Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Próby o Jeffa Hardy'ego , Punk i Lita , Umaga...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jeff-HARDY-jeff-hardy-3698561-325-325.jpg

:arrow:Jak donoszą serwisy internetowe i parę osób współpracujących z WWE , zarząd negocjował z Jeffem Hardy do ostatniej chwili. Zarząd podobno oferował mu jedne z największych zarobków w WWE oraz zaoferował mu by występował tylko na telewizyjnych tapingach i na PPV. Czyli miałby nie walczyć na House Showach. Takie kontrakty mają obecnie tylko dwaj zawodnicy Shawn Michaels i undertaker a Ci jak wiemy swoje lata już mają i trochę już w WWE siedzą. Jeff zgodził się tylko na podpisywanie się swoim imieniem na merchandise który ma nadal wychodzić w sklepach WWE.

:arrow: To już pewne. W ostatnich newsach było piasne o tym że CM Punk umawia się z byłą divą WWE Litą. Tak to prawda , Lita była widoczna na Summerslam w towarzystwie Punka i jeździ z nim na większość House Show. Więź między tą dwójką podobno jest na prawdę silna. My więc życzymy szczęścia ;)

:arrow: Klauzula 90 dni nie występowania po zwolnieniu przez WWE dobiegła końca. Pytacie się dla kogo? Dla Umagi. Umaga po zwolnieniu nie mógł nigdzie występować a teraz jest podobno zainteresowany pracą dla All Japan gdzie występował jako Jamal przed sprowadzeniem go do WWE.

:arrow: Oto ostatni epizod z serii Kena Andersona podczas jego 90 dni zawieszenia. Tym razem uczy nas jak przyrządzać cheeseburgery. Jego zawieszenie kończy się w środę.

:arrow: Rating ostatniego ECW wyniósł 1.0.

:arrow: Hogan i Eric Bischoff otworzyli nową federację (znowu?) która będzie się nazywać albo się nazywa (bodajże) Hulkamania. Federacja ma już zarezerwowane w październiku gale w Australii. Hogan będzie podróżował z nimi. Nie wiadomo jeszcze kto będzie dla niego pracował.

:arrow: Na oficjalnych stronach jedna walka z Breaking Point została wyrzucona z karty. Walka o IC title między Morrisonem a Zigglerem została wyrzucona. Na blogu Jima Rossa można przeczytać że walka ta będzie miała miejsce na tapingach Smackdown i że Jim zapatruje się na feud na lini tej dwójki.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...