Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Temat zawiera spoilery RAW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Spoilery wczorajszego RAW

Jillian Hall zdobyła pas Divas na zaledwie 2 minuty. Samo to że Mickie James straciła ten pas na rzecz Jillian było zaskakujące. Później na ring wyszła Nancy O'Deel i ogłosiła Diva draft. Powiedziała także że nowa członkini RAW dostaje title shota. Była to Melina, która oczywiście odebrała ten pas Jillian. Pełna lista draftu:

RAW

- Melina-Divas Champion (przeniesiona z SD)

- Eve Torres (przeniesiona z SD)

- The Bella Twins (przeniesione z ECW)

- Gail Kim

- Alicia Fox

- Jillian

- Maryse

- Kelly Kelly

SMACKDOWN

- Michelle McCool Women's Champion

- Beth Phoenix (przeniesiona z RAW)

- Mickie James (przeniesiona z RAW)

- Layla

- Natalya

- Maria

ECW

- Tiffany

- Katie Lea

- Rosa Mendes (przeniesiona z RAW)

- Courtney

- Savannah

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jacek_D

1

• adi2229

1

• antyrusso

1

• defsztar

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Nancy O'Dell*

Teraz pozostaje pytanie... dlaczego Mickie tak niespodziewanie stracila pas?

To w spojler wstawic? :P

Może dlatego, że trochę jej się przytyło. Jak oglądałem HiaC to zauważyłem.

też nie wiem czy w spoiler xD

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dlaczego Mickie straciła pas?? Odpowiedź jest bardzo prosta. Pas Div, miał zostać na RAW. W końcu dziewczyny muszą o coś walczyć, a tak były by 2 pasy na Smackdown.

Mickie James nie powinna tracić pasa... to jedna z lepszych (jeżeli nie najlepsza) div, WWE mogło wymyślić coś innego... :( druga rzecz: ciekawe czy Legacy się rozpadnie. Myślę, że był by to mały kiks WWE, bo jakoś nie wyobrażam sobie Cody'ego czy Teda walczących solo. No cóż... zobaczymy :)

Tak poza tematem, to witam ponownie. Zarejestrowałem się na forum już dosyć dawno temu, pisałem posta powitalnego, ale długo mnie nie było. ;) teraz będę aktywniejszy :P

Troszkę zeszmacili Mickie taką sytuacją, zwłaszcza, jeśli chodzi o stratę pasa na rzecz Jilian...

A tak, to chyba zarząd chciał troszkę świeżości dodać w 'rosterze' div, powymieniał je nawzajem, żeby było 'ciekawiej'. Teraz niebieski roster ma 3 mocne zawodniczki: McCool, The Glamazon i James, także będzie kto miał walczyć o Women's Championship. Co do RAW, to pewnie Gail Kim, czy Kelly Kelly dostaną więcej pushu, albo, jak czytaliśmy w newsach, wróci wkrótce Maryśka i zacznie feudować z Meliną (bo niestety nie ma co liczyć na title shota Eve Torres <3 :(:lol )

ECW, jak to ECW... póki co najmniej liczący się roster. Nie było pomysłu na Rosę, to ją wywalili... pewnie będzie się wić przy jakimś Golduście, czy innym Benjaminie w drodze na ring...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...