogana, Austina-To są goście z którymi naprawdę chciałem walczyć…..”

AJ_Styles_Smaller.JPG

:arrow:Za to gwiazda TNA AJ Styles, udzielił wywiadu dla Angielskiej gazety The Sun, tu też najciekawsze rzeczy:

Krótko o przejściu do WWE

„Wszystkie okropne historie które słyszałem o WWE, nie ma powodu żebym chciał tam przejść”

O pracy z Wolfem:

„Desmond i ja pracujemy razem by zrobić tą federacje lepszą, dla każdego. Bo tu nie chodzi o mnie. Tu chodzi o nas w TNA”

:arrow:Ken Anderson zadebiutuje w evencie TNA 4 Lutego w Kansas

:arrow:Diva WWE Mickie James założyła sobie oficjalną strone, możecie ją obejrzeć pod adresem http://www.mickiejames.com

:arrow:Shawn Michaels natomiast był obecny na nagraniu programu Kiss-FM w San Antonio, Texsas, mówił o sowim nowym DVD. HBK powiedział także, iż prawdopodobnie Dx rozpadnie się po PPV Royal Rumble, dzięki temu HHH i on będą mogli skupić się na sowich match na Wrestlemanii

:arrow:Oto okładka płyty CD WWE New Day:

2rrl4ir.jpg

:arrow:A tutaj niespodzianka dla fanów R-trutha i Johna Ceny, Ci panowie pracują razem nad nową płytą!! Niestety na razie nic więcej mi ni wiadomo

superstars.png

:arrow:Jak napisał Boogey rating WWE SuperStars na WGN America wyniósł 1.1, dla waszej informacji jest to największy rating show odkiedy zadebiutowało, 16 kwietnia 2009 roku

:arrow:Rey Mysterio, jest na okładce WWE Magazynu z lutego 2010, jego postać ma skrzydła

:arrow:Katie Lea Burchill została oficjalnie przeniesiona na RAW, lecz jej brat Paul nie ma jeszcze swojej miejscówki

nasty_boys.jpg

:arrow:The Nasty Boys zadebiutowali na TNA Impact. Wygrali oni match z Erickiem Youngiem i Kevinem Nashem. Mineło 13 lat od ich ostatniej walki Tag teamowej w TV. Było to 9 Grudnia 1996 roku na WCW Monday Night Raw

Smackdown_logo.jpg

:arrow:Na piątkowym SmackDown zobaczymy dwa title matche, pierwszy to Drew McIntyre vs. John Morrison jak się pewnie domyślacie o pas Interkontynentalny i D-generation X vs. Cm Punk i Luke Gallows o pasy Inifiled Tag Team

cheech_narrowweb__300x532,0.jpg

:arrow:Ci panowie, czyli Cheech Marin i Tommy Chong będą Guest Hostami na RAW 1 marca

:arrow:The Miz udzielił wywiadu dla gazety z Missouri, oto co powiedział o swojej postaci:

„Zawsze lubiłem tych którzy dużo gadali, nawet kiedy byłem dzieckiem. Ludzie jak The Rock, Stone Cold Steve Austin, wszystko co o nich pamiętasz to nie ich walki. Pamiętasz ‘Can you smell what the Rock is cookin’?’ i inne takie zwroty, ja zawszę lubiłem takie charaktery”

Dzisiaj tyle, za wszystkie błędy przepraszam!!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

2

• SweetChinMusic

1

• NoNick911

1

• pezus

1

Top użytkownicy w tym temacie

po pierwsze to odpowiedz w temacie= trzy zdania.Newsy nawet spoko ,nie dziwie się Rockowi że nie chce walki z Ceną bo wie że to wielkie wielkie i jeszcze raz wielkie Drewno.Jak by AJ przeszedł do WWE to bym nie oglądał TNA.Co do SD to licze na wygraną Gallowsa i Punka no i rozpad DX.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Wszystko fajnie, ale zauważyłem, że na innym forum skopiowali waszego newsa spamportal.php?news=0#n0 (proszę nie usuwać linka póki jakiś admin się z nim nie zapozna) I masz piwo "siostro" :D

W tej grze mi pisze, że wygrałem Royal Rumble 2009 DVD i 45$. Czy to prawda??

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Jak dobrze wiem to tam pisze, że jak kupisz na wweshop.com powyżej 45$ i wpiszesz ten kod to dostaniesz darmowe dvd royal ruble 2009

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
    • Jeffrey Nero
      Super plakaty promujące najbliższe Dynamite.  
  • Dodaj nową pozycję...