Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling niczym wirus - szybko sie rozchodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że podobny temat już istnieje ale tu chodzi o to jak się wieść o wrestlingu u was rozchodzi, o to czy wy jako fani wrestlingu, nie ważne czy WWE czy TNA próbujecie zachęcać do oglądania tych zapasów swoich kumpli czy może kumpele i jeżeli im się nie podoba to czy próbujecie im wyjaśnić o co w tym wszystkim biega. Może ja zacznę:

W moim liceum praktycznie nikt nie oglądał wrestlingu. Ja jako jedyny oglądałem ten show. Na początku zaraziłem wrestlingiem najlepszego kumpla a on innych. Tak we dwóch zaczęliśmy opowiadać innym uczniom o wrestlingu i po paru miesiącach można było się dopatrzeć jak na korytarzach pierwszaki próbują różnych ciosów na swoich ziomkach a reszta nic tylko puszczała themy wrestlerów. Nawet moja dziewczyna zaczęła oglądać i odziwo woli heelów (Orton, Jericho, Miz). Więc cała szkoła zaczęła oglądać wrestling przezemnie. A jak szybko u was się rozchodzi?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 239
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie niestety tylko mój kuzyn jeszcze jako tako lubi oglądać Wrestling.Tzn.tylko próbuje...Ogląda tylko WWE w Extreme Sports i Eurosporcie i to ja go do tego nakłoniłem.Mówiłem mu że w necie są lepsze i świeższe gale ale on woli oglądać gale z miesięcznym opóźnieniem w TV....Kiedyś oglądając na Eurosporcie WWE zaciekawiło to też moich rodziców którzy o dziwo zaczeli oglądać Wrestling!Chociaż także na ESC ale zawsze coś.Father jest za Batistą a Mather za...Johnem Ceną.

Jeżeli chodzi o nakłanianie kogoś do oglądania to próbowałem kolegów namówić ale nie wyszło....Jeżeli chodzi o moją dziewczyne to ona...próbuje mnie od Wrestlingu odciągnąć bo jak mówi "jak można oglądać dwóch chłopów naparzających się po gębach".Ona tylko oberży ze mną walki kobiet nic poza tym....A więc u mnie marno z oglądaniem Wrestlingu przez kolegów....

Opublikowano

U mnie jest w kropę. Gościem, który częściowo namówił mnie do wrs(nie na BGZ) jest gość z klasy, który... jest zapalonym markiem Jaśka i nie wie, że Wrs jest udawany. Udało mi się namówić kumpla, który kibicuje Mysterio i Bourne'owi, a ostatnio odkryłem, iż mój tata oglądał WWF/WCW i ma zdjęcie z Hoganem ; o