Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

wywiad z Punkiem, heel turn Kim?, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

shaquilleoneal.jpg

:arrow:W jednym z wywiadów Shaquille O’Neal wypowiedział się o swojej roli Guest Hosta na ostatnim Monday Night Raw: „Lubię robić rzeczy, których inni nie potrafią. Miałem okazję poznać wielu ciekawych ludzi. Wierzę, że będą z nich wspaniali sportowcy. Wiecie co mam na myśli – ja szanuję ich, a oni mnie”

:arrow:28 lipca urodziny obchodziła gwiazda SmackDown! – Dolph Ziggler. Wrestler skończył 29 lat. Wszystkiego najlepszego!

327pxgailkim.jpg

:arrow:Ze względu na operację i niedyspozycję Maryse zarząd WWE ma plany, aby jedna z div przeszła heel-turn. Najbardziej prawdopodobna możliwość to heel-turn divy Gail Kim. Wydaje się to możliwe, ponieważ pojawiły się lekkie spięcia między nią, a Mickie James na ostatnim RAW. Kim ‘odklepała’ James, aby wygrać mecz, mimo, że tamta sama była bliska zwycięstwa. Mickie powiedziała, że w jej mniemaniu zachowanie Kim było dziwne i trochę samolubne. „Tak czy siak wygrałyśmy, lecz dla mnie jest to sprawa respektu”.

:arrow:Spoiler ze SmackDown!:

Na tapingach SmackDown zostało odnotowane, że Chris Jericho i The Big Show będą bronić swoich Unified Tag Team Titles przeciw Cryme Tyme na SummerSlam 2009.

:arrow:Jak na razie nie wydaje się, żeby The Undertaker miał wrócić na SummerSlam 2009. Potencjalna data jego powrotu to WWE PPV Breaking Point, które odbędzie się 13 września.

Z drugiej strony wciąż jest brane pod uwagę, że Shawn Michaels wystąpi na SummerSlam 2009.

:arrow:Randy Orton zdobył pas mistrza świata poraz pierwszy w 2004 roku na SummerSlam. Od tamtej pory Randy Orton i Triple H lub John Cena mieli okazję walczyć ze sobą 24 razy (matche 1 vs 1, tag teamowe lub z większą ilością zawodników). Na SummerSlam 2009 walka Randy Orton vs John Cena będzie ich 25tą walką.

cmpunkarticleimage.jpg

:arrow:The UK Sun przeprowadziło ostatnio wywiad z CM Punk’iem. Oto ważniejsze momenty:

O jego relacjach z Samoa Joe, AJ Styles’em i Christopherem Danielsem: Nie to, że powinienem dzielić się z Wami moim prywatnym życiem, ale ostatnio spędziłem kilka nocy w domu Joe’go na Florydzie, nie gadaliśmy o wrestlingu – tylko odpoczywaliśmy. On jest wciąż moim najlepszym przyjacielem. Uwielbiamy siedzieć i relaksować się przy basenie.

Z kim chciałby się zmierzyć w przyszłości: Jest 4 gości, z którymi nigdy nie walczyłem jeszcze w WWE, a z którymi bardzo pragnąłbym się zmierzyć. Są to: The Undertaker, John Cena, Triple H i Shawn Michaels. Jeśli chodzi o starszych gości to byłby to Ricky Steamboat i Harly Race.

O wykorzystaniu walizki przeciw Jeff’owi Hardy’emu: Nie uważam, żebym zachował się nie fair – tak wyglądają zasady, sam mam za sobą również kilka brutalnych Ladder Match’y. W kontrakcie jest zapisane, że walizkę mogę użyć w dowolnej chwili, on (Jeff Hardy) był po prostu w złym miejscu i złym czasie. Ja czułem, że musze to zrobić w tym momencie.

O tym, czy zmieniłby federację: Nie, nie zmieniłbym miejsca, w którym pracuję. Tutaj wszystko jest dla mnie bliskie i czuję się tutaj szczęśliwy. Jeśli chcesz osiągnąć sukces jako profesjonalny wrestler w Stanach Zjednoczonych, to musisz pracować dla WWE.

:arrow:Chris Masters był najczęściej wpisywaną ‘frazą’ w Google w poniedziałek i wtorek, ze względu na swój powrót do WWE.

:arrow:WWE wydało oświadczenie, że partnerami i jednocześnie sponsorami na SummerSlam 2009 będą 7-Eleven oraz Pepsi Max.

:arrow:Wciąż niewiadoma jest data powrotu Edga do WWE. Wszyscy mają nadzieję, że będzie on zdolny wrócić na WrestleManię 26, aby realizować ‘program’ z Chrisem Jericho.

:arrow:Pod tym linkiem możecie zobaczyć, jak ma wyglądać okładka nowego WWE DVD pt. „Batista: I walk alone”. DVD będzie do kupienia od 20go października 2009.

:arrow: Elijah Burke, była gwiazda WWE, podpisał kontrakt z TNA i ma zadebiutować niedługo, używając nowego pseudonimu. Elijah Burke został zwolniony w październiku 2008 i dotąd trenował w Ohio Valley Wrestling.

:arrow:Bret Hart przeszedł ostatnio operację kolana i ma się po niej w porządku. Hart był widziany na piątkowej gali Ring of Honor w Toronto w Kanadzie.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...