Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy ShowMan w Historii WWE.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj wybieramy własnego najlepszego i największego ShowMana W historii WWE. Wybieramy 3 najlepszych ;)

Życzę miłego głosowania ;):):D

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 630
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oto moje nominacje:

1.Shawn "HBK" Michaels

2.Hulk Hogan

3. Triple h

Opublikowano

Słaba ankieta. Nie zdefiniowałeś dokładnie co masz na myśli mówiąc Show man. Ogólnie słabo dobrani wrestlerzy do ankiety, osobiście wybrałbym jednego do dwóch. The Heartbreak Kid Shawn Michaels = Show.

Opublikowano

Według mnie :

1.HBK Shawn Michaels

2.Edge

3.Jeff Hardy

ahfo.png

luba_049.png

Opublikowano

1 - HBK

2 - Hulk Hogan

3 - Jeff Hardy

Opublikowano

1.Hulk Hogan

2.HBK

3.Jeff Hardy

Faktycznie, slabo dobrani-bo jest tu paru, ktorzy nie robia wielkiego show i nie powinni byc klasyfikowani.,..

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Opublikowano

Ja wybralem tylko 2 wrestlerow wedlug mnie to Triple H i Shawn Michaels oczywiscie mam na mysli DX robili wielkie show w dawnych czasach nabijali sie ze wszystkich,ktorzy im podpadli hehe a najlepsze zarty byly robione z Vinca hehe.

Opublikowano

Ten temat powinien nazywać się - Najlepszy ShowMan ostatnich 3 lat :( . Geez, jak już robisz ankietę, w której chcesz umieścić "największych showmanów w historii" to gdzie jest Austin, Rock, Roddy Piper, Billy Graham, Ultimate Warrior....czy choćby ci bardziej kojarzeni z WCW jak Rick Rude albo Macho Man?. Skąd tu w ogóle Tony Atlas, MVP, Hornswoggle, R-Truth, Santino Marella ? :[

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano

1.Jeff Hardy

2.Shawn Michaels

3.Edge

Opublikowano

Lipna ankieta gdzie tu są The Rock i SCSA, którzy robili zajebiste show. Widać, że robił to ktos kto nie oglądał WWE pare lat temu. Z tych co tu są to niezłe show to tylko HBK, Hogan i może DiBiase Sr..

Opublikowano

1.Hulk Hogan

2.HBK

3.Santino Marella

Tak to według mnie tak to się przedstawia...Szkoda, że nie ma Tag Team'ów wtedy to na pewno DX...Ogólnie dla mnie spoko

And if you're not down with that we've got two words for ya- SUCK IT!!!

Opublikowano

1Jeff Hardy

2Triple H

3Shawn "HBK" Michaels

Opublikowano

Oczywiscie że Wielki, legendarny Mr.Wrestlemenia Hbk Shawn Michaels. Jest super i ten jego legendarny finisher Sweet Chin Music! I w dodatku jest śmieszny np. jak "lata" obok hhh kiedy wchodzi dx, albo superkick na tej dziewczynce, jeszcze kiedy przepraszał na backstage'u Triple H za Superkick na Survivor Series 2009!

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Opublikowano

1.Hulk Hogan

2.HbK

3.Hornswoggle

Dodano:

A przy okazji obejrzyjcie sobie walke z 2000 r. http://www.youtube.com/watch?v=e_z20J9Tfs4

Matt hardy vs Jeff Hardy

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja jednak wybieram Johna Cenę. On ma najlepszy kontakt z publiką, i przy nim show jest najlepsze. Jest genialny przy micu i mimo, że za nim nie przepadam to bezapelacyjnie wybieram jego. Potem jest CM Punk a właściwe SES. To ścinanie włosów Serenie itd. - Oni naprawdę są najlepsi.